Şimdi Ara

LG G2 16GB SATILIK/TAKAS 650 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
LG Model #G2
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    LG G2 16GB TELEFONUMU YENİ TELEFON ALMAK İÇİN SATIYORUM.

2-3 GÜN ÖNCE EKRAN DEĞİŞİMİ OLDU.EKRANDA HİÇBİR ÇİZİK YOKTUR.

CİHAZ TERTEMİZDİR.TELEFON GÜNCELLENMİŞTİR (5.0.2 LOLİLOP )

GAYET KULLANIŞLI BİR TELEFON.ŞU ANA KADAR HİÇBİR SIKINTISINI GÖRMEDİM.SATMA NEDENİM TELEFONDA DEĞİŞİKLİK OLMASI İSTEDİĞİM İÇİNDİR.YOKSA TELEFONDAN GAYET MEMNUNUM.

TELEFONUN NEGATİF YÖNLERİNE GELİCEK OLURSAK,

EKRAN DEĞİŞİMİ YAPILIRKEN ARKA KAPAKTA KÜÇÜK BİR KIRILMA OLDU VE KAPAK YERİNE ÇOK KÜÇÜK BİR MİKTARDA OTURMUYOR.FOTOĞRAFTA DA GÖREBİLRSİNİZ.

ÇOK RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUM DEĞİL TELEFON ZATEN KILIFLI KULLANMAYI TERCİH EDENLER İÇİN SORUN OLMAYACAKTIR.

ONUN HARİCİNDE TELEFON KENARLARINDA "ÇOK" KILCAL ÇİZİKLER VARDIR BUNUNDA SİZİ RAHATSIZ EDİCEĞİNİ SANMIYORUM.

BUNUN HARİCİNDE,EKRAN DEĞİŞİMİ OLDUĞU İÇİN MALUM GARANTİ KAPSAMI DIŞINDADIR.

BAŞKA HERHANGİ BİR SIKINTISI YOKTUR TELEFON GAYET ŞIK VE KULLANIŞLI

TELEFONUN YANINDA ŞARJ ALETİ VE ULTRA KORUMALI ORJİNAL MAVİ SLİM ARMOR KILIF HEDİYE EDİYORUM !

İLETİŞİM İÇİN ÖZEL MESAJ ATMANIZ YETERLİ OLUCAKTIR

UYGUN BİR TELEFON İLE TAKAS DÜŞÜNÜLÜR

LG G2 16GB SATILIK/TAKAS  650 tl LG G2 16GB SATILIK/TAKAS  650 tl LG G2 16GB SATILIK/TAKAS  650 tl LG G2 16GB SATILIK/TAKAS  650 tl LG G2 16GB SATILIK/TAKAS  650 tl LG G2 16GB SATILIK/TAKAS  650 tl LG G2 16GB SATILIK/TAKAS  650 tl LG G2 16GB SATILIK/TAKAS  650 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkadir61 -- 1 Temmuz 2015; 2:02:21 >

• fiyat nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamsioyun

fiyat nedir

Fiyat eklemeyi unutmuşum.

700TLdir
  • fiyat 650 tl olmuştur
  • lumia 920 temiz üstüne 180 vereyim
  • lg g3 bile daha ucuza satılıyor forumda 400 e satan yok sen 650 çekmissin bi fiyatları araştır istersen
  • senden 2 ilan yukarıda adam garantiden ekranı "sorunsuz" bir şekilde değişmiş g3'e 600 tl istiyor. Gerçek dışı fiyat. Şanslıysanız 400 küsüre satarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.