Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anlpakkan

İlk 3000 müşteriye çokta güzel bir hediyemiz olacak merak etmeyin :) 32 Gb ve 16 gb olarak Türkiyeye gelecek ürün. 16 gb ve 32 gb olan cihazlarda kesinlikle fiyat olarak memnun kalcaksınız f/p olarak düşünürseniz eğer :)

bu gelince G pro fiyatı düşecek demi .
  • İyi güzel de hocam adamlar gitmiş o kadar özellik koymuş ama microSD card girişi koymamış. Yani saçma bence. Böyle bir telefon yapacaksın ama artırılabilir hafıza desteği koymayacaksın . Tamam birçok kişiye dahili hafıza yeter ama insanlar artık film, dizi izliyor akıllı telefonlarından, müzik arşivlerini geniş tutyorlar yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona usb bellek ya da hdd bağlayabiliyorsak hafıza sorun değil benim için.Ama 16 ile 32 gb arasında ne kadar fiyat farkı olur o önemli.
  • LG G2 QuickWindow Kılıf eger bu kılıf verilmesse almayacagım 1999 tl telefona ver kılıfı koyma olacak iş degil telefonun haşatı cıkıyor ciziliyor rengi soluyor bu kılıf sart beyler LG mail attım kılıf olacakmı diye planlanmaktadır diye mail geldi işallah diye yazdım bende sizlerden ricam bastırında bu kılıfıda koysunlar kılıf zaten ÖZELLİKLİ bir kılıf

LG G2 ANA KONU

LG G2 QuickWindow Kılıf VİDEO
    http://www.youtube.com/watch?v=6-5DrKdyM8c&feature=player_detailpage

TEKNOSANIN BU KILIFI HEDİYE VERMESİNİ BEKLİYORUM YANINDA BU KILIF OLDUKTAN SONRA TELEFON HİC CİZilMEZ DARBE ALMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Telefona usb bellek ya da hdd bağlayabiliyorsak hafıza sorun değil benim için.Ama 16 ile 32 gb arasında ne kadar fiyat farkı olur o önemli.

aynen usb bellek ile hafıza sorununu çözeriz yanlış hatırlıyor olabilirim ama 8gb alıyordu galiba
  • Orası belli değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: primeval46

LG G2 QuickWindow Kılıf eger bu kılıf verilmesse almayacagım 1999 tl telefona ver kılıfı koyma olacak iş degil telefonun haşatı cıkıyor ciziliyor rengi soluyor bu kılıf sart beyler LG mail attım kılıf olacakmı diye planlanmaktadır diye mail geldi işallah diye yazdım bende sizlerden ricam bastırında bu kılıfıda koysunlar kılıf zaten ÖZELLİKLİ bir kılıf

LG G2 ANA KONU

TEKNOSANIN BU KILIFI HEDİYE VERMESİNİ BEKLİYORUM YANINDA BU KILIF OLDUKTAN SONRA TELEFON HİC CİZilMEZ DARBE ALMAZ

İlk 3000 G2 Müşterisine kılıf hediyesi verilecektir. Sıkıntı yapmayın siz bu cihazı alın ve keyfinize bakın sadece ayrıca cihaza 1999 tl de vermiyceksiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

quote:

Orijinalden alıntı: Delorean DMC-12

quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

öyle fakat aynısının g2 için olacağını düşünmüyorum, en azından kısa vadede artık snapdragon 800 lü bir cihaz aldıktan sonra özelliklede adreno330 olması yüzünden rahat bir 2 yıl kasma-donma sorunu olmaz ve tekrar en üst model ile arada aşırı fark olmaz örnek olarakta, ha gider de sony z1 piyasaya sunulmadan sony mağazasına giderseniz en iyi telefon hangisi? - xperia z efendim - tamam alayım, 6-7 ay sonra bakmışşsın sony 2 tane daha çıkarmış senin telefonda snapdragon s4pro işlemci var onun üstüne 6-7 tane işlemci çıkmış 6 ayda dersin :)

Bence o şekilde düşünmemek lazım çünkü belli olmuyor. Bak G2 bitti adamlar Nexus 5 üzerinde çalışıyor şimdi. Hani g2 almayı bekleyenlerin nexus 5 i mi beklesem acaba diyeceği günler yakındır. Piyasa maalesef bu şekilde.

