Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu link teki satıcıdan ürün alan var mı? Nedense bana kliksayı hatırlatıyor. LG G2 1499TL

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-16gb-white-akilli-telefon-95549852
  • general mobile'I satıp bu telefonu alasım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

benim peder de almak istiyor G2 flan benimde hosuma gitti , teknosa , gold , media markt gibi yerlerde fiyat ne kadar?

Goldda siyah 1599 tl bazı mağazalarda 32 gb da varmış, garanti kutusund başarı yazıyor, hediye kılıf için başvuruda bulundum. Teknosa vs aynı fşyat 32 gb 1799 tl idi sanırım teknosalarda ama sadece beyaz var.
  • 32 gb 1799 TL fiyat fena degil not 3 icin 2200 TL diyorlar ona gore fiyati baya iyi G2 nin

LG optimus G ne kadar acaba
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Sattığı ürünlere bakılırsa kliksa'nın önceden satıp şuan satmadığı ürünler. Sanırım sadece o ürünlere özel kullanıcı oluşturup ordan satıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

Sattığı ürünlere bakılırsa kliksa'nın önceden satıp şuan satmadığı ürünler. Sanırım sadece o ürünlere özel kullanıcı oluşturup ordan satıyorlar ?

Evet ama öte yandan google a teknomarkt yazdığında İnan Aksu isminde bir firma çıkıyor ve çok şikayetvar. Emin olmak lazım alış veriş yapmak için gg firma hakkında bilgi vermiyor. Benim üyeliğim yok gg da üyeliğin varsa firmaya soru sorabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 5 Ekim 2013; 12:53:23 >
  • p@l@ kullanıcısına yanıt
    Gitti gidiyor a üye olsam doğum günümü de bugün yada yarına yazsam yine %5 verir mi acaba.
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Ordan alışveriş yapan birine ve de satıcıya mesaj attım. Herhangi bir geri dönüş olduğunda bilgilendirme yaparım.
  • siyah olarak almak isteyen arakdaşlar varsa şu an en uygun hızlıal zannedersem
    http://www.hizlial.com/lg-g2-d802-16-gb/02.044.1165.0195
    +75tl card finans puanı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

Gitti gidiyor a üye olsam doğum günümü de bugün yada yarına yazsam yine %5 verir mi acaba.

%5 + %1 avatajix + bonus falan iyi bir indirim yakalanır.

İndirim kazandıktan sonra ne kadar süre zarfında kullanmak gerekiyor. 1 ay var mı? Üye olduktan sonra indirim gelene kadar kampnaya bitmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

siyah olarak almak isteyen arakdaşlar varsa şu an en uygun hızlıal zannedersem
    http://www.hizlial.com/lg-g2-d802-16-gb/02.044.1165.0195
    +75tl card finans puanı var.

lg mi başarimi garanti acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg türkiye diyor hocam. vala açıkcası 10 gb kalan alan benim işimi görür ben sırf telefondan müzik dinlememek adına ipod nano aldım. bu dertten kurtuldum.değilse müzik dinleyerek fln telefon çok çabuk yıpranıyor.dolayısıyla 16gblığı almak istiyorum hazır kılıf hediyesi tükenmemişken sonuçta en aşağı 90-100 lira o kılıf tutuyor. ama tek düşündüren konu biz alırız şimdi yıl başında bizim aldığımız fiyatlara 32 liği verirlerse üzülürüm.ama dediğim gibi hafıza yönünden müziği çıkarırsam fotolar-uygulamalar adına yeterli gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

Ordan alışveriş yapan birine ve de satıcıya mesaj attım. Herhangi bir geri dönüş olduğunda bilgilendirme yaparım.

Bekliyorum. Şimiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

lg türkiye diyor hocam. vala açıkcası 10 gb kalan alan benim işimi görür ben sırf telefondan müzik dinlememek adına ipod nano aldım. bu dertten kurtuldum.değilse müzik dinleyerek fln telefon çok çabuk yıpranıyor.dolayısıyla 16gblığı almak istiyorum hazır kılıf hediyesi tükenmemişken sonuçta en aşağı 90-100 lira o kılıf tutuyor. ama tek düşündüren konu biz alırız şimdi yıl başında bizim aldığımız fiyatlara 32 liği verirlerse üzülürüm.ama dediğim gibi hafıza yönünden müziği çıkarırsam fotolar-uygulamalar adına yeterli gibi geliyor bana.

evet ben siyahı görmedim hala canlı teknosa gold da falan yoktu görmeden de almak istemiyorum kılıf çokta mühim değil aslında aynı kılıfı 25-30 liraya ben gördüm.. cardfinansa 75 para veriyor bonus olsa düşüncektim yinede..

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

1 sene geçmesi gerekiyor
  • "] teknomarkt size bir mesaj gönderdi:

Ürünlerine git Profiline git
    Konu: RE:95549852:LG D802 G2 16GB WHITE AKILLI TELEFON Tarih: 04/10/2013 14:47:52

Sayın İlgili,

Siyah rengi elimizde mevcut değildir.Mevcut olan renk Beyaz'tır ve ürün LG Türkiye garantisi altındadır.

Bilginize,
    Saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eggeli -- 5 Ekim 2013; 16:33:21 >
  • aynen hocam bonus veya world olsaydı bende alcaktım ama card finans yok bende de ..
  • Bugün ADANA optimum teknosadan 32 gb beyaz rengini aldım cihaz harika 32 gb ta size 24.5 gb kalıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikosoft

Bugün ADANA optimum teknosadan 32 gb beyaz rengini aldım cihaz harika 32 gb ta size 24.5 gb kalıyor..

ilginc bir durum 16gblikta daha az alan kullanilmis 32de neden oyle

• lg p920 kullanicisiyim 32 ligi 1300 olmadikca almayacagim lgden cok memnunum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.