Bildirim
Lg g2 fazla internet tüketimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Erişim noktası seçeneklerinde wap seçiliymiş. Avea internet yaptım sizce düzelmiş midir? -
Benim de ayni sekilde yeni aldigim telefon neredeyse gunde 1 gb gidiyor. Siz soruna cozum buldunuz mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş bende ayar oldum ya çözümü için opera Max yukleyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihky
Benim de ayni sekilde yeni aldigim telefon neredeyse gunde 1 gb gidiyor. Siz soruna cozum buldunuz mu ?
Günde 1 gb gitmesi için gün boyu Video film izlemeniz lazım. Veri kullanımı kısmından interneti sömüren uygulamaları kontrol edin. Kullanmadığınızda da kapatın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cekim hiziniz yüksektir, internet alt yapisiyla calisan bi program olabilir! Veri hizinizi kontrol edebileceginiz program kurun surekli veri akisi varsa o programi tesbit edin. Guncellemeleri manuel yapin. Evde cocuklariniz kullanyorsa buda bir etkendir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X