Bildirim
LG G2 5.0.2 4.4.2 geçiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aradığınız cevap :
http://forum.donanimhaber.com/m_88585450/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: zuq3rman
Benim telefonumda şu an 5.0.2 yüklü bu sürümü lg pc suit üzerinden kurmuştum. Çok memnun değilim ve 4.4.2 ye geri yükleyemek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir? Şimdiden teşekkürler..
Neden geri dönmek istiyorsunuz lollipopun ne gibi olumsuzlukları var? -
hocam 4.4.2 den daha memnundum öyle diyim sana. Sarj konusu birbirine çok yakın . Bazen bildirim olmamasına rağmen bildirim ışığı yanıyor. Uygulamalarda bi tık daha geç açma ve arada donmalar oluyor. 4.4.2 de bunlar yoktu veya bana öyle geliyordu. Bir daha geçip görmem lazım bide bunun için yapıcam. -
quote:
Orijinalden alıntı: zuq3rman
hocam 4.4.2 den daha memnundum öyle diyim sana. Sarj konusu birbirine çok yakın . Bazen bildirim olmamasına rağmen bildirim ışığı yanıyor. Uygulamalarda bi tık daha geç açma ve arada donmalar oluyor. 4.4.2 de bunlar yoktu veya bana öyle geliyordu. Bir daha geçip görmem lazım bide bunun için yapıcam.
geçmeye cidden değermi -
Hocam zaten telefonu satmayı düşünüyorum. Onun için hard reset atıcam zaten 5.0.2 de birakabilirim 4.4.2 stock da atabilirim de sıkıntı şu romumu hatırlamıyorum tam olarak hangisi olduğunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X