Şimdi Ara

LG G2 Camını Ankara'da nerde yaptırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün daha alalı 1 ay geçmemiş yeni LG G2mi yere düşürdüm İlk düşürüşte cam paramparça, dokunmatik çalışmıyor :(
    Ailem görmeden yaptırmalıyım.Servisinde yaptıracak gücümde yok.Bildiğiniz güvenilir, hızlı(yurt dışından parça gelmesini falan bekleyemem) hesaplı, temiz telefoncu Ankara'da var mıdır?Daha önce yaptırdığınız bir yer yada..Yardımcı olursanız sevinirim.

• Hocam en iyi tercih Servis olacaktır. Çünkü Servis Cam Kırılma ücreti olarak 500 tl oluyor. Daha bir ay olmadıysa kırık geldi deyin 1 ay ürün değişimi ve para iadesi mevcut. Eğer kabul etmezlerse Servise yaptır derim ben. Bende kırmıştım servis 500 tl dedi telefoncuya gittim çakma ekrana 450 gerçeğe 750 tl çekti bende serviste yaptırdım. Çakma yaptırma değmez 50 tl için. Yanlış hatırlamıyorsam Servisin ismi Fırat Elektronikti. Çok memnun kalmıştım. 1 haftada kapıma kadar gelmişti. Sonra panel sıkıntı çıktı sarı leke oluşuyordu ısınınca bende tekrar servise verip paneli ücretsiz tekrar değiştirdim. Şu an çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 20 Temmuz 2014; 4:37:53 >
  • polatxp635 kullanıcısına yanıt
    Çakmaya 450 dediyse, evet mantıklı görünüyor da servisi...Nasıl bir ekranmış bu telefonun yarı değerinde üstelik çıt kırıldım Eyvallah hocam saolasın, faturaya falan bakıyorlardır elbet teknosadan aldım nasıl kırık gelsin kutuyu açtığımda böyleydi desem bu zamana kadar ne ayptın der
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaEy_m

Çakmaya 450 dediyse, evet mantıklı görünüyor da servisi...Nasıl bir ekranmış bu telefonun yarı değerinde üstelik çıt kırıldım Eyvallah hocam saolasın, faturaya falan bakıyorlardır elbet teknosadan aldım nasıl kırık gelsin kutuyu açtığımda böyleydi desem bu zamana kadar ne ayptın der

Hocam dersin işte telefonu alıp yurtdışına çıktım ya da inandırıcı olmazsa şehir dışına çıktım falan deyin muhtemelen para iadesi değilde ürün değişimi önereceklerdir. Hocam 1 ay dolmamış sonuçta ayıplı mal olarak kabul edilir. Eğer kabul etmezse satıcı yer o zaman tüketici haklarına başvurursun. Adamın donuna kadar alırsın(para iadesi veya ürün değişimi) Hocam bu telefoncular acayip soyguncu oluyor. 500 tlye orijinal ekranı değiştirdim adam bana orijinal diye kakaladığı ekran(meçhul!!!) 750 tl. Yani telefoncular herhalde bizi salak falan zannediyorlar. Kim naapsın senin dandik beş para etmez ekranını hem servise yaptırırsan garanti dışı da kalmaz telefonun. Benim ekranda sıkıntı olmuştu ücretsiz değişim de yaptılar. Telefoncuda yaptırsan muhattabın yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatxp635 -- 20 Temmuz 2014; 10:20:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.