Şimdi Ara

Lg g2 ekrandaki izler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba lg g2 telefonumun ekrani bundan bi 6 ay once kirilmisti bende yeni ekran aldim ve serviste taktirdim. aradan zaman geçtikçe ekranin ust koselerinde lekeler olusmaya basladi.Telefonculara gidip sordugumda bu lekelerin ekrani yapıştırmak icin kullanilan silikon olduğunu soylediler.Ee o zaman servisin suçu bu diye yorumlayınca hayir servisin hatasi yok telefon ısındıkça o ekrani yapistirmak icin sıkılan silikonun erimesi ile oluşurmuş.Buda şimdi benim kafamı karistirdi.Yani ben telefonu boyle mi kullanmak zorundayim yok mu bunun bi caresi yolu.Yani en basitinden guneste erimeyen bi silikon yok mu? Görüşlerinizi yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.Resimde daha net anlasiliyor.
     Lg g2 ekrandaki izler!!!

• Arkadaslar yardim bekliyorum sizden.Hiç önerisi olan yok mu?Daha önce böyle bi durumla karsilasan?
  • Geçmiş olsun KİRİLMAZ kullansaydin keske..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke ama iş işten geçmişti:) bu silikon ekrana nasil yayiliyor onu anlayamadim.Serviste takan arkadasin suçu gibi geliyor bana.Neden oldugunu bilsem adama gidip niye boyle oldu diycem ama bi cevap bulamadim henuz:(

• Adam silikonu doğru düzgün yapıştırsa öyle olmaz. Servisin suçu tabii.

• işte servis lg servisi olsa ağzıma geleni söylerdim ama ben şöyle bir şey yaptım.Ekran kırıldığında lg servisine sordum ekranın fiyatını 400tl dedi. Yaptırmak ayrı para. Ben de internetten orijinal ekranı 220tl ye buldum ve 30tl ye de gidip başka bir telefon servisine taktırdım. :( açıkçası nedeninden emin olmadan adama saydırmak istemiyorum.Ya da bilmiyorum kafama eserse gidip saydırırım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv pembe ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.