Şimdi Ara

LG G2 gece video çekimi berbat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ay falan oldu lg g2 alalı fiyat performans olarak en iyisi diyebilirim fakat berbat bir eksi yanı var gece ışıklı ortamda 5 mp kamerayla eş değer video çekiyor. Odaklama yapamıyor. Bu yüzden bulanıklaşıyor kamerayı oynatırken. Yeni yazılım güncellemesi ne zaman gelir acaba? Belki düzelir diyecem ama hiç zannetmiyorum.

• Bir telefonu almadan önce sekmentine iyi dikkat edin.

Bu telefon bir medya telefonu değil, Performans telefonudur. O yüzden pek bir şey beklememek gerek.

NOT : Ama şunu da unutmamak lazım o kadar para verince insan istiyor tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok çıktığında daha iyisi yoktu oldukca da pahalıydı sadece kamerası sikintiliydi romla çözdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 3 Ekim 2014; 14:53:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • rkorkmaz53 kullanıcısına yanıt
    Hocam başka ülkelerin orjinal romlarinin son sürümünü yükleyin almanya 20d miydi 20f miydi neydi mukemmeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Bir telefonu almadan önce sekmentine iyi dikkat edin.

Bu telefon bir medya telefonu değil, Performans telefonudur. O yüzden pek bir şey beklememek gerek.

NOT : Ama şunu da unutmamak lazım o kadar para verince insan istiyor tabii.

kaç sendir bu forumdayım böyle kafa görmedim.

Medya telefonu nedir performans telefonu nedir aga ?

Telefonlar giriş seviyesi orta seviye ve üst seviye olarak ayrılır

bitti.

Bunun medyası performansı cartı curtu yok.

g2 üst seviye bir telefondur ve bütün donanımları öyle olmak zorunda.

kamerası rezalet. bunun hiçbir açıklaması olamaz.
  • Gece vakti gündüz gibi çeken telefon görmedim henüz
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum bu telefonu test ettiniz mi karşılaştırma yaptınız mı ama 13 mp 60 fps 1080 p özellikli bir telefon için gece normal oda ortamında çekimi vasat. Ben bundan önce galaxy wonder kullanıyordum 5 mp kamerasıyla gece daha iyi video çekiyordu. Herşeyinden memnunum bu telefonun fakat tek sıkıntısı bu işte. Lg bir samsung olamıyormuş malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Alakası yok çıktığında daha iyisi yoktu oldukca da pahalıydı sadece kamerası sikintiliydi romla çözdüler.

hangi romla çözmüşler çok merak ediyorum . her türlü rom mod driver denedim cayır cayır kasıyor düşük ışıkta . odaklama uzun sürüyor shot yapıyorsun çekecek diye bekliyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkorkmaz53

Hocam bilmiyorum bu telefonu test ettiniz mi karşılaştırma yaptınız mı ama 13 mp 60 fps 1080 p özellikli bir telefon için gece normal oda ortamında çekimi vasat. Ben bundan önce galaxy wonder kullanıyordum 5 mp kamerasıyla gece daha iyi video çekiyordu. Herşeyinden memnunum bu telefonun fakat tek sıkıntısı bu işte. Lg bir samsung olamıyormuş malesef.

lg g3 gece de gündüz gibi çekiyor ne alaka lg bi samsung olamıyormuş ?
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Xcam yüklü bütün romlar
    Flex 2.6 gece çekiminde en iyisi özellikle hd ses kaydediyor konserde felan acayip farkediyormus.rom konusunu takip edin

• bırakta g3 çeksin bi zahmet. Lg telefon konusunda son zamanlarda yükselişe geçti.
  • quote:

bırakta g3 çeksin bi zahmet. Lg telefon konusunda son zamanlarda yükselişe geçti.

g2de bence her yonuyle güzel bir telefon.2015te g3 arayuzu ve andorid l gelince düzelir belki kamerası
    G3 ceksin bi zahmet demissiniz de g3 ile g2 nin kamera sensoru ayni. Ikiside sony imx 135. Tek fark lazer autofocus onunda netligi etkileyecegini sanmiyorum. Ama neden bu kadar fark attigi mechul. Ayrica Lg son donemler de yukselise gecti demissiniz ama lg her zaman telefonlarinda en iyi islemciyi ekrani kullanan bir firma (ilk tegra 2 li telefon,ilk s4pro lu telefon, ilk 3d ekranli telefon vs. vs.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    +1
    G2 her seyiyle ust seviye bir amiral gemidir. Ancak ulkemize nispeten ucuz fiyattan girmesi onun amiral gemi degilde orta seviye bir telefon gibi muamele gormesine sebep olmustur. G2 ciktigi donemdeki telefonlarla basa bas kapisacak duzeydedir. Kamera haric tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanku42 -- 3 Ekim 2014; 15:32:29 >
  • furkanku42 F kullanıcısına yanıt
    En yüksek oranda şikayet alan telefon markası Lg dir. Bunu çevremde de gördüm. Hiç olmadık sorunlarla karşılaşıyordu insanlar.Fakat son iki yılı katmıyorum çünkü Lg de akıllı telefon alanında rekabete girdi, kendini geliştirmeye başladı. g3 ile g2 arasında fazla fark olmamasına rağmen g2 nin bu eksi yönü güven kaybına neden oluyor. Ben sadece eleştiri ve yorum yaptım bu konuda. Şahsen gece video çeken biri değilim benim için o kadar önemi yok. Fakat bu durumu meşru kılmaz :) O kadar para veriyor insanlar sonuçta.
  • furkanku42 F kullanıcısına yanıt
    Bunun bende farkındayım inkar da etmiyorum zaten :) Tek sıkıntı kamera o da gece video çekimi. Genel olarak kamerası kötü değil gündüz harika çekiyor.Hakkını yiyemem.
  • quote:

Yok yok samsung e250 de g2den iyi çekiyor sonuçta samsung
    One vb. den kötü çektiğini hepimiz biliyoruz ama böyle saçma yorumlara ancak eline g2 almamışlar kanabilir.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Kardeş telefonu 4 aydır kullanıyorum rahat ol. Kıçımdan uydurmuyorum. Odaklama yapamıyor yapmaya çalışırken bulanık çekiyor doğal olarak. 3-4 metre mesafeyi bulanık çekiyor kamerayı oynatırken. Bana mı denk geldi o zaman bu sorun? Lg' ceo'susun sanki öyle bir savunma yapıyorsun ki.
  • Gercekten savunulacak bir kamerasi yok g2 nin hareketli foto cekemiyom gece konserde telefonu cikaramadim ya samsunglar catir cutur cekiyordu bunda bir lag bir lag ama performansta ekranda 1 numara lg
    Artik romla cozecez bu sorunu yazilimsal bir problem oldugu kesin

Ben olaya sorun acisindan bakmadim :) ama haklisiniz. 4xhd deki ekrana toz kacmalar isinma vs. vs. gercekten mide bulandiran sorunlar. Dediginiz gibi bir insan kamerayi kullanmaz telefondan cok memnundur digeri cok kamera kullanir telefondan nefret eder.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.