Şimdi Ara

lg g2 bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 14.03.2014 tarihinde Tayvan 4.4.2 güncellemesi geldi yükledim. sorunsuz çalışıyor.
    nasıl olduysa Ayarlar - genel-telefon hakkında-yazılım bilgilerinde Yapım numarasının üzerine birden fazla tıkladım KOT49I.D80220a yazıyor. Öncesinde D80220a yazıyordu. Bilgisayardan kesinlikle rot yada benzeri birşey yapmadım. yaptıgım bu işlem garanti kapsamında sıkıntı olurmu.. Bu KOT491I yazan yeri düzeltebiliyomuyuz..

• Arkadaslar konu hakkinda bilgisi olan yokmu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamdi Aygün H kullanıcısına yanıt
    lg msüteri hizmetlerine bağlan bak hocam
  • gelıstırıcı olmussunuz :) yanı gelıstırıcı seceneklerı aktıf oldu .. bı sıkıntı olacagını sanmıyorum
  • Aynen lg musteri hizmetleriyle gorustum. Sikinti Yok. Bilgisayardan birsey yuklemeyince garanti devam ediyor. ..

Benim anlamadığım LG Türkiye garantili telefona nasıl Tayvan güncellemesi geldi. Gelmiş ise demek ki LG Türkiye garantili değil. Telefonunuz paralel ithalat olmasın. Eğer öyle ise garanti hizmetini LG servisleri vermez haberiniz olsun.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    bır cok fırma tr garantılı dıyıp mılletı dolandırıyor bence.. baskaları da aynı seyı dedı ama romlarına gelen guncellemeye bakıyoruz paralel ıthalat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim telefon tayvan romlu. 2 yil ithalatci firma garantili telefon orjinal. Telefondan memnunum. Analog radyo var. Turkiye romlu tel. Radyo Yok. 1380 TL years aldim aralik ayinda 150 To para puan hediye almistim.

• Arkadaslar paralel ithalat degil. Parelel ithalat birebir kopyasi çakma telefon dur. Benim telefon yurt disi telefon oluyor.

yanlısın var :)

paralel ıthalat aynı urunu yurt dısından getırtme dır garantısıne lg bakmaz getırten fırma bakar o sebeble 150 200 tl daha ucuzdur ...
  • Paralel ithalat telefonlar çakma mı sence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir. Tel bozulursa aldigim magazaya gon. Onlar servise gonderecekler. Turkiyedeki servisler ucretli bakarlar.

parca degısımı olur ve kullanıcı hatası gorulurse sıze faturalandırılır :)

ayrıca(yanlıs olabılır ama bu yonde yorumlar okudum) telefon yannda gelen parcalar adaptor kulaklık felan garantı kapsamında degılmıs
  • Eger garanti yazdiklarinizi yaparsa yapacak bir sey yok. Kanuni yola basvurulabilir. Tuketici hakem heyetine.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.