Şimdi Ara

LG G2 gece video çekimi berbat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rkorkmaz53

Kardeş telefonu 4 aydır kullanıyorum rahat ol. Kıçımdan uydurmuyorum. Odaklama yapamıyor yapmaya çalışırken bulanık çekiyor doğal olarak. 3-4 metre mesafeyi bulanık çekiyor kamerayı oynatırken. Bana mı denk geldi o zaman bu sorun? Lg' ceo'susun sanki öyle bir savunma yapıyorsun ki.

Lg ceosu "G2nin kamerası One'dan kötü" diyor
    Tarafsız kullanıcı "Samsung Wonder daha iyi bundan" diyor
    İyiki kullanıcısın ha sen de samsung ceosu olsan reklam alanı açardık buraya herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

quote:

bırakta g3 çeksin bi zahmet. Lg telefon konusunda son zamanlarda yükselişe geçti.

g2de bence her yonuyle güzel bir telefon.2015te g3 arayuzu ve andorid l gelince düzelir belki kamerası

hocam türkiyede çıkış gününü iple çekip sabahın köründe ilk partinin ilk telefonlarından alan biriyim . Objektif olmak gerekiyor . Bildiğimiz kadarıyla g2 ve g3 kameraları donanımsal olarak aynı fakat g2 kamerası çöp . Kötü çekmesine razıyım fakat ışığı az aldığı her sahnede fps düşmeleri kasmalar vesaire can sıkıcı . Bu yüzden kamerayı hiç bi şekilde gündüz harici açmıyorum bile. Bu nedenle nasıl lgyi seve seve alıp kullandıysam kamera yüzünden ip6 veya z3ü almak için yine bekliyorum . rom mod driver herhangi bişeyle düzelmiyor sorun . iphone4s 5 5s veya g3teki akıcılık yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya burda lg yi konusuyoz hay sizin wonderinizin lg nin gece cekimini savunan bir arkadaş varsa özelden gelsin bana da anlatsin yapayim ne yaptiysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıyaslama yapıyoruz.Kıyaslamadan bir markaya modele yorum da yapamayız :) Yaparız da yetersiz yorum olur.
  • Wonderle mi kiyasliyon

• rom yukluyoruz ve ses dosyası flashlıyoruz.

hem kayıt sırasındakı kesılmeler engellenıyor hemde gece kasma sıkıntısı yok

cloudy g3a
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemlidost

Wonderle mi kiyasliyon

Sen telefonu eline alıp gece ev ortamında salonda vs video çekmedin heralde. Zorla video çek yükle diyorsunuz internete yani.
  • Bende bi g2 kulanıcısı olarak iki kötüyönüvar
    1.kamera bıraka geceyi gündüz video çekiyorum birden odaklama sapıtıyor video nu yarısı bulanık çıkıyor fotoda çok net deyil örnek:iphone 4s kemerası daha iyidi
    2.Cihaz isınıyo ben bukadar isına cihaz görmedim normal form da geziniyom 30dk da ateşgibi oluyo.

Bide g2 ni arnatifiyok bu fiyata..

• quote:

Ya burda lg yi konusuyoz hay sizin wonderinizin lg nin gece cekimini savunan bir arkadaş varsa özelden gelsin bana da anlatsin yapayim ne yaptiysa

g3 alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

quote:

bırakta g3 çeksin bi zahmet. Lg telefon konusunda son zamanlarda yükselişe geçti.

g2de bence her yonuyle güzel bir telefon.2015te g3 arayuzu ve andorid l gelince düzelir belki kamerası

hocam türkiyede çıkış gününü iple çekip sabahın köründe ilk partinin ilk telefonlarından alan biriyim . Objektif olmak gerekiyor . Bildiğimiz kadarıyla g2 ve g3 kameraları donanımsal olarak aynı fakat g2 kamerası çöp . Kötü çekmesine razıyım fakat ışığı az aldığı her sahnede fps düşmeleri kasmalar vesaire can sıkıcı . Bu yüzden kamerayı hiç bi şekilde gündüz harici açmıyorum bile. Bu nedenle nasıl lgyi seve seve alıp kullandıysam kamera yüzünden ip6 veya z3ü almak için yine bekliyorum . rom mod driver herhangi bişeyle düzelmiyor sorun . iphone4s 5 5s veya g3teki akıcılık yok

hocam z3 alıcağınıza g3 e geçiş yapın tavsiyem.

• sagy kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınma sorunu bende sadece bazı oyunlarda oluyor. İnternete ne kadar dolaşsam dolaşayım öyle dediğiniz gibi ısınma olmuyor.
  • quote:

quote:

Wonderle mi kiyasliyon

Sen telefonu eline alıp gece ev ortamında salonda vs video çekmedin heralde. Zorla video çek yükle diyorsunuz internete yani.

Kesinlikle gün ışiginda iphone 5s ten iyi kamerasi sorun gece eger gun isiginda sorun varsa sende sorun var...

• Ayrica video cekerken cam gibi en ufak bir lag yok ama fotograf moduna alinca p zaman kasmalar basliyor

• gece çekiminden bahsediyoruz zaten konuyu okumadan mı konuşuyorsun ? önce bi olayı anlayın sonra yorum yapın boş eleştiri yapmayın.
  • Video cekerken gece hic bir sorun yok kanitlayabilirim de cok istiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 3 Ekim 2014; 19:58:59 >
  • G2 ile G3 un kameralari arasinda hic bi fark yok laser focus disinda.Iki telefondada Sony Imx 214 sensoru var.Sadece G3 un kamera algoritmasi farkli bu yuzden daha iyi resimler videolar kaydediyo.Ayni algoritmayi G2 ye portlanirsa hizli focus disinda her yonden ayni kalitede resim ve video ceker

• az once kısa bır vıdeo cektım. bırazdan yuklenır koyarım buraya.

cok fazla hareket ettırmezsenız cok keskın guzel vıdeo cıkıyor gıbı geldı :) fazla harekette odak kayboluyor.

yuklenınce edıtlerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 3 Ekim 2014; 20:56:16 >
  • Öyle bir muhabbet donmuski sanki diğer bütün telefonlar şahane gece çekimi yapıyorda g2 yapamıyor düzgün ayar yaparsanız gecede güzel fotolar cekersiniz bi ara g2 ile çekilen fotoların paylaşıldığı bir bölüm vardı girin biraz inceleyin telefonun en büyük sorunu video çekerken sesdeki kesilmelerdi bi ara onuda programla rom la giderebiliyoruz temennimiz lgnin düzgün bir güncelleme yapması bana göre kullandığım en sorunsuz telefon

• Arkadaslar spor moduna alip bi gece cekimi yapar misiniz hiç lag olmiyor ama karanlik normale göre

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.