Şimdi Ara

LG G2'DE TORRENT VE İDM REHBERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google play store'dan utorrenti indirdim. Chromedan breaking badin 5.sezon torrentini buldum ama çalıştıramadım bir türlü. Sonra idm indireyim videoyu izlerken simge belirir öyle indiririm diye düşündüm bu sefer beni başka bir programa yönlendirdi İDM.
    Kısacası sormak istediğim soru Breaking Badin 5.sezonunu telefona nasıl indirebilirim?

• Es dosya yöneticisi varsa vidyolari açmadan önce indirilsinmi diye soruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firtilli kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın tam adı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istigidivaro

Google play store'dan utorrenti indirdim. Chromedan breaking badin 5.sezon torrentini buldum ama çalıştıramadım bir türlü. Sonra idm indireyim videoyu izlerken simge belirir öyle indiririm diye düşündüm bu sefer beni başka bir programa yönlendirdi İDM.
    Kısacası sormak istediğim soru Breaking Badin 5.sezonunu telefona nasıl indirebilirim?

utorrent programini tele indir... sonra browserden extratorrent.com a gir ordan arama cubuguna ne indirmek istiyorsan yaz bul... sonra download tikla inen dosya seni utorrent programina yonlendircek ve indirmeye baslicak...

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toomanyj -- 14 Şubat 2017; 16:31:40 >
  • istigidivaro İ kullanıcısına yanıt
    Es dosya yöneticisi. Mavi bi logosu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: italyan40

beyler bu torrent yoluyla internetten san andreas falan indirsek tehlikeli olur mu ya virüs falan ???

Hocam kaynak güvenilir olmali. Ben torrent-oyun dan indiriyorum tele oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

quote:

Orijinalden alıntı: italyan40

beyler bu torrent yoluyla internetten san andreas falan indirsek tehlikeli olur mu ya virüs falan ???

Hocam kaynak güvenilir olmali. Ben torrent-oyun dan indiriyorum tele oyun.

Alıntıları Göster
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toomanyj -- 14 Şubat 2017; 16:32:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.