Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Çekilen videoları aranızda dikkatli izleyen varmı bilmiyorum ama banamı öyle geliyor, videolarda hep sensörün devamlı netlemeye odaklanmaya çalışıtğını görüyorum.

Ilk başta geçen arabalardandır diye düşündüm ama diğer videolarda da dikkatimi çekti. Galiba video modunda iken odaklanma sorunu yaşıyor telefon. Güncelleme ile düzeltilir muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 1899'dan aşağı bir fiyatta gelmez gibi geliyor ama inşallah yanılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Bana 1899'dan aşağı bir fiyatta gelmez gibi geliyor ama inşallah yanılırım.

ben de ilk giriş 1900 bekliyorum
  • Honami mi, htc mi lg mi derken, honami berbat otesi kasasiyla fos cikti. Telefondaki bosluklar cok fazla ve ekraniba gore kasa cok kaba, htcden ise ses seda yok. Lg tasarimi ve donanimi ile telefon kategorisinde rakipsiz, umarim guncellemeleri de zamaninda ama stabil surumlerle verirler, samsungcularin cok ovundukleri gibi, guncellemelerle telefonu iyiden kotuye tasimazlar. Merakla satisini bekliyorum

• asıl nexus 5 bömba olur gibi:))
  • su yazilim tuslari birtek bana mi kotu geliyor? oyun oynarken fotograf cekerken vs yok olsa super olurmus. ama ekranin altinda kalmasi sinirimi bozuyor. yoksa telefon 10 numara.

• Türkiye'deki Facebook sayfasında falan da pazarlama faaliyetlerine başladılar.
  • LG resmi sitesindeki sayfa da hazır hale gelmiş arkadaşlar:
    www.lg.com
    LG G2 D802 | LG Electronics Türkiye
    http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-D802

Türkiye'ye gelecek modelin D802 olduğunu ve bu modelin 16/32 GB olmak üzere iki ayrı sürüme sahip olacağını söyleyebiliriz. Takip eden dikkatli arkadaşlar G2'nin CDMA modelinde(D821'di sanırım) sadece 32 GB'lık sürümün olduğunu fark etmişlerdir. Hangi sürüm yaygın olacak bilemiyorum ancak büyük ihtimalle fiyattan ötürü 16 GB'lık sürüm daha yaygın olacak.
  • Arkadaşlar unlocked versiyonu amerikada satışta mı ? Satıştaysa kaç dolar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genLiinsan

Arkadaşlar unlocked versiyonu amerikada satışta mı ? Satıştaysa kaç dolar ?

13-18 Eylül tarihlerinde satışa çıkacak diye biliyorum. Fiyat ise 629-649$ civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 10 Eylül 2013; 14:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

Orijinalden alıntı: genLiinsan

Arkadaşlar unlocked versiyonu amerikada satışta mı ? Satıştaysa kaç dolar ?

13-18 Eylül tarihlerinde satışa çıkacak diye biliyorum. Fiyat ise 629-649$ civarı.

Teşekkür ederim cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

su yazilim tuslari birtek bana mi kotu geliyor? oyun oynarken fotograf cekerken vs yok olsa super olurmus. ama ekranin altinda kalmasi sinirimi bozuyor. yoksa telefon 10 numara.

Ayarlardan sanal tuşları saklamak için ayarı vardı.Bir incelemede görmüştüm.

Sanal tuşların yanına sekmeyi aşağı indir benzeri bir simge geliyor , ona tıklayınca aşağı indiriyodu.

Kullanımı nasıldır bilemiyorum ama onunda çözümünü bulmuşlar.

En azından root cw vs falan işlerine girmeden bir sürü kişileştirilebilir özelliğin olduğu dalında tek telefon şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell line

quote:

su yazilim tuslari birtek bana mi kotu geliyor? oyun oynarken fotograf cekerken vs yok olsa super olurmus. ama ekranin altinda kalmasi sinirimi bozuyor. yoksa telefon 10 numara.

Ayarlardan sanal tuşları saklamak için ayarı vardı.Bir incelemede görmüştüm.

Sanal tuşların yanına sekmeyi aşağı indir benzeri bir simge geliyor , ona tıklayınca aşağı indiriyodu.

Kullanımı nasıldır bilemiyorum ama onunda çözümünü bulmuşlar.

En azından root cw vs falan işlerine girmeden bir sürü kişileştirilebilir özelliğin olduğu dalında tek telefon şuan.

sanal tuş için bir eklenti bulurlar root rom hertürlü kaldırırız sanal tuşlara takılmayın bende hafızaya takıldım note 3 ile arasında sırf hafıza için gidip geliyorum
  • quote:

LG resmi sitesindeki sayfa da hazır hale gelmiş arkadaşlar:http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-D802

Türkiye'ye gelecek modelin D802 olduğunu ve bu modelin 16/32 GB olmak üzere iki ayrı sürüme sahip olacağını söyleyebiliriz. Takip eden dikkatli arkadaşlar G2'nin CDMA modelinde(D821'di sanırım) sadece 32 GB'lık sürümün olduğunu fark etmişlerdir. Hangi sürüm yaygın olacak bilemiyorum ancak büyük ihtimalle fiyattan ötürü 16 GB'lık sürüm daha yaygın olacak.

16gb alınmaz yazık olur bu telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

quote:

LG resmi sitesindeki sayfa da hazır hale gelmiş arkadaşlar:http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-D802

hafiza karti takilmadigindan 32 gb bile az aslinda.

• Arkadaşlar bu konuda olumlu olan şey telefonun USB OTG desteğine sahip olması.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

quote:

hafiza karti takilmadigindan 32 gb bile az aslinda.

aynen tek eksik yanı telefonun. galaxy note 3'den de bu yüzden vazgeçemiyorum
  • bende bu cihazla note 3 arasında gidip geliyorum ama donanımsal olarak note 3 daha ağır basıyor...
  • bu kadar iyi tasarım yap batarya çıkmasın sanal tuşu iğrenç bi şekilde kullan ondan sonra gelde g2 al ...
  • ne zaman cıkacak bu g2 beklemekten sıkıldık artık nasıl bır satıs planlamaları var anlamadım 5s,z1,note3 hepsi bundan sonra tanıtıldı ama once satısa sunulacak bu gidişle..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.