Şimdi Ara

LG G2 5.0.2 4.4.2 geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim telefonumda şu an 5.0.2 yüklü bu sürümü lg pc suit üzerinden kurmuştum. Çok memnun değilim ve 4.4.2 ye geri yükleyemek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir? Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zuq3rman

Benim telefonumda şu an 5.0.2 yüklü bu sürümü lg pc suit üzerinden kurmuştum. Çok memnun değilim ve 4.4.2 ye geri yükleyemek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir? Şimdiden teşekkürler..

Neden geri dönmek istiyorsunuz lollipopun ne gibi olumsuzlukları var?
  • hocam 4.4.2 den daha memnundum öyle diyim sana. Sarj konusu birbirine çok yakın . Bazen bildirim olmamasına rağmen bildirim ışığı yanıyor. Uygulamalarda bi tık daha geç açma ve arada donmalar oluyor. 4.4.2 de bunlar yoktu veya bana öyle geliyordu. Bir daha geçip görmem lazım bide bunun için yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuq3rman

hocam 4.4.2 den daha memnundum öyle diyim sana. Sarj konusu birbirine çok yakın . Bazen bildirim olmamasına rağmen bildirim ışığı yanıyor. Uygulamalarda bi tık daha geç açma ve arada donmalar oluyor. 4.4.2 de bunlar yoktu veya bana öyle geliyordu. Bir daha geçip görmem lazım bide bunun için yapıcam.

geçmeye cidden değermi
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten telefonu satmayı düşünüyorum. Onun için hard reset atıcam zaten 5.0.2 de birakabilirim 4.4.2 stock da atabilirim de sıkıntı şu romumu hatırlamıyorum tam olarak hangisi olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.