Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n11.com/lg-g2-basari-garantili-P15843871
    bu nasıl arkadaşlar gittigidiyor için bonusum %5 çekim yokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

http://www.amazon.com/LG-G2-Snapdragon-Unlocked-Smartphone/dp/B00EK5FAH4

Hafıza kartı takılabilen ve bataryası değişebilen versiyonu Amazon da bu fiyata satılırken LG 'nin Türkiye ye sabit hafızalı ve bataryası değişmeyen sürümünü getirmesi hiç hoş değil.

Bu hafızası artabilen ve bataryası değişebilen LTE modelinin sadece Kore ye özgü olduğunu sanıyordum ama gördüm ki Amazon'da da satılıyor.

LG G2 alınacaksa anca LTE modeli alınır. LG nin şuan yaptığı resmen müşteri söğüşlemeye yönelik. 16 gb tan başkası da bulunmuyor şuan zaten.

Selam Hocam,
    gsmarena da böyle bir model yok, yanlış yazmış olmasınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

Ne mesaj attığım firma ne de kullanıcı cevap vermedi. Ancak kullanıcıdan televizyon alan biri kullanıcının kliksa olduğunu doğrular nitelikte yorum yazmış. Kargo seçeneklerine baktığımda UPS görünce kullanıcının kliksa olduğuna karar verdim.

birkaç kere mesaj attım firmaya ve geçde olsa cevap aldım(bir gün sonra) ... ürünün LG Türkiye garantili olduğunu ve garanti konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamayacağımı belirttiler ... bugün firmadan bir adet LG G2 16 gblık modelden sipariş verdim ... sonuçla ilgili buradan bilgi paylaşırım ... cihaz gelinceye kadar kapak kampanyası bitersede nasip artık ... benimde aklıma kliksa mı acaba diye bir soru işareti takılmadı değil ... kullanıcılardan tepki almamak için kliksa adını kullanmayıp böyle bir yeni kullanıcı adı ile sanalpazarda yer edinmek istemiş olabilirler ... teknosanın teknosu mediamarktın marktını alarak mesela

• nkA kullanıcısına yanıt
    pilin 2610mah olduğunu da biliyorsunuzdur umarım. LGnin kimseyi söğüşlediği yok Samsung ile karıştırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

sıcakmıdır bilmem ama, marmara forum lg satış mağazında 1499 tl, kılıfda hediyeliydi galiba alıcak olanlar bi baksın derim

hocam kılıf hediyeli olduğuna emin misiniz acaba?
  • kılıf hatta ekran koruyucu bütün lg magazalarında hediye bugün bende başka yerdekine baktım ama 1599 du fiyat nakite düşüyorlar sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

kılıf hatta ekran koruyucu bütün lg magazalarında hediye bugün bende başka yerdekine baktım ama 1599 du fiyat nakite düşüyorlar sadece

az önce aradım marmara forum lgyi adam dediki perşembe günü beyaz elimizde olur 1499 dedi kılıf hediyesi yok dedi.
  • Pm'den devam edin lütfen. Konunun dışına sapmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

N11den satin alsam kilif hediyesini kullanabiliyoe muyum? 2222den gwriye kaldi mi hic?

valla hocam bende n11 den almakla almamak arası kararsızım fakat 173 kılıf kaldı ben şimdi alsam istanbulda olmama rağmen 2 günde anca gelir ozamana kılıf biter diye vermemeden yana baskın geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

quote:

N11den satin alsam kilif hediyesini kullanabiliyoe muyum? 2222den gwriye kaldi mi hic?

valla hocam bende n11 den almakla almamak arası kararsızım fakat 173 kılıf kaldı ben şimdi alsam istanbulda olmama rağmen 2 günde anca gelir ozamana kılıf biter diye vermemeden yana baskın geliyor

Selam hocam bende n11 denhttp://www.n11.com/lg-g2-basari-garantili-P15843871 1449-100 çek-100 enpara-7 tl avantajix 1242 tl ye geldi bana satıcıya telefon ile ulaştım telefonun imei nosunuda alıp kayıt oldum

• Bana böyle bir @mail geldi. Ben kullanmıyacam. Başka üyeliğe oluyormu bilmiyorum ama oluyorsa kullanana hayırlı olsun.

03-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Teknosa.com'dan yapacağınız 400TL
    ve üzeri ilk alışverişinizde 50 TL'lik indirim fırsatı sizi bekliyor!

İyi alışverişler!
    Teknosa.com
    Promosyon kodunuz : 8997340860116
  • Örneğin gittigidiyor'daki satıcıdan telefon için 3 adet parçalı ilan açmasını rica etsek 3*500tl=1500tl şeklinde ve 3 ayrı encart ile ödesek, 3*100=300tl indirim ile telefon 1200tl'ye gelmiş olmaz mı? Enpara ay sonunda bir sorun çıkartır mı tek ürün için kullanıldığını anlayıp..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilypeppers -- 9 Ekim 2013; 1:41:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

quote:

quote:

Selam hocam bende n11 denhttp://www.n11.com/lg-g2-basari-garantili-P15843871 1449-100 çek-100 enpara-7 tl avantajix 1242 tl ye geldi bana satıcıya telefon ile ulaştım telefonun imei nosunuda alıp kayıt oldum

Eve geldim Youtube videosu sonrasi gerek gormedim+ucuz birsey bence.
    Cok kolay aciliyor. Arka tarafi kalitesiz. Cebinize telefonu kilifla atarken anahtar atin ekran cizilir. 1242ye almayi dusunuyorum bende bakalim. Bkm de kullanicam 1231 olabilir. Ama garanti durumu?

arkadaşlar benim bilmediğim bişey mi var die soruyorum bu 16 gb lik hafıza kartı girişine sahip değil sistemden geriye 5-6 gb falan kalıyor galiba bu nasıl yetecek acaba?

• quancore kullanıcısına yanıt
    10,5gb yer kalıyor 5gb değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrisClyne

10,5gb yer kalıyor 5gb değil

pardon hocam anladım ama yinede çok fazla görünmüyor eğer sd kart desteği olsa idi mükemmel bir telefondu 32 gb lik versiyonu beklemeye devam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

kılıf hatta ekran koruyucu bütün lg magazalarında hediye bugün bende başka yerdekine baktım ama 1599 du fiyat nakite düşüyorlar sadece

az önce aradım marmara forum lgyi adam dediki perşembe günü beyaz elimizde olur 1499 dedi kılıf hediyesi yok dedi.

siyahmı varmıs ellerinde fiyatlar düşücekmis su yogun talep bitince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilypeppers

Örneğin gittigidiyor'daki satıcıdan telefon için 3 adet parçalı ilan açmasını rica etsek 3*500tl=1500tl şeklinde ve 3 ayrı encart ile ödesek, 3*100=300tl indirim ile telefon 1200tl'ye gelmiş olmaz mı? Enpara ay sonunda bir sorun çıkartır mı tek ürün için kullanıldığını anlayıp..?

Tuvnera nın kardeşimizin?
  • Şuraya 2 güzel fiyat bulurum diye gün aşırı bakıyorum, saçma sapan tartışmalara girmiş kişilerin saçma sapan mesajlarını okumak zorunda kalıyorum.
  • http://www.n11.com/lg-g2-basari-garantili-P15843871

enpara ile 1350 tl çekte varsa 1250 liraya gelir şu an en iyi fiyat bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

Şuraya 2 güzel fiyat bulurum diye gün aşırı bakıyorum, saçma sapan tartışmalara girmiş kişilerin saçma sapan mesajlarını okumak zorunda kalıyorum.

+1
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.