Arkadaslar ben smdi orjinal stock rom ariyorum. On sanal tuslari gizlenebilen rom yani ayri bi program kurupda gizlenen degil. Hangi rom bu ozellige sahip on sanal tuslarin yerlerini degistirebildgimiz yerde seceneklerde varmis o gizleme ozelligi. Biliyorsaniz yardmci olurmusubuz. D802
O dedigim uygulamalari secince uygulamalarda gizleniyo ki alttan cekince geliyo tekrar sanal tuslar
alperfiratA
kullanıcısına yanıt
G3 ve flex tabanlı romlarda mevcut
alperfiratA
kullanıcısına yanıt
Cloudyg3 romunda var o özellik.
Batterx One
kullanıcısına yanıt
Bende su an root ve twrp var nasil yuklerim ama ben kdz ile hic ugrasmadm direk gelen romun uzerine attim rootu. Kurabilirmiym lg g3 romu
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
Sanal tuslari gizleyince; - nasil bir onceki menuye doneceksiniz? - nasil ana ekrana doneceksiniz?
Amaç?
Pie kullanır
alperfiratA
kullanıcısına yanıt
Ben telefonu ilk aldigimda romunu bozmustum. Orjinal yazilim kdz sini yukledim eski haline dondu. Sonrasinda root yaptim ardindan da twrp. Simdi ise phils recovery kullaniyorum. Orjinal romdan custom roma gecerken ise tek yaptigim rom dosyasini flaslamakti. Ancak oncesinde temiz bir format oneririm.
Batterx One
kullanıcısına yanıt
Smdi bende root ve twrp var. Hic kdz flaslamadm ben daha telefona direk root ve twwrp attim. Smdik ben lg g3 optimus v3 nasil yuklerm mesela. Atmasan.custom romu hard reset mi.atayim
alperfiratA
kullanıcısına yanıt
Hard format atin yani wipe la sonrasinda romu kurun. Ben öyle yaptım bir sorunla karşılaşmadım umarım siz de karsilasmazsiniz. Begenmezseniz diye backup almayi da unutmayiniz.
Batterx One
kullanıcısına yanıt
Lg nin.kendi backupi var ama wipe yapinca gitmeyecekmi o
Batterx One
kullanıcısına yanıt
Smdi optimus g3 romu indirdim.diyelim bende orjinal geldi hic kdz atmadm ya backup alayim wipe yapayim sonra romu mu flasliyim. Birisi kk basebandi flashlayin sonra yapin diyo o nedir
alperfiratA
kullanıcısına yanıt
Telefonunuza kk guncellemesini ota ile yaptiysaniz baseband flaslamaniza gerek yok. Yapilmasi gerekiyorsa bilmiyorum ben sadece twrp ile rom flasladim o kadar uzerinde cloudyg3 rom var:)
Batterx One
kullanıcısına yanıt
ben cihazı aldım hiç ellemeden bir ay kullanıp root ve twrp attım şimdi cloudy g3 direk installden yükleyeyim mi
alperfiratA
kullanıcısına yanıt
Ne olur ne olmaz backup alin yukleyin. Bu arada optimus g3 o kadar guzel degil cloudyg3 öneririm.
Batterx One
kullanıcısına yanıt
Link verirmisin smdi yapmaya calisayim. Dedigim gibi root ve twrp var adinlarida soylersen