Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: Nikosoft

Bugün ADANA optimum teknosadan 32 gb beyaz rengini aldım cihaz harika 32 gb ta size 24.5 gb kalıyor..

ilginc bir durum 16gblikta daha az alan kullanilmis 32de neden oyle

16 gb gervek 16 gb degil. 16.00000000000 byte diyorlar. Gercekte 13.4 falan ediyor.
    32 de de ayni durum var.

16da kayip 2.5 gb ken 32de 5gb kayip oluyor.

Bu kayiplardan sonrasi yazilim icin ayrilan kisim oluyor.

saygilar hocam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimeks web sitesinde 1519a satıyor bugun bimeks bayiine gittim orda 1599 ithalatcı firma garantisinde sanırım cihaz
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-16gb-white-akilli-telefon-95549852

1499 tl + 100 tl bonus + 75 tl %5 çek indirimi = 1325 tl Nasıl sizce ?

Ve LG Türkiye garantili yazıyor, LG'nin dağıttığı kılıflardan alınabiliyor mu acaba, bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn_ygn -- 6 Ekim 2013; 9:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn_ygn

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-16gb-white-akilli-telefon-95549852

Ve LG Türkiye garantili yazıyor, LG'nin dağıttığı kılıflardan alınabiliyor mu acaba, bilginiz var mı?

Hocam bu bonustan ve indirim den nasil yararlaniyoruz? Kredi karti ekranina geldim AMA fiyatta bir degisme olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

quote:

Orijinalden alıntı: gkhn_ygn

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d802-g2-16gb-white-akilli-telefon-95549852

Hocam bu bonustan ve indirim den nasil yararlaniyoruz? Kredi karti ekranina geldim AMA fiyatta bir degisme olmadi

Bonus kredi kartına sonraki bir tarihte yükleniyor, ödeme anında indirim yapılmaz... İndirim çeki de gittigidiyor'da en az 1 yıllık üyeliği bulunanlara doğum günlerinde yapılan % 5 indirimdir...

• yok mu 1400 tl civarı ham fiyat (indirim falan hesaba katılmamış) belki world puan kampanyası varsa düşünülebilir... akakçede en ucuz 1430 TL görünüyor..
  • gkhn_ygn G kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordan ürünü aldınız mı? Aldıysanız satcıyla ilgili yorumlarınız nasıl bir sorun yaşadınız mı?
  • 1449 TL'ye 12 taksit başka yerde vade farksız böyle bir fiyat yok.

http://www.ekopasaj.com/lg-optimus-g2-smartphone_307694.html

Site güvenilir midir bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

1449 TL'ye 12 taksit başka yerde vade farksız böyle bir fiyat yok.

http://www.ekopasaj.com/lg-optimus-g2-smartphone_307694.html

Site güvenilir midir bir bilgim yok.

http://www.n11.com/lg-g2-basari-garantili-P15843871

• N11'de 12 taksit yok. Herkes kullandığı karta göre avantajlı olan yerden alsın :)
  • beyler telefonu 3 gündür kullanıyorum ve 32 gb aldım ve yapamadığım tek şey şebeke üzerinden 3G görüşmek yapmak bunuda Skype ve Tango programını yükleyip çözebilirisiniz telefonu alırken bunuda göz önünde bulundurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: N7K

beyler telefonu 3 gündür kullanıyorum ve 32 gb aldım ve yapamadığım tek şey şebeke üzerinden 3G görüşmek yapmak bunuda Skype ve Tango programını yükleyip çözebilirisiniz telefonu alırken bunuda göz önünde bulundurun

Ne kadara ve nerden aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

yok mu 1400 tl civarı ham fiyat (indirim falan hesaba katılmamış) belki world puan kampanyası varsa düşünülebilir... akakçede en ucuz 1430 TL görünüyor..

Goldda 16 gb olan 1.600 tl. Parçalı ödeme ile card finans 750 üzeri alışverişe liraya 100 puan. en para kart ile 500 tl ve üzeri ödemeye 100 lira geri kazanarak 1400 e iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

quote:

Orijinalden alıntı: N7K

beyler telefonu 3 gündür kullanıyorum ve 32 gb aldım ve yapamadığım tek şey şebeke üzerinden 3G görüşmek yapmak bunuda Skype ve Tango programını yükleyip çözebilirisiniz telefonu alırken bunuda göz önünde bulundurun

Ne kadara ve nerden aldın ?

Adana optimum Teknosa 1,799 tl beyaz renk siyahların gelmesine 1 ay filan varmış daha önce s4 te kullandım ama bu telefon çok hızlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

yok mu 1400 tl civarı ham fiyat (indirim falan hesaba katılmamış) belki world puan kampanyası varsa düşünülebilir... akakçede en ucuz 1430 TL görünüyor..

Goldda 16 gb olan 1.600 tl. Parçalı ödeme ile card finans 750 üzeri alışverişe liraya 100 puan. en para kart ile 500 tl ve üzeri ödemeye 100 lira geri kazanarak 1400 e iniyor.

gold dakinin garantisi lg türkiye mi bilgin varmı ?bu arada ben kapattım cardfinansı ama bankamatik kartım var hala taksit özellikli deniliyordu bilgin varmı acaba kredi kartı işini görürmü ?
  • @BèRuTTì

Garantisini müşteri hizmetlerine sormak lazım bilmiyorum. Ama cardfinans kredi kartı ve en para banka kartı gerekiyor.
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Ne mesaj attığım firma ne de kullanıcı cevap vermedi. Ancak kullanıcıdan televizyon alan biri kullanıcının kliksa olduğunu doğrular nitelikte yorum yazmış. Kargo seçeneklerine baktığımda UPS görünce kullanıcının kliksa olduğuna karar verdim.
  • sıcakmıdır bilmem ama, marmara forum lg satış mağazında 1499 tl, kılıfda hediyeliydi galiba alıcak olanlar bi baksın derim
  • http://www.amazon.com/LG-G2-Snapdragon-Unlocked-Smartphone/dp/B00EK5FAH4

Hafıza kartı takılabilen ve bataryası değişebilen versiyonu Amazon da bu fiyata satılırken LG 'nin Türkiye ye sabit hafızalı ve bataryası değişmeyen sürümünü getirmesi hiç hoş değil.

Bu hafızası artabilen ve bataryası değişebilen LTE modelinin sadece Kore ye özgü olduğunu sanıyordum ama gördüm ki Amazon'da da satılıyor.

LG G2 alınacaksa anca LTE modeli alınır. LG nin şuan yaptığı resmen müşteri söğüşlemeye yönelik. 16 gb tan başkası da bulunmuyor şuan zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

Ne mesaj attığım firma ne de kullanıcı cevap vermedi. Ancak kullanıcıdan televizyon alan biri kullanıcının kliksa olduğunu doğrular nitelikte yorum yazmış. Kargo seçeneklerine baktığımda UPS görünce kullanıcının kliksa olduğuna karar verdim.

Yani öyle görünüyor ürünler kliksadan 100TL daha ucuz ama bilmiyorum. Yorum yapanlarda memnun gibi olumsuz yorum yok. Yine de ben biraz daha bekliyecem galiba. Teşekkürler ilgin için.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.