Şimdi Ara

LG G2 Ekran Koruyucu Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Forumda başka başlıklarda birkaç kez sordum fakat yardım alamadım. Ben telefonumun ekranında mat film kullanmak istemiyorum çünkü hem dokunmatik kalitesini hem de ekran parlaklığını olumsuz etkiliyor. Şöyle parmak izi bırakmayan ya da az iz tutan parlak jelatin film önerebilir misiniz? Bu konu benzer arayıştaki arkadaşlar için de bir kaynak olmuş olur. Teşekkürler.

• Sgpnin ultra optics jelatini var yorumlara göre hem parmak izi bırakmıyor hemde şeffaf ama g2 için yok.
    Ben ultra crystal olanını kullanıyorum ama sıradan jelatinden farkı yok gibi.

Hepsiburada şu var;
    http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-lg-g2-ekran-koruyucu-ultra-seffaf-parmak-izi-birakmaz-/productDetails.aspx?productId=telkilkilcs4lgl2ek&categoryId=16102&SKU=TELKILKILCS4LGL2EK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 16 Mayıs 2014; 20:10:54 >

• Hepsiburada'da bulunan Spigen Sgp LG G2 Screen Protector Steinheil Ekran Koruyucu nasıl hocam?

http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-lg-g2-screen-protector-steinheil-ekran-koruyucu/productDetails.aspx?productId=telkilsgplgg2shlek&categoryId=16102&SKU=TELKILSGPLGG2SHLEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subserosa -- 16 Mayıs 2014; 20:24:49 >
  • Subserosa kullanıcısına yanıt
    Benim kullandıgım o ama bence gereksiz normal jelatinden bi farkını göremedim.

Ama yinede almak isterseniz aşagıdaki linkten alın kapıda ödemeli olarak 30 tlye alabilirsiniz, kargo ücreti yok.

http://www.spigen.com.tr/LG-G2-Screen-Protector-Steinheil-Ekran-Koruyucu,PR-405.html

İçinden 2 tane çıkıyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 16 Mayıs 2014; 20:26:31 >
  • Verdiğiniz linkte ürün bulunmadığı için stoklara girmesini beklemem lazım maalesef, HB üzerinden alınabiliyor aynı ürün :) İlk linkte paylaştığınızın özelliği nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subserosa

Verdiğiniz linkte ürün bulunmadığı için stoklara girmesini beklemem lazım maalesef, HB üzerinden alınabiliyor aynı ürün :) İlk linkte paylaştığınızın özelliği nedir?

Hepsiburada kargo ucreti var diye dedim, arayarakda siparis verebilirsiniz sanirim bende s4 icin aldim sonra degistirtdim g2 ile stok yok yazmasina ragmen
    Ustteki paylastigimi kullanmadim fakat aciklamada seffaf ve parmak izi birakmaz yaziyor. Yerinizde olsam onu denerdim cünkü sgp bırakiyor parmak izi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Açıkçası o ibare SGP için de var biliyor muydunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv pembe ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    EN İYİ İPHONE EKRAN KORUYUCU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Subserosa kullanıcısına yanıt
    Evet ibare var ama birakiyor birde onu denemek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 16 Mayıs 2014; 20:39:25 >
  • Deneyelim bakalım :D
  • Sonucu banada yazin

• Spigen'i kullanıyorum 3 aydır.İçeriğinde kadar iz bırakmıyor desede açıkcası parmak izi bırakıyor. Ama ekran çizilmelerine karşı dirençli, hemen hemen hiç çizik oluşmadı fimin üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snakef1 -- 17 Mayıs 2014; 11:45:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.