Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun ön yüzünde uyarı ledi var mı yoksa arka taraftaki güç düğmesi mi kullanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

Telefonun ön yüzünde uyarı ledi var mı yoksa arka taraftaki güç düğmesi mi kullanılıyor

Ön tarafta uyarı ledi bulunmakta, ayrıca güç butonu da aynı işleve sahip
  • İlk olarak Teknosa ve Turkcell'de satışa çıkacak Eylül sonu. Buyrun bu da sağlam bir kaynaktan :))
     LG G2 ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

İlk olarak Teknosa ve Turkcell'de satışa çıkacak Eylül sonu. Buyrun bu da sağlam bir kaynaktan :))
     LG G2 ANA KONU

Bilgiler doğruymuş demek ki :)

Bu arada arkadaşlar LG G2'nin başka sürümleri sanılan D820/D821 kod adlı telefonun Nexus 5 olduğu doğrulanmış olabilir. Pek çok sızıntısıyla tanınan @evleaks geçen gün bu modellerin Nexus 5 olmadığını, sadece G2'nin başka bir varyasyonu olduğunu söylemişti, ancak görünen o ki yanılmış. Zira bugün attığı tweet'te "D820/D821 hakkında yanıldığımı söylemekten mutluluk duyuyorum" yanıldığını söylemiş. Büyük ihtimalle bu modeller yeni Nexus 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

İlk olarak Teknosa ve Turkcell'de satışa çıkacak Eylül sonu. Buyrun bu da sağlam bir kaynaktan :))
     LG G2 ANA KONU

Aynı bilgiyi bende bugün aldım müşteri hizmetlerinden ve hemen teknosa müşteri hizmetlerine doğruluğu var mi diye bir mesaj attım cevabı bekliyorum cevap geldiği gibi buradan haber vereceğim
  • DÜn Ankara Hilton'da G2 Eğitimine katıldık LG Mobile'da Çalışan arkadaşlarımla. Cihaz gerçekten çok iyi fiyatınında Türkiye'ye çok uygun gireceğinin burdan müjdesini vereyim :) Bu cihazla beraber yükselme devrine geçmek istediğimiz için fiyat olarak çok iyi gircez. Ürün bu ay sonunda Teknosa'da satışa sunulcak. Bu anlamdada Türkiyede bir ilk olcak ilk defa yüksek model bir cihaz Global ile beraber Türkiye pazarınada girmiş olacak. Başlıca Hoşuma Giden Özelliklerini yazayım buraya ben ;

Guest Mod - Misafir Modu : Windows'daki gibi Kullanıcı oluşturabiliyosunuz ama bu 2 kullanıcı ile sınırlı şuan.
    Audio Zoom : Video Çekerken 2. Mikrofonu sayesinde odaklanmak istediğiniz sese odaklanıyosunuz.
    Knock On : Ekrana 2 Tık ile ekranı açıp kapatabiliyosunuz ( Gerçekten Çok Hoş bi özellik tuşlara bağlı kalmıyosunuz )
    Ois : Hareketli fotoğrafları en iyi düzeyde verim almanızı sağlıyor.
    Takip eden Yakınlaştırma : İstediğiniz kişinin Kamera açısında kaldığı sürece onu yakın markaja almasını sağlıyo.
    Capture Plus : Diyelimki 6 sayfalık bi web sitemiz var ekran resmi aldığımız zaman o sayfanın tamamının görüntüsünü almamızı sağlıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fes1739

ne zaman cıkacak bu g2 beklemekten sıkıldık artık nasıl bır satıs planlamaları var anlamadım 5s,z1,note3 hepsi bundan sonra tanıtıldı ama once satısa sunulacak bu gidişle..

25 Eylülde Teknosaya gelcek. Sizinki garanti olsun 26 sında bakın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlpakkan

DÜn Ankara Hilton'da G2 Eğitimine katıldık LG Mobile'da Çalışan arkadaşlarımla. Cihaz gerçekten çok iyi fiyatınında Türkiye'ye çok uygun gireceğinin burdan müjdesini vereyim :) Bu cihazla beraber yükselme devrine geçmek istediğimiz için fiyat olarak çok iyi gircez. Ürün bu ay sonunda Teknosa'da satışa sunulcak. Bu anlamdada Türkiyede bir ilk olcak ilk defa yüksek model bir cihaz Global ile beraber Türkiye pazarınada girmiş olacak. Başlıca Hoşuma Giden Özelliklerini yazayım buraya ben ;

Guest Mod - Misafir Modu : Windows'daki gibi Kullanıcı oluşturabiliyosunuz ama bu 2 kullanıcı ile sınırlı şuan.
    Audio Zoom : Video Çekerken 2. Mikrofonu sayesinde odaklanmak istediğiniz sese odaklanıyosunuz.
    Knock On : Ekrana 2 Tık ile ekranı açıp kapatabiliyosunuz ( Gerçekten Çok Hoş bi özellik tuşlara bağlı kalmıyosunuz )
    Ois : Hareketli fotoğrafları en iyi düzeyde verim almanızı sağlıyor.
    Takip eden Yakınlaştırma : İstediğiniz kişinin Kamera açısında kaldığı sürece onu yakın markaja almasını sağlıyo.
    Capture Plus : Diyelimki 6 sayfalık bi web sitemiz var ekran resmi aldığımız zaman o sayfanın tamamının görüntüsünü almamızı sağlıyo.
    Beni sağlam bir kaynak olarak görebilirseniz 25 Eylülde teknosaya girceğine emin olabilirsiniz :P 2 Ve fiyat olarakta müşterilerimizi üzmeyeceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlpakkan -- 12 Eylül 2013; 12:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlpakkan

Beni sağlam bir kaynak olarak görebilirseniz 25 Eylülde teknosaya girceğine emin olabilirsiniz :P 2 Ve fiyat olarakta müşterilerimizi üzmeyeceğiz :)

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim sabırsızlıkla ay sonunu bekleyeceğim artık ve dediğiniz gibi uygun bir fiyat ve dünya geneliyle aynı tarihler de yapacağı satış sayesinde lg g2 modeli ile bu kez herkesi memnun edecek..
  • Bu telefonu incelemeyi sabirsizlikla bekliyorum ama alirsam da teknosa son tercihime bile girmeyecek.

• Haydi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  • Arkadaşlar Amerika cihaz satiliyormu arkadaşima getirtmek istiyorum?
    Birde Amerikadaki cihaz burda sorun çikartirmi? Şimdeden teşekkürler.

• orhunn O kullanıcısına yanıt
    İlk 3000 müşteriye çokta güzel bir hediyemiz olacak merak etmeyin :) 32 Gb ve 16 gb olarak Türkiyeye gelecek ürün. 16 gb ve 32 gb olan cihazlarda kesinlikle fiyat olarak memnun kalcaksınız f/p olarak düşünürseniz eğer :)
  • anlpakkan kullanıcısına yanıt
    İNŞAALLAH öyle olur hocam
  • 32 gb versiyonu uygun fiyattan gelmezse note 3 karşısında tutunması zor.
  • Güzel haberler gelmiş!
  • abi daha şık bi telefon olamaz ya.

herkes note 3 ile karşılaştırmış. bence note 3 galaxy iphone one xperia klasmanı telefonu değil.
    o yüzden amiral diye tabir edilen telefonlar arasında en iyisi bu bence
  • antutu lg g2
     LG G2 ANA KONU
  • Fiyat 1600 mü geliyor yoksa

• Evet 3000 sadece turkcell ve teknosada olcak

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.