Evet arkadaşlar.Radyo kullanımı için ROOT gerektirmeyen çözüm, bu "ÇAYLAK" tarafından bulunmuştur.Aslında telefonu aldığımdan beri hep böyle bir uygulamanın arayışı içindeydim ve sonunda buldum.
Uygulama şimdilik "dinlenebilecek kadar" performans veriyor.Zira uygulamanın içerisinde Fm Radyo'dan kayıt seçeneği mecut ancak kaydet dediğiniz anda hata verip kapanıyor.Bu uygulamayı diğer uygulamalardan ayıran en önemli işlev ise LG G2 içerisinde bulunan Fm radyo donanımını kullanması.Yani internet bağlantısı gerektirmiyor.Yükleme seçeneklerinde "Tam Ağ Bağlantısı" izni istiyor ancak dediğim gibi internet ile çalışan bir uygulama değil.
Uygulama ücretli (23,99TL).Ancak ben Blackmart üzerinden indirdim.O yüzden burada size kapıyı açıp, içeri buyur etmeyeceğim.Sadece yolu gösteriyorum.Dilerseniz Google Play üzerinden alır, geliştirici kardeşimize yardım edersiniz, dilerseniz "bu seferlikte bedava olsun" dersiniz.Kendi adıma konuşayım, uygulama tam verimli bir şekilde çalışmaya başladığı zaman, Google Play üzerinden satın alıcam.Sonuçta EMEKTİR.
Önemli Not: Uygulamanın apk dosyasını indirip, manuel olarak kurulum yapılacağı için Ayarlar menüsünden "BİLİNMEYEN KAYNAKLARDAN YÜKLEME" seçeneğini aktif hale getirin.
Uygulamayı kurduktan sonra, arama bölümüne "Spirit FM Unlocked" yazın ve aratın.Çıkan 10,87 $ 'lık uygulamayı yükleyin.
Olay bu kadar.Hadi geçmiş olsun ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme