Bildirim
LG G2[D802] Fastboot moduna girmiş full brick olmuş cihazı kurtartma[KESİN ÇÖZÜM] (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaslar lg g2 d800 rom atmaya calistik olmadi fasboot oldu biraz ugrasmamiza rahmen fasboot da gitti tlf hic tepki vermiyor nasil duzelir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ffastboot modundayım pc ye bağalıyom download mode gelip geri gidiyor firmware değil ilk gelen resim lütfen acil yardım -
selam telefonu bağlıyorum, cmd den cd c:\adb yazıyorum
bir sonraki komutta ve diğer bütün komutlarda şöyle kalıyor:
fastboot erase recovery
erasing "recovery" ...
bu şekilde kalıyor okey olmuyor sorun nerde...
yardım lütfen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkankcn -- 19 Şubat 2017; 10:17:31 > -
Brick olmuş LG G2 cihazınızı taktığınızda diski biçimlendir şeklinde partlara ayrılmış onlarca uyarı alıyorsanız bu videodaki (https://www.youtube.com/watch?v=ERZvlJIC9dE ) adımları izleyerek SRKtool_2.1_droidth proğramı ile tekrardan cihazınızı hayata döndürebilirsiniz. -
Telefon diret fastboot modunda açıliyor dowload moda alamiyorum bilgisayar "android bootloader interface " olarak görüyor...komutlar onaylanmiyorrr
Aynı durumdayım ... -
kardes bedne d802tr var 16gb ama bende senın dedıgını yaptım erasing de aklıyor okay demıyor beklıyor beklıyorm aynı lutfen yardım edınız ya -
merhaba, benim G2 imde surekl olarak TWN açılıyor. download mode giriyor. fakat fastboot mode açılmıyor. ne yaparsam yapayım TWN recovery açılıyor. nasıl düzeltebilirim? telefon normal mode geçmiyor hiçbirşekilde.
Teşekkürler.. -
Benım g2 dowload modda kaldı. Yüzde 0 gosteriyor. Nasıl düzelir aekadaşlar
kesin çözüm nedir tam olarak? okudum ama başarısız olmuş genelde yapan arkadaşlar :/
LG support tool u indirip sıfırdan kurun. 2 GB lık bir dosya indirip telefonu yeniden kuruyor.
bendeki G2 yi wifi gittiği için çok kurcaladım. her çöktüğünde onunla kurtardım. şimdi hala çalışıyor ama wifi açılmama sorunu devam ediyor. anakart almayı düşünüyorum. canavar gibi telefon atmaya gönlüm razı olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 4 Nisan 2019; 17:47:24 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X