Şimdi Ara

LG G2 32 GB , LG G3 16 GB ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Samsung Galaxy S3 cihazım var ama o iğrenç Touchwiz arayüzünden dolayı telefon çok kasıyor rehbere bile 5-6 saniyenin altında girmiyor ne kadar format atsamda telefonda kasmalar mevcut. Yeni telefon almak istiyorum sizce LG G2 32 GB'mi yoksa 16 GB G3'mü ? Ha bide arkadaşlar G3'te Sd Card girişi varmı yani hafızasını 32 GB'ye yükseltebilirmiyim ? Hangisini önerirsiniz ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• G2 performansa bir tık daha iyi ama medya telefonu istiyorsan kesinlikle g3.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

G2 performansa bir tık daha iyi ama medya telefonu istiyorsan kesinlikle g3.

Oyun oynamak için alıcam hangisini alıyım ?
  • O zaman g2 al zaten g3un sarjı da dayanmaz oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

O zaman g2 al zaten g3un sarjı da dayanmaz oyuna.

Anladım teşekkürler.
  • amac sadece oyun oynamaksa s3 e bı cm rom kurun. 1 de tablet alın.(Ipad serısınden butcenıze uygun olanı olsun )
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

amac sadece oyun oynamaksa s3 e bı cm rom kurun. 1 de tablet alın.(Ipad serısınden butcenıze uygun olanı olsun )

Pek fazla anlamam rom işinden yardımlarınız için teşekkürler G2 alıcam
  • Arkadas dogru soylemis ben olsam cm yuklerdim s3un 1 yıl daha gideri var. Biz de annemizin karnından romla dogmadık

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Altun

Arkadaşlar merhaba Samsung Galaxy S3 cihazım var ama o iğrenç Touchwiz arayüzünden dolayı telefon çok kasıyor rehbere bile 5-6 saniyenin altında girmiyor ne kadar format atsamda telefonda kasmalar mevcut. Yeni telefon almak istiyorum sizce LG G2 32 GB'mi yoksa 16 GB G3'mü ? Ha bide arkadaşlar G3'te Sd Card girişi varmı yani hafızasını 32 GB'ye yükseltebilirmiyim ? Hangisini önerirsiniz ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

arkadaşım g3 telefonun hafızasını 128 gb a kadar yukseltebilirsin ama sorun şurda ... 32 gb g3 alırsan 3 gb ram var ama 16 gb g3 alırsan g2 den pek bir farkı olacak üstüne bataryası daha kötü gidecek yani 32 gb alırsan g2 den daha çok artısı olacak ve daha uzun süre gidecek.. g3 alınacaksa kesinlikle 32 gb modeli alınmalı..

• G3 16 alınmaz G2 32 alin Sanal pazarda 1135 TL Delta garantili bedava

• Rehbere 5-6 saniyede girmesinin nedeni numaraları kaydederken telefona değil de sim kartına etmen. Rehbere her bastığında telefon sim kartını yüklüyor.
  • bence de g2 32 gb alın
  • Ben de aynı ikilemde kaldım. G2 için sarı leke sorunu çoğu kişinin başına gelmiş. G3 için böyle bir problem var mı?
  • yok diye biliyorum
  • lg g3
    çözünürlüğe beğenmessen tek tıkla root at ve çözünüelüğü 1920x1080 yap
    OKEY

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamak istiyosan G3 den uzak dur telefon aşırı ısınıyor ve rahatsızlık veriyor. G2 işini her türlü görecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence g3 almalısın sonuçta snapdragon 801 2.5 ghz işlemci 3 gb ram 1440p 534 ppi gibi daha üstün özellikleri var her zmn son model almakta fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.