Şimdi Ara

LG G Watch 290TL / android wifi gps akıllı saat 270TL Dronlar ve Sanal Gerçeklik VR Gözlükleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 LG G Watch 350TL / android wifi gps akıllı saat 295TL Dronlar ve Sanal Gerçeklik VR Gözlükleri
    DİĞER İLANLARIMA DA BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM: İLGİNÇ VE GÜZEL ÜRÜNLER MEVCUT: https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=1821349

LG G Watch (ilk versiyon) 350TL ikinci el çok temiz, kutulu siyah renk

295TL Android 4.4 Yüklü WiFi GPS li Akıllı Saat: Uwatch U18 [Apk Yüklenebilir]  LG G Watch 290TL / android wifi gps akıllı saat 270TL Dronlar ve Sanal Gerçeklik VR Gözlükleri Ürün siyah renktir. Metal kasa + silikon kordona sahip. DURUM: 2.el sayılmaz diye düşünüyorum. Sıfırdan farkı yok. Çok az kullandım deneme amaçlı, özelliklerini inceledim, 2-3 defa biryere giderken taktım sadece. Fazla kullanmadım. Sıfırdan neredeyse farksız. Ekranında jelatini duruyor ( kılcal çizikler var jelatinde) . Kutusu herşeyi tam. Simsiyah ekrandayken alt kısımdan hafif ışık sızması oluyor (isteyene foto atarım) ama takıntılı değilseniz göze batmıyor. Yurtdışından gelmiştir. Diğer ucuz akıllı saatlerle karıştırmayın Android yüklü içinde ve apk yüklenebiliyor bu sayede. Bence süper bir akıllı saat, kol bilgisayarı denebilir, oyun, video, pdf görüntüleme gibi birçok işlevi gerekli apk ları yükleyerek yapmanız mümkün. Bir akıllı telefondan tek eksiği sim kart girişi yok. Onu da telefonunuza bluetooth ile bağlanarak çözüyor. Saat üzerinden arama, görüşme yapabilirsiniz, hoparlörü mikrofonu vardır. Kaçırmayın süper bir saat., FİYAT: 325TL»»295TL İstanbul içi elden teslim alınabilir, isteyene kargolayabilirim de ÖZELLİKLER: Android 4.4 İşletim sistemi ve güçlü donanımı sayesinde binlerce Andoid uygulaması yükleyebilirsiniz. Telefonunuzdan saate,saatten telefona dosya gönderebilirsiniz (Telefon uygulaması üzerinden) WiFi : WiFi ile internete bağlanabilir, internette gezinebilir, APK indirebilirsiniz Bluetooth 4.0 : Akıllı telefonunuza bağlanır ve birçok şeyi telefonunuz cebinizdeyken halledebilirsiniz GPS Pusula Alarm Ses Kaydedici Hava Durumu Uyku Monitörü Spor Takibi Adımsayar Uzaktan Kamera (Telefon kamerasını yönetmek için) Uzaktan Müzik kontrolü (telefon müziği) Anti-Kayıp alarmı Telefonumu Bul özelliği Arama,Mesajlaşma (Telefona bağlanarak) Telefon rehberi, SMS senkronizasyonu Bildirim görüntüleme (telefonun bildirimleri) Marka: U-Watch İşlemci: MTK6571 1.2 Ghz Çift çekirdek Bluetooth: Bluetooth 4.0 RAM: 512M ROM: 4GB Donanım: Mikrofon, Hoparlör, Micro USB girişi Batarya: 360mAh / 3.7V Li-poly Ekran: 1.54" 240x240 pixel IPS Malzeme Bilgisi Çerçeve: Paslanmaz Çelik Kordon: TPU Renk: Siyah ÖZELLİKLERİ Ölçüler 41*52*10.3mm Ağırlık 40g Ekran boyutu 1.54" Çözünürlük 240*240 Ekran tipi IPS Dokunmatik modül G+F Pil Tipi Lithium-ion polymer pil Batarya 3.7V/360mAh işlemci tipi MTK6571 işlemci hızı 1.2GHz Çift çekirdek SRAM 512Mb NOR Flash 4GB Türkçe dil var Dahili 8?/0.7W speaker x 1 Dahili BT4.0 İşletim Sistemi Android 4.4

USB LED aydınlatıcı 5TL  LG G Watch 290TL / android wifi gps akıllı saat 270TL Dronlar ve Sanal Gerçeklik VR Gözlükleri

Rwatch M26 akıllı saat sıfır SADECE 35tl
    FOTO:  LG G Watch 290TL / android wifi gps akıllı saat 270TL Dronlar ve Sanal Gerçeklik VR Gözlükleri
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayirli satislar ayakkabi kac cm avaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ilanımdaki ayakkabılarla takas dusunur musunuz?

https://forum.donanimhaber.com/45-numara-2-tane-adidas-ayakkabi--129211030#129211409
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.