Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pausanias

Şuraya 2 güzel fiyat bulurum diye gün aşırı bakıyorum, saçma sapan tartışmalara girmiş kişilerin saçma sapan mesajlarını okumak zorunda kalıyorum.

sadece burası değil her konu başlığında durum aynı
    yıllardır bu forumdayım ama son dönemdeki ergen muhabbetleri şu sıralar her konuda nedense ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

http://www.n11.com/lg-g2-basari-garantili-P15843871

enpara ile 1350 tl çekte varsa 1250 liraya gelir şu an en iyi fiyat bu

1350 derken ?
    fiyatı düştü de bizim mi haberimiz olmadı ki
  • son kılıfı kim aldı?
  • Bu nasıl bi vampirliktir arkadaş?

aynı telefon sadece rengi siyah diye 150 tl farkla satılır mı
    http://www.n11.com/lg-g2-d802-P15837785?cid=800102_fb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pausanias -- 9 Ekim 2013; 16:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infesta

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

http://www.n11.com/lg-g2-basari-garantili-P15843871

enpara ile 1350 tl çekte varsa 1250 liraya gelir şu an en iyi fiyat bu

1350 derken ?
    fiyatı düştü de bizim mi haberimiz olmadı ki

Enparayla aldinmi 100 lira iade var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu nasıl bi vampirliktir arkadaş?

Beyaz daha tatlı durmuyor mu, neden siyah daha pahalı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

quote:

Bu nasıl bi vampirliktir arkadaş?

Beyaz daha tatlı durmuyor mu, neden siyah daha pahalı anlamadım.

Çünkü siyah az miktarda var piyasa da, ayrıca ekranın çerçeveleri siyah renk ile bütünleşiyor tamamıyle ekran gıbı duruyor.

• Bu n11 sitesi guvenilir mi babam icin lg g2 32 gb ariyoruz n11 de var mi?

• Bende ordan aldım hocam güvenilir sitedir Ayrıca 32 GB satan satıcı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Bu n11 sitesi guvenilir mi babam icin lg g2 32 gb ariyoruz n11 de var mi?

32 gb teknosa mağazalarında var...
  • Bugün alsak kargo yetişir mi ki? Sanırım bayramda çalışmıyor kargo şirketleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Bugün alsak kargo yetişir mi ki? Sanırım bayramda çalışmıyor kargo şirketleri.

hangi şehirde olduğuna bağlı , çoğu il'e 2 gün içinde teslimat yapılıyor kargo şirketleri, tavsiyem kargo şube teslim isteyin. bayram yoğunluğundan eve getirmeleri uzun sürebilir ama şubeye hgeldimi iinternetten bakar kendiniz gider alırsınız şubeden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: N7K

quote:

hangi şehirde olduğuna bağlı , çoğu il'e 2 gün içinde teslimat yapılıyor kargo şirketleri, tavsiyem kargo şube teslim isteyin. bayram yoğunluğundan eve getirmeleri uzun sürebilir ama şubeye hgeldimi iinternetten bakar kendiniz gider alırsınız şubeden..

Teşekkürler. Bu arada siyah 1449 TL n11'de şu an. Soran vardı. Benim de sepette, onaylayıp onaylamama konusunda tereddütteyim. Çek bulabilsem alırdım herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N7K

quote:

Teşekkürler. Bu arada siyah 1449 TL n11'de şu an. Soran vardı. Benim de sepette, onaylayıp onaylamama konusunda tereddütteyim. Çek bulabilsem alırdım herhalde.

vala bende 4 gündür tereddütteyim hocam ama bu saatten sonra almanın bi manası yok alsaydım ücretsiz kılıf için alcaktım ama olmadı.beklediğim şekilde bulamadım fiyat avantajlarını. o fiyata 1499 a 100 lira world puan fln olsaydı alcaktm direk.kısmet bayramdan sonraya kaldı gibi.

• LG 2nin telefonlarında öbür markalar kadar android güncelleme desteği vermediği söyleniyor. Acaba bu cihazla birlikte bu konuda değşikilik olur mu?
    Derinlemesine incelemeyi seven arkadaşlar bu konu hakkında resmi açıklama okuduysa paylaşsın, android güncellemesi sürekli olacaksa bu fiyata çok makul bir telefon.
  • Ben olsa da kullanmam herhalde o kılıfı. Kapak olayına gıcığım var. :) Bir de ne kadar ince o kadar iyi. Yine de tam içime sinmiyor. R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedian -- 9 Ekim 2013; 20:03:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

LG 2nin telefonlarında öbür markalar kadar android güncelleme desteği vermediği söyleniyor. Acaba bu cihazla birlikte bu konuda değşikilik olur mu?
    Derinlemesine incelemeyi seven arkadaşlar bu konu hakkında resmi açıklama okuduysa paylaşsın, android güncellemesi sürekli olacaksa bu fiyata çok makul bir telefon.

Yazılım desteği sizin için önemli ise bu ay sonuna kadar benzer donanıma sahip nexus 5 çıkacak. Fiyat avantajı da olacağı bekleniyor.
    LG G2 için teknomarketlerden birinde rastladığım bir LG elemanı, tanıtım sırasında 4.3'ün pas geçilerek 4.4 güncellemesinin çıkacağı konusunun iletildiğini söyledi. Paylaşım için duyduğumu aktarıyorum.
  • arkadaşlar bu 32 gb lık sevdası nedir çözemedim ya iphoneun en çok satılan modeli 16 lık hiç sorun olmuyor neden bu kadar kafaya taktınız anlamadım hemde iphone daki gibi itunes belası olmadığı halde bence 16 lık yetrde artar bile çünkü büyük boyutlu oyunları atınca hepsini oynayamıyorsunuz zaten 16 lık s4 vardı bende 3 tane büyük oyun vardı
  • Daha önce İphone 4 ve Nexus S deneyimlerim oldu, Sonuçta ayfon ayfondur android alınacaksada LG G2 doğru seçim..Ben vazgeçtim LG G2'den attan inip eşşeğe binmeye gerek yok diyerekten..

Hangisini alırsan al sonuçta bir ay sonra şekline şemaline alışıyorsun ve uygulamalarla başbaşa kalıyorsun, orada da appstore olanca ağırlığını hissettiriyor ne yazık ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Daha önce İphone 4 ve Nexus S deneyimlerim oldu, Sonuçta ayfon ayfondur android alınacaksada LG G2 doğru seçim..Ben vazgeçtim LG G2'den attan inip eşşeğe binmeye gerek yok diyerekten..

Hangisini alırsan al sonuçta bir ay sonra şekline şemaline alışıyorsun ve uygulamalarla başbaşa kalıyorsun, orada da appstore olanca ağırlığını hissettiriyor ne yazık ki..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.