Şimdi Ara

LG G2 Eski Haline Getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonuma G3 romu atmıştım ve uzunca bir süre sıkıntısız kullandım. Geçenlerde canım sıkıldı (daha doğrusu kaşındım) wipe'den tüm sürümleri sildim, telefon açılmadı haliyle; sonra download mode'dan 4.2.2 JB romu yükledim ve üzerine G3 romunu yükledim tekrardan. 4.2.2'nin üzerine kurmamın nedeni de 16 GB'a düşmesiydi onu düzelttim 32 yaptım tekrardan oldu ama 4.2.2'nin üzerine kurduğum için bazı sensörler çalışmıyordu.

Kısacası;
    Cihazımı tekrardan ilk aldığım günkü haline nasıl getirebilirim sorunsuz bir şekilde?

• G3 Romu kullandıysan cihazda, birdaha stok orjinal romu kullanamazsın hocam. G3 Rom çok çok iyi çünki :) 2 gün sonra yine g3 yüklemeye çalışırsın.

Cloudy 2.2 versiyonu çıkmış dün. Bu akşam kendi telefonumuda güncelliycem 2.1 olanı kullanıyorum aşırı memnunum. Hiç uğraşma yani 2.2 yükle gitsin.

Ben kendi telefonumu garantiye yollamak için orjinal hanine döndürmüştüm. Lg flash tools kur. Gerekli orjinal rom dosyanı indir ve download moda alıp yükle. İlk haline dönecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

G3 Romu kullandıysan cihazda, birdaha stok orjinal romu kullanamazsın hocam. G3 Rom çok çok iyi çünki :) 2 gün sonra yine g3 yüklemeye çalışırsın.

Cloudy 2.2 versiyonu çıkmış dün. Bu akşam kendi telefonumuda güncelliycem 2.1 olanı kullanıyorum aşırı memnunum. Hiç uğraşma yani 2.2 yükle gitsin.

Ben kendi telefonumu garantiye yollamak için orjinal hanine döndürmüştüm. Lg flash tools kur. Gerekli orjinal rom dosyanı indir ve download moda alıp yükle. İlk haline dönecektir.

Zaten G3 romu tekrar kuracağım. Ama 4.2.2'nin üzerine direkt kurduğum zaman G3 romunu; sensörler çalışmıyor telefondaki. Benim amacım şimdi 4.4.2'yi sorunsuz bir şekilde (32gb olarak) kurayım üzerine G3 romunu kuracağım da işte...

Peki direkt olarak G3 romu kuramaz mıyım?

Edit:
    Şu anda yeni bi orijin rom indiriyorum olursa Optimus 1.4.1 romunu kullanıyordum sence o mu yoksa cloudy mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerA.gs98 -- 19 Ocak 2015; 13:48:27 >

• omerA.gs98 O kullanıcısına yanıt
    Bence cloudy 2.2 daha iyi hocam. Göresel olarakta daha cok hosuma gidiyor. 4.2.2 üzerine kurmayın G3 romu. Full wipe yapın advanced kısmından telefon hafızası hariç system data vs... hepsine format deyin. Daha sonra g3 rom kurun. Ayrıca K.K baseband yuklemeyı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 19 Ocak 2015; 14:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Bence cloudy 2.2 daha iyi hocam. Göresel olarakta daha cok hosuma gidiyor. 4.2.2 üzerine kurmayın G3 romu. Full wipe yapın advanced kısmından telefon hafızası hariç system data vs... hepsine format deyin. Daha sonra g3 rom kurun. Ayrıca K.K baseband yuklemeyı unutmayın

Cloudy 2.2 indirdim kurdum çalışıyor. K.K baseband nedir?
  • Indirdiginiz sitede kitkat baseband yazar. Onuda indirip rom yukler gibi yukleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklerim sıkıntı değil de ne işe yaradığını söyler misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.