Şimdi Ara

LG G PRO vs Samusung Galaxy s5 vs LG G3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba benim LG G PRODAN , S5 veya g3 e gecmek mantikli mi , degermi , uste para verip takas ?

• bence erken ama ılla gececeksen G3 e geckı degsın bence..
  • Lg g3 te elimde kalir diye dusunuyorum,sonucta samsunga talep belli , bide ben yurtdisinda yasadigim icin buralar samsung ve iphone manyagi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gerek yok, elinizdeki telefon gayet iyi bir telefon ama sıkıldıysanız bilemem
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    bende oyle dusunuyorum, g pro iyidir , s5 i inceleme firsati buldum , bana s4ten cokta farkli gelmedi nedense
  • Piyasada çok bulunan telefon daha ucuza gider ikinci elde. Mesela Sony telefonların ikinci eli daha iyi para ediyor samsunga göre.Çünkü Xperia z1 satan 10 adam varsa s5 satan 100 adam var.Rekabet ortamı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 5 Ağustos 2014; 22:16:52 >
  • Sacma mantiginizi söyle cürütelim o zaman; piyasada cogu markanin amiral gemi modellerinden cok iphone 5 ve 5s var ama fiyatlari hala cok yüksek 2. elde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Android 10 (Efsane)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Sacma mantiginizi söyle cürütelim o zaman; piyasada cogu markanin amiral gemi modellerinden cok iphone 5 ve 5s var ama fiyatlari hala cok yüksek 2. elde

Iphone ile kıyaslamak yanlış bi düşünce çünkü iphone, ios işletim sistemli tek telefon ailesi.Ios isteyen herkes tek markada toplandığı için alıcı sayısı da doğal olarak 4-5 katına çıkıyor.Öte yandan sony,lg,samsung,htc android os kullanıyor.Bunların hepsinde müşteriler bölünüyor.

S2,S3,S4 gibi telefonların yaşadıkları fiyat düşüşüne şahit olduk.Ama xperia z, xperia s böyle düşüşler yaşamadı.Bi çok kronik arızası olan htc one x'in sıfırı hala 1100tl.Çünkü piyasasında rekabet yok.

Xperia Z ve Galaxy S4'ün sıfırı aynı fiyat sanırım şuan.Ama 1 yıllık bi xperia z kullanıcısı, 1 yıllık s4 kullanıcısıyla takasa girmez.S4 kullanıcısı bu takası muhtemelen kabul eder ama z kullanıcısı kabul etmez.

Sony ve HTC ikilisi benim gördüğüm kadarıyla çok daha yüksek fiyatlardan gidiyor ikinci elde.

• Hocam ayni sey nokia icinde gecerliydi diyecegim ama bu sefer de symbian diyeceksiniz. Nokia almayanin telefonu elinde kaliyordu resmen yada ölü fiyatina satiyordu. O zaman Motorola dediginiz segmente giriyordu ama motorola dahi kullanmis biri olarak söyleyebilirim ki fiyati direk ölüyordu. Baska bir örnek verecek olursak G2'nin ne kadara gittigine bir bakin. Sonucta G3'ün kaderi de ayni olacak. G3 öyle ahim sahim bir satis rakamina da ulasamadi, yani piyasada cok oldugunu söyleyemeyiz.
  • Bu arada arkadaslar Samsung s5e gectim ama sanki LG G PRO mu arar oldum gibi , s5 beni pek tatmin etmedi , bu samsung bizle dalga geciyor galiba s4 alsaydim daha iyi olurmus .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.