Şimdi Ara

LG G2 ekranda açılıp kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG G2 telefonumda durduk yere bir problem başladı. Ekran beyaz renk oluyor açılıyor kapanıyor telefon. Kendine geldiğinde ise android process media durdu hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Telefona reset atmak istemiyorum. Daha önce karşılaştınız mı?

• Aynı sorun bendede basladi yazilimsal bir sorun olmadığına eminim siz nasil hallettiniz yada servise goturdunuzmu sorunun neden kaynaklandığını öğrendiniz mi en azindan bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrabator -- 3 Ocak 2018; 10:48:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajını geç gördüm biraz kusura bakma :) Bu problem bazı lg g2 gibi ve htc de bazı modellerde kronik sorun. Onlarca rom attım ama romlar uyumsuz oluyor yanlış atınca ve telefon mesajlarda bug kapanıp donabiliyor. Yazılımı doğru atmak gerekiyor LG G2 için. Yalnız sıkıntı şu ki problem yazılımsal değil. Wifi kartı bozulmuş ve yeni takmak gerekiyor çözüm bu bulduklarıma göre. Yani yazılım atmakla 1 hafta belki harcadım ama sonuç değişmedi. Yeni bir sorunsuz wifi kartı takarsan düzelir internette yazanlara göre ama o masrafı edeceğine yada 2.el g2 alacağına başka telefon almanı öneririm. G2 her zaman bu sorunla karşına çıkmaya hazır bir telefon benim gözümde. Ek olarak yeni batarya aldım önerilenlere göre ama işe yaramadı aklında olsun hocam. Bu arada wifi açmayı denersen aktif olmuyor ancak mobil interneti aktif edebiliyorum ayrıca bluetooth da aktif olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.