Şimdi Ara

LG G2 almayı düşünüyorum sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar LG G2 alıcam büyük ihtimalle. Paralel ithalat almayı düşünüyorum. Paralel ithalat almamın dezavantajları nedir?

• resmı garantısı degıl ıthalatcı fırmanın kendı anlasmalı servıslerı oluyor yoksa cıhaz aynı fabrıkadan cıkan aynı aynı g2 bı degısıklık yok,paralelde delta garantısı ıcın ıyı denılıyor ıstersen onada bır bak onun harıcınde oyle ahım sahım bır risk yok paralelde.
  • Paralel ithalat cihazlarının garantisini getiren firma veriyor bir servis ile anlaşıyor bunlar çok çeşitli olabilir arkadaşın da dediği gibi delta firması bu ışte en kapsamlı servis gibi duruyor bende n11 den paralel ithalat aldım garanti ye delta bakıyor paralel ithalat cihaz alacaksan daha bilindik firmalara bak yoksa cihazlarda bir fark yok hata paralel olanlar daha erken güncelleme alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Neye dayanarak daha erken güncelleme aldığını idda ediyorsun

• Lightr kullanıcısına yanıt
    kullanıcı deneyimlerine dayanarak söylemiş olması muhtemel ki söylediği doğru yabancı ülkelere tr den daha önce güncelleme veriyolar telefonda ora için üretildiği için erken alıyor.
  • Parca degisimi olmasi durumunds orijinal urun yerine yan sanayi parça kullanabilirler en büyük sıkıntısı o paralelin..

• Herhandi bir sorunda cook bekleme ihtimalin var. O ithalatci firmanin garanti kosullarindada pruzler cikabilir tabii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lightr kullanıcısına yanıt
    iddia etmiyorum yada laf olsun diye yazmıyorum bizzat yaşadığım için söylüyorum benim telefonum şuan 20d versiyonda tr cihazları 20c versiyonda biz 20d yi (knock code olanı ) aldığımızda tr cihazları 1,5 ay sonra aldı 20C yi lütfen araştırmadan sormadan itham etmeyelim avrupa cihazları güncellemeleri tr cihazlarından hep önce alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarx1

Merhaba arkadaşlar LG G2 alıcam büyük ihtimalle. Paralel ithalat almayı düşünüyorum. Paralel ithalat almamın dezavantajları nedir?

Delta garantili lg g2 alirsan hic bir sikinti yasamazsin.

• Teşekkürler yanıtlar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.