Şimdi Ara

LG G2 Alıcam Nereden Alayım? Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefon alacagım biraz araştırdım ve LG G2 alacagım fakat nereden almalıyım karar veremedim.İtalat karantilimi yoksa KVK-Başarı Garatilimi yoksa LG Türkiye Garantilimi almalıyım karar veremedim.Bunlar arasında ne fark var?Bu İstanbul Bileşim sitesinde LG G2 32GB 1549 Lira (istanbul bileşimi aradım bizim garantimiz altındadır dedi) bunu düşünüyorum, birde Hepsiburada.com da LG G2 16GB LG Türkiye Garantili 1500 lira(yoksa bunumu almalıyım?).Yoksa bu kadar para verecem hiç ugraşmayıp LG Türkiye Garantilimi almalıyım.Bu garanti aralarında ne fark var?Bu telefonların hepsi aynı ülkeden gelmiyorlarmı?Ay sonunda alıcam arkadaşlar, üstatlar lütfen yardım.İtalat Garantili alsam sorun yaşarmıyım ilerde ,yoksa kesinlikle LG Türkiye Garantilimi almalıyım?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• şimdiye kadar teknosa'dan alanlar br sorun yaşamadı LG türkiye garantili cihazlar bende 16gb siyah aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

şimdiye kadar teknosa'dan alanlar br sorun yaşamadı LG türkiye garantili cihazlar bende 16gb siyah aldım

İlginiz için teşekkürler.
  • Evet arkadaşlar sonunda nereden alıcağıma karar verdim.Bugün LG Türkiye yetkili servisini (LG Türkiye Tel:0 212 272 65 43 - 444 6 543) aradım, onlarda satış yapıyorlar ve orada LG G2 16GB peşin 1200 Lira Kredi Kartına ise 1450 lira dediler.Bende ay sonuna kadar bekliyecegim ve sonra alıcağım.Herkese ilginiz için teşekkürler....
  • Serkankoc41 S kullanıcısına yanıt
    Bende sizin mesajınızdan sonra aradım ancak teknik destek ve kurulum desteği haricinde telefon satışı yapmadıklarını ilettiler. Sanırım ortada bir yanlışlık var.
  • Valla Kardeşim ben şu numarayı (0 212 272 65 43) aradım oradaki bayanın bana aynen söylediği buydu.Zaten o numarayı da ben donanımhaber forumlarında bir yerde görmüştüm bende onun üzerine aramıştım.Numarayı aradığınız zaman servis için 1 satış için 2 tuşlayın falan diyor zaten....
  • Lg kendimi satıyor ilginç gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serkankoc41 S kullanıcısına yanıt
    Az önce aramaya çalıştım ama hat arızalı çalıyor. Eğer satış yapıyorlarsa peşin fiyatı benim için uygun, almayı planlıyorum. Sen alırsan bana bilgi verebilir misin ? Sanırım ay sonunda alacaksın. Cumartesi aradığımda biz teknis servis ve kurulum desteği veriyoruz sadece dediler sadece...
  • Az önce yine aradım, bu sefer ulaştım. 16 gb için peşinde 1500 TL fiyat çektiler... Yanlış söylediklerini düşünüp sanırım bu fiyat 32 gb için dedim, ona da peşinde 1700 fiyat çektiler.. Özetle uçuyorlar :)
  • Arkadaşlar dün akşam LG ana merkeze mail attım bu satış konusunda,onlardan gelen cevap satışlarının olmadığını söylediler ve şuralardan (LG Türkiye garantisi altındaki cihazlarımız Teknosa, Turkcell, Vıntek ve brand shoplarımızda satılmaktadır) alabileceğimizi söylediler.Bende araştırdım sizlere vermiş olduğum telefon numarası "Vintel" aitmiş ve adres şurasıdır (http://www.lgonlineshop.com/musteri-hizmetleri?mh_sayfa=iletisim) bilginize...Sizleri yanlış bilgilendirdiysem affola....
  • Ben teknosadan aldim 16 gb 1600 lira 100 lira indirim ceki verdiler ocak sonuna kadar kullanabilicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bende aldım, 16Gb aldım.tıkladım.com 'dan 1315 liraya BAŞARI Garantili aldım.LG Servisin aradım ve BAŞARIYI sordum, kendilerinin baktıklarını söylediler bende bu şekilde Başarı Garantili aldım.Şuan elimde gerçekten süper.
  • arkadaşlar toptancımdan gelen fıyatlara karlarımı ekleyerek mesaj metnını aynen sızlere ıletıyorum. detaylı bılgı ıcın 0555 426 28 06 dan arayabılırsınız.nexus 4 780 , optımus g 830, optımus g pro 870, g pro lıte 830, p880 4x 600tl, g2 sıfır tr malı kutulu 1260, 2. el g2 1050 tl. pazarlıksız fıyatları yazdım. urunler sıfırlanmıs urunlerdır.herhangı bır problemı yoktur. sadece g2 nın sıfır mevcuttur digerlerı kutusuz saglam 2, el mantıgında urunlerdır. toplu alımda ındırm yapılır. 4000 tl uzerı cıhaz alana bır adet 2, el l7 hedıyedır ankara
  • En ucuz fiyatlar 16 GB için; Teknolojix 1315 Tl, Tıkladım 1315 TL

İkiside LG TÜrkiye Garantili.
  • Tahmin ettiğim gibi Teknolojix distrübütör garantili değilmiş
    bugün yazılan bir şikayet
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2266794/teknolojixcom-garanti-yaniltmacasi/gwihx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 31 Ocak 2014; 17:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

Tahmin ettiğim gibi Teknolojix distrübütör garantili değilmiş
    bugün yazılan bir şikayet
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2266794/teknolojixcom-garanti-yaniltmacasi/gwihx

Çok enteresan eğer öyle değilse insanları neden kandırıyorlar? Brightstar kötü müdür sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.