Şimdi Ara

LG G2 Ekran koruyucu bulamadim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar LG G2 kullaniyorum ve telefon cok guzel. Ozellikle ekrani cok seviyorum zaten birsey olmasin diye Spigen slim armor var. Neyse o kilifa uygun (kenarlari sismicek kiliftan dolayi) ekran koruyucu almak istiyorum ilk buff aradim ama bulamadim en sonunda bi yerde taktirdim afedersiniz salak takamadi neyseki 20 tl verdik. Kiliftan dolayi surekli altta kabarcik duruyordu birazda yamuk takti sag kenar acik ekran gozukuyor, neyse Spigen nin ekran koruyucunu aradim ama yok G2 icin spigen veya Buff alicam yada saydam olan gayet guzel hem ise yarayan hem cizilmeyen ve G2 ekranina uygun en fazla 50 tl olan koruyucu onerirmisiniz ? Internetten alsam nereden almaliyim guvenilir olsun simdiden saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .:Heredot:. kullanıcısına yanıt
    Eğer her tarafı düzgün eşit oranlı yapıştırabilirsen bu koruyucu ekranın yanlarını sadace dokunmatiğe kadar alıyorhttp://www.mobilcadde.com/dafoni-lg-g2-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-16536
  • güzelmiş kardeşim saolasın ama biraz pahalı gibi yinede bakıyım bulamazsam bunu alırım artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.