Şimdi Ara

takaslik z5premium tr 1450tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Tahminim 4-5 aylik cihaz. Donanimsal bir sorunu yok kutu vs mevcut 5" - 5,2" tel düşünüyorum bana büyük geldi biraz. Ilk tercihim m9- HTC 10 modelleri altı üstü konuşulur ist Pendik elden alışveriş tercihimdir. Illa şehir dışı olursa önce siz gönderirseniz
    Satılık fiyatı 1450 tl dir. Fiyat sondur lütfen indirim teklif etmeyiniz elinsaf piyasası belli ufak çizikleri var diye düştüm bu kadar

takaslik z5premium  tr 1450tl takaslik z5premium  tr 1450tl takaslik z5premium  tr 1450tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkadir61 -- 29 Ekim 2016; 23:54:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köşelerde kılıf dan dolayı bi soyulma oldu resimde detaylı çekmeye çalıştım. Wp den de foto atabilirim.
    0536 513 4151

• Akşama biraz silip paklim ufak tefek çizikler var saklayacak birsey yok. Takas fiyatı 1500 dür. M9 ve z5 hariç üste para alacak cihaz düşünmüyor um

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkadir61 -- 29 Ekim 2016; 23:50:15 >
  • M8 harman kardon var üste para

• 2. Telim zaten m8 değişik bişi lazım

• PM gönderildi.
  • Forum dışına satıldı ilginiz için tsk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Huawei Nova 5T TR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.