Şimdi Ara

LG G2 32GB GÜNCELLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC SUİTE BAĞLADIM TELEFONU GÜNCELLEME GELMEMİŞ D802TR10C YAZIYOR KİTKATI NASIL YAPICAM?

• Arkadaşlar bi yardım edin telefonda mı problem var anlamadım bilen biri beni aydınlatsa çok iyi olur
  • cihazda sorun falan yok henüz güncelleme trde dağıtılmaya başlamamış.
  • bazıları güncelledim diyor onlar paralel ithalat o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: omega1903

bazıları güncelledim diyor onlar paralel ithalat o zaman

ewet benim kide 16gb bende bagladım sonuç aynı
  • LG güncelleme bekleyin az sabır (not: eski bir LG kullanıcısı)
  • Benim cihazım 311 serisi 32GB D802TR. Üzerinde 10C var. 20B güncellemesi geldi. PC Suite ve Ssupport Tools ikisi de görüyor. İndiriyor ama yüklerken %49 da kalıyor. Nasıl aşacağıma ilişkin hiçbir fikrim de yok. Zira forumlardaki yöntemler de 311 serisi için birşey ifade etmiyor.

En son bu sabah LG Türkiye'nin destek hattına yazdım. Gelen yanıtı paylaşırım.

Edit: Bekleyemedim ve çağrı merkezini aradım. Cevapları 32GB modellere henüz update gelmedi şeklindeydi. PC Suite ve Support Tolls görüyor dedim. Bir de cihaz üzerinden deneyin dediler. Cihaz üzerinden ise son sürümü kullanıyorsunuz dedi. Sonuçta yazılımlar da cihazla haberleşiyor. Böyle birşey olabilir mi dedim. Olabilir dediler. Ben birşey anlamasam da teşekkür edip telefonu kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihkavala -- 23 Nisan 2014; 9:06:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.