Şimdi Ara

LG G2-Android 5.0.2 Yorumlar (Sadece orjinal yazılım kullananlar için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, telefonlarına çeşitli rom vs kuran arkadaşları saygıyla karşılamakla beraber pek azımsanmayacak sayıda olan ve sadece LG tarafından verilen güncellemelerle yoluna devam eden arkadaşların LG G2 Ana Konu içersinde aradığını bulamadığı kanaatindeyim. Buradan paralel ithalat ve TR G2 kullanıcılarından hiçbir müdahale yapmamış orjinal rom kullanıclarının güncellemeler hakkında bilgilerini paylaşmalarını istiyorum.

Telefonu kurcalamayı seven arkadaşların emeklerine saygı duyuyorum ama burada telefonun önceki ve sonraki sürümüne göre kamera, performans, şarj, hız ve ekstra özellikler konusunda karşılaştırma yapılması gerektiğini düşünüyorum. Benim gibi düşünen ve telefonuna orjinal /PC Suite aracılığıyla android 5.0.2 yükleyen arkadaşların belirlenen kriterlerdeki yorumlarını buraya alalım.

Not: Diğer model ve markaları kullanan arkadaşlara da tavsiyemdir telefon kullanıcıları için rom yükleyenlerle orjinal yazılım kullanan arkadaşlların başlıkları ayrılsın.

• PC Suite ile gelmiş doyenler var, gelmedi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel ithalat telefonların ülkelerine göre değişiyor gelme zamanı...
  • Bana da hala gelmedi sinir oldum. Pc suite ile kontrol ediyorum hergün. Benimkinde d802 FCC yazıyor.

• şarj azaldı, performans ben pek anlamadım zati cihaz hızlıydı daha hızlı olsa bile fark edilmiyor belki testlerde çıkabilir ortaya, kamera konusu değişiklik yok aynı gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxsıt

şarj azaldı, performans ben pek anlamadım zati cihaz hızlıydı daha hızlı olsa bile fark edilmiyor belki testlerde çıkabilir ortaya, kamera konusu değişiklik yok aynı gb

Size geldi mi güncelleme?

• aynaa A kullanıcısına yanıt
    20 gün olmuşdur geleli pc suit üzerinden güncelledim telefon teknosa alınma hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxsıt

20 gün olmuşdur geleli pc suit üzerinden güncelledim telefon teknosa alınma hocam

Pardon dalgınlık benimki paralel.

• Hem pil performansı hem de normal performans konusunda ben fazla fark hissedemiyorum. Bu olumsuz bir yorum değil. Zati farkı ben anlamıyor da olabilirim. Ama Kitkat'ı nasıl kullanıyorsanız Lolipop'u da öyle kullanırsınız. Tasarım kesinlikle benim hoşuma gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayüz çok güzel yeni telefon satın almış gibi hissettiriyor. Pil süresi kısaldı gibi. birazdaha fazla ısınıyor. birazdaha fazla ısınıyor. bugün farkettiğim bir sorun daha var arama yaptığımda ve özellikle arama geldiğinde sesim karşıya 1-2 saniye gitmiyor sonra gidiyor. yaşadıklarım bunlar
  • G3 2.2 Port rom kullanıyordum. LG türkiye 5.0.2 geldi dediler. Bende merak edip ilk önce recoveryden orjinal rom yedeğime geri döndüm. Daha sonra Lg programı ile bilgisayara bağlanarak güncellemeyi yaptım. Tüm bilgileri silip telefonu sıfırladım. Sonuç süper ben çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.