Şimdi Ara

lg g2 dokunmatik donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle meraba sırf bu sorun için üye oldum hatalarımı maruz görün acil yardımınıza ihtiyacım var.

sorunum başlıkta belirttiğim gibi dokunmatik ekran.günde en az 1 kere donuyor bazen de ekrandaki uygulamalar titriyo hepsi birden.

ilk aldığım zamandan beri var aslında ama bu aralar can sıkmaya başladı.alalı tam 1 ay olacak.aldığım gibi kitkat yüklediğim için kitkattan sonra mı böyle oldu bilmiyorum.

pc suiteden geri yükledim yükseltme hatalarını 2 gün sorunsuz gitti ama şimdi yine aynı.bu arada sorun tuş kilidini arkadan kapatıp açınca düzeliyo.

sizce ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler.

• Sizinkine benzer bir sorun bende de olmuştu.Ekran kitlenip dokunmatik cevap vermiyordu.
    Ne yaptıysam olmadı.Sonunda teknik servisi aradım.M.köy deki merkez servise yönlendirildim.
    Telefonu götürüp gösterdim.Ön panel de arıza var dediler ve 10 dakika içinde yenileyip
    verdiler.Benim cihazım da 6 aylıktı.Servisi aramanızı tavsiye ederim.

iyi geceler.
  • dokunmatik arızalanmış.

ön panel değişimi yapılması gerekiyor.
    garantisi varsa servise götür hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rookie7300

Sizinkine benzer bir sorun bende de olmuştu.Ekran kitlenip dokunmatik cevap vermiyordu.
    Ne yaptıysam olmadı.Sonunda teknik servisi aradım.M.köy deki merkez servise yönlendirildim.
    Telefonu götürüp gösterdim.Ön panel de arıza var dediler ve 10 dakika içinde yenileyip

iyi geceler.

galiba sorun anakarttaymış internetten araştırdığım kadarıyla.yarın aldığım yere gidip garantiye göndermelerini ve anakartı değiştirmelerini istiycem bakalım nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rookie7300

Sizinkine benzer bir sorun bende de olmuştu.Ekran kitlenip dokunmatik cevap vermiyordu.

iyi geceler.

Bende telefonumu ayni servise verecegim ve isindiginda ekran resmen sacmaliyor. Ekran degisiminden sonra ona benzer bir problemle karsilasmadiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.