Şimdi Ara

lg g2 3g sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar imei çakılmış cihazım 3g yi görmüyor ne yaparsam yapayım. apn ayarları doğru zv7 zv8 flaşladım farklı romlarla olmadı bi çözümü var mıdır acaba?

• Merhaba, GSM firmaları 3G hizmetini IMEI ücretine göre tanıdıkları 3G destekleyen cihazlara veriyorlar diye biliyorum. Bence operatörünüzü arayıp hattınızı 3G'ye oradan açtırın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNORONOT

Merhaba, GSM firmaları 3G hizmetini IMEI ücretine göre tanıdıkları 3G destekleyen cihazlara veriyorlar diye biliyorum. Bence operatörünüzü arayıp hattınızı 3G'ye oradan açtırın..

Hocam cihazi forumdan aldim 5110 imei var bi arkadas daha aldi ayni saticidan onda da 5110 imei var ama onda 3g sorunsuz calisiyor operatorlerimiz de ayni saticiya gonderdim o da cozemedi cope atasim var ya telefonu t20 goruyor evde g2 gormuyor.

Forumda yapabilecek bi telefoncu varsa yollayayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 15 Mart 2015; 3:30:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy_bebop

quote:

Merhaba, GSM firmaları 3G hizmetini IMEI ücretine göre tanıdıkları 3G destekleyen cihazlara veriyorlar diye biliyorum. Bence operatörünüzü arayıp hattınızı 3G'ye oradan açtırın..

Hocam cihazi forumdan aldim 5110 imei var bi arkadas daha aldi ayni saticidan onda da 5110 imei var ama onda 3g sorunsuz calisiyor operatorlerimiz de ayni saticiya gonderdim o da cozemedi cope atasim var ya telefonu t20 goruyor evde g2 gormuyor.

Gelisme varmi hocam bende ayni seyden magdurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21.06.1980 2 kullanıcısına yanıt
    Apn ayarları yapılı mı telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21.06.1980

quote:

Orijinalden alıntı: cowboy_bebop

quote:

Gelisme varmi hocam bende ayni seyden magdurum.

kendi başıma çözemedim sanırım benimki box'la çözülecek bi sorun telefoncuya da göstermedim daha 3g pek kullanmadığım için bu arada hattım avea turkcell takınca onu da görmüyor bende. bi ara göstereceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.