Şimdi Ara

Lg g2 32gb beyaz çiziksiz 1.5yil garantili TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar elimde lg g2 32 gb var beyaz 310k serisinden ve takas yapmak istiyorum fakat baska bir android telefonla degil. Iphone 5 veya ustune biraz daha katarak 5s olabilir. Simdi diyceksiniz ya arkadasim neden takas ediyorsun diye, siz sormadan ben soyleyeyim g2 ebat olarakcok buyuk geliyor ve buna hala kac aydir alisamadim. Bu yuzden takas yapmak istiyorum. Unutmadan soyleyeyim telefon LG Turkiye garantilidir. Teknosadan aldim, fatura kutu vs. Herseyi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CiddiOlamazsin

Evet arkadaslar elimde lg g2 32 gb var beyaz 310k serisinden ve takas yapmak istiyorum fakat baska bir android telefonla degil. Iphone 5 veya ustune biraz daha katarak 5s olabilir. Simdi diyceksiniz ya arkadasim neden takas ediyorsun diye, siz sormadan ben soyleyeyim g2 ebat olarakcok buyuk geliyor ve buna hala kac aydir alisamadim. Bu yuzden takas yapmak istiyorum. Unutmadan soyleyeyim telefon LG Turkiye garantilidir. Teknosadan aldim, fatura kutu vs. Herseyi duruyor.

Sanmam ki g2 ye iphone 5 ve 5s versinler . verende bana göre mantıklı iş yapmaz . ebat olarak alışamadım diyorsun :D da pek inandırıcı gelmedi bana kasmalardan donmalardan sıkıldım desen anlarız :D ios gibi sakin stabil işletim sistemine geri dönmekte haklısın :)
  • CiddiOlamazsin C kullanıcısına yanıt
    g2 sıfırı 1200 tlye bulunuyor. iphone 5s sıfırı ise 1800 tl civarı.

neden takas yapsınlar?
  • revision kullanıcısına yanıt
    Fark ettiyseniz burda kafa kafaya takastan bahsetmiyorum, olursa eger ben aradaki fiyat farkini verebilirim ki zaten telefonu teknosadan şubat ayinda aldim faturasi falan var banada quick window kilifla birlikte 1800 e maloldu. Fakat dedigim gibi bu demek degil ki ben fiyat farkini vermiycem. 1200 tlye lmk isteyene de mni olmam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SAMSUNG J5 8GB Temiz
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.