Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
113.147
Cevap
481
Favori
3.852.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, 16 gb olanda işletim sistemi/android vs ne kadar harcıyor ? Ve kullanıcıya programlar ve video için ne kalıyor?

İphone 5 16 gb kullanıyorum da benim için 16 gb yetti hep, burda işletim sistemi önemli sanırım

Bilgiisi olan varsa yazabilir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan önce g ve g pro kullandım g de 32gb tan 25 gb kalmıştı bize g prodada 16 gb tan 10 .25gb civarı birşey kalmıştı bana yetiyordu yani..şuan g2de aynı şekilde olacaktır diye düşünüyorum 10gb civarı işimi görür..sizce htc one'dan bu cihaza geçmek mantıklımı?
  • sercanfx S kullanıcısına yanıt
    Arayüz 6.80 GB yer kaplıyor. Yani yaklaşık 9 GB kalıyor.
  • Teknosa'da sadece beyaz renk var gibi, turkcell de siyah var ama 32 gb göremedim.

Yahu bu cihaza ilgi neden az anlamadım. Forum sayfası 11 de daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: OBJECTIVE

Hocam tam bilmiyorum ama sanki birisi bağlanabilir yazmıştı önceden.

Bence 16 GB Flash desteklemesi yeterli.
    Şimdi kafamdaki bikaç soru işareti :

LG Optimus G Pro Artılar Eksiler (Benim için)

+Ekranı daha büyük
    +Hafiza kartı kullanılabiliyor
    +Flash Player desteği mevcut ( karşılaştırma sitelerinde bu şekilde yazıyor)
    +Bataryası çıkarılabiliyor
    -Forumda çok fazla "telefonumda toz var" şikayeti ile karşı karşıyayız.

LG G2 Artılar Eksiler (Benim için)

+CPU 'si daha güçlü
    +Piksel derinliği biraz daha iyi
    +Tasarım olarak biraz daha iyi görünüyor.
    +Tukcell ve TeknoSA da flip Cover kampanyası cazip geliyor
    -Menü tuşlarının ekranda dokunmatik olması oyunlarda falan soru işareti benim için
    -Hafıza kartı desteğinin bulunmaması

Bunların dışında ikisininde kamerası benim için yeterli, ekran türleri yeterli, boyutları yeterli (sadece G Pro biraz daha büyük ekran olduğu için bir adım önde.)
    Valla G Proda karar kılmıştım ki bunun fiyatını görünce + Flash Bellek takılabildiğini söylediğiniz için kafam karıştı şimdi...
  • Sanırım 9 gb kullanıcıya kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OBJECTIVE

Arayüz 6.80 GB yer kaplıyor. Yani yaklaşık 9 GB kalıyor.

Tesekkur ederim. 32 olsa daha iyi olur tabi ama 200 tl fiyat farkı var

• Bu arada sanırım ios iphone 5'te işletim sistemi arayüz vs 2,5 gb yiyor..

• storm_hik S kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer ben büyük ekranlı (5'5 inc ve üstü) telefon istiyorum ve para sıkıntı değil diyorsanız yeni çıkan note 3 iyi bir tercih olur.
    Büyük ekranı olsun ama fiyatı da uygun olsun fiyorsanız note 2 ve g pro iyi bir tercih olur. Tabii bu iki telefonun fiyatları yeni model telefonlar nedeniyle daha da düşebilir.
    5'5 inç ekran bana çok büyük gelir. Cebe sığması vs. bana zor olur. Biraz daha küçük olsun diyorsanız LG G2 derim.
    Sonuçta herkesin zevkleri farklı seçim sizin
  • Bu arada Turkcell 23 Eylül'den sonrası için önsipariş alıyor ama Teknosa'da stokta diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 13 Eylül 2013; 17:16:00 >
  • S4 teknosa da 1899 iken G2 gibi daha üstun bi telefonun 1799 dan ön siparise girmesi aklimda bircok soru isaretine neden oldu kaldiki 7 agustos G2 tanitimindan beri surekli takipteydim s4 almaktan vazgecmistim birisi cikip icimi rahatlatsa pazarlama taktigi filan dese ne guzel olur😕

• quote:

Orijinalden alıntı: izbarçogg

S4 teknosa da 1899 iken G2 gibi daha üstun bi telefonun 1799 dan ön siparise girmesi aklimda bircok soru isaretine neden oldu kaldiki 7 agustos G2 tanitimindan beri surekli takipteydim s4 almaktan vazgecmistim birisi cikip icimi rahatlatsa pazarlama taktigi filan dese ne guzel olur😕

Aynen öyle...bende işkillendim valla...
    Artı Optimus G Pro'dan daha üstün bir telefon+Flip Cover hediyesi ile neden G Pro ile aynı fiyata satılıyor yaww...:S
  • güzel fiyattan girdi tebrikler lg
  • alan arkadaşlar sizden inceleme bekliyorum z1 ile bu telefon arasında kaldım bide lgnin guncel yazalım olayı nasıl daha önce hiç kullanmadım
  • Anaaa G Pro`nun abisi gelmiş

G2 ile G Pro arasinda ki en temel fark kullanilan Chipsettir (Snapdragon 800/600) geri kalan farkliliklar fasa fiso ufak seyler.

G2 Alacaklara simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum
    G Pro almaya niyetli olanlanlarada soyleyecegim cok birsey kaybetmeyeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Anaaa G Pro`nun abisi gelmiş

G2 ile G Pro arasinda ki en temel fark kullanilan Chipsettir (Snapdragon 800/600) geri kalan farkliliklar fasa fiso ufak seyler.

G2 Alacaklara simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum
    G Pro almaya niyetli olanlanlarada soyleyecegim cok birsey kaybetmeyeceksiniz

yaaaa ne güzel söylemişsin valla... :)
    Ama işte bir yanım g2 diyor(Snapdragon 800 yüzünden) ; Bir yanımda Optimus G Pro (Ekran boyutu yüzünden)
    Biryanım G Proyu aklında çıkar diyor ( Toz Problemi yüzünden ) ; Bir yanım G2'yi boşver diyor ( SD kart takılamaması yüsünden)

Bu ne yaman çelişki yaww...:S
    Açıkçası beni gerçekten etkileyecek çok ama çok iyi bir yorum lazım...
    Aksi halde bu kararsızlıkla telefon falan alamam...:)

NOT : Buarda NOTE-3 almayı düşünmüyorum açıkçası. Samsung tasarımları pek içime sinmiyor...
  • Bu arada telefonun kamerasının, android piyasasındaki en başarılı kameralarından biri olduğunu unutmayalım, en azından yerli/yabancı incelemelerde ortak yorumlar bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 13 Eylül 2013; 17:57:41 >
  • G Pro`da toz olayina ben rastlamadim.forumdanda sadece 1 kisiden toz sikayeti geldi diye biliyorum.

En cok toz sikayeti lg 4xhd den geldi

Ben g pro kullanicisiyim sorularin varsa yanitlarim

• storm_hik S kullanıcısına yanıt
    Mesut abiye bunu sordum şöyle cevapladı: 'Fazla olsa niye az olsa niye :D Güzel fiyat alın gari' Bence de öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OBJECTIVE -- 13 Eylül 2013; 17:59:28 >
  • özellikleri takdire şayan, bende telefonu almayı düşünüyorum ancak biraz bekleyip ilk kullanıcı yorumlarını da görmek istiyorum, özelikle müzik performansı benim için önemli bir kriter. :=)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.