Aynen hocam size katılıyorum..Adamlar g2 yi bitirdi nexsusa başladı dediğiniz gibi..çok ayrı bir platformdada değiller..

Xperia Z çıkalı 1 yıl olmadı adamlar 6 ayda 1 son model amiral gemi çıkartıyor..Bence bu kesinlikle xperiz Z alanlara karşı bir olumsuzluk..sonuçta adam sony kullanıcısı ve son model cihazı olan Z yi o kdr para verip almış..sen üzerinden 1 yıl geçmeden ( en az 1 yıl olmalı şahsi fikrim ) Z nin pabucunu dama atarsan bence kendi kullanıcına biraz ağır davranmış olursun..

Diğer yandan ıphoneye bakıyorum adamlar 1 yılda bir telefon çıkartıyor ve kullanıcısını ciddi anlamda tatmin ediyor..emin olun 6 ay sonra Z2 çıkar:))))

Yanlışınız var. Xperia z geçen yıl bu zamanlar dillendirildi ve akabinde de piyasaya sürüldü. Fakat parça tedarik probleminden dolayı biraz gecikerek piyasada bollaştı. Yani yılda bir model çıkartıyorlar. Ayrıca g2 ile nexus 5'i nasıl ilişkilendiriyorsunuz anlamıyorum. Biri nexus'un kendi ürünü diğeri lg'nin. Yani aslında farklı sadece üretici aynı. Yani yılda bir model çıkartıyorlar apple gibi. Android de çok cihaz ve marka olduğu için çok çıkıyormuş gibi hissediliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: primeval46

LG G2 QuickWindow Kılıf eger bu kılıf verilmesse almayacagım 1999 tl telefona ver kılıfı koyma olacak iş degil telefonun haşatı cıkıyor ciziliyor rengi soluyor bu kılıf sart beyler LG mail attım kılıf olacakmı diye planlanmaktadır diye mail geldi işallah diye yazdım bende sizlerden ricam bastırında bu kılıfıda koysunlar kılıf zaten ÖZELLİKLİ bir kılıf

LG G2 ANA KONU

İlk 3000 G2 Müşterisine kılıf hediyesi verilecektir. Sıkıntı yapmayın siz bu cihazı alın ve keyfinize bakın sadece ayrıca cihaza 1999 tl de vermiyceksiniz :)

1899 mu olacak
  • Valla kaç tane LG akıllı cihaz kullandıysam pişman oldum,umarım bu doğru dğzgün bir şey'dir.

• Bayir o kadarda olmayacak.

• Arkadaşlar turkcell ön sipariş almaya başlamış
    16 gb versiyonu Lg Optimus G Pro ile aynı fiyat. Yani 1599 TL ve Akıllı kılıfta hediyeli.
    Sizce hangisini almalıyım? LG Optimus G Pro mu Lg G2 mi? :S
  • quote:

Bayir o kadarda olmayacak.

Ne kadar olacak ? Biliyosanız bilgilendirin lütfen
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    1799 DİYOR HOCAM...

Hangisi daha mantıklı G2 mi G PRO mu?
    Valla bir yönlendirin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm_hik

1799 DİYOR HOCAM...

Hangisi daha mantıklı G2 mi G PRO mu?
    Valla bir yönlendirin...

16 gb yeter dersen tabii ki G2.
  • TheSpiRiT kullanıcısına yanıt
    Peki bildiğim kadarıyla G Pro'da flash bellek kullanabiliyoruz.
    Bunda da var mıdır acaba?
    Varsa sorun değil bence G2 ama yoksa o kötü...:S
  • storm_hik S kullanıcısına yanıt
    Flash bellek kullanabiliyoruz G2 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBJECTIVE

Flash bellek kullanabiliyoruz G2 de

Hocam peki taşınabilir hdd de bağlanabilir mi?
  • TheSpiRiT kullanıcısına yanıt
    Hocam tam bilmiyorum ama sanki birisi bağlanabilir yazmıştı önceden. Ama gücü başka bir yerden alması gerek sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OBJECTIVE -- 13 Eylül 2013; 16:39:10 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.