Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    G2'nin sesini arttırmanın yolu var, Avrupa standartlarına uysun diye belirli bir oranda kısılarak piyasaya sürülüyor. Netten konusunu araştırabilirsiniz...
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    Dışarıya sesi açarak müzik dinlerken net degil sadece, ama rahatsiz edici degil idare eder. bunun yolu var mi ki,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanb53 -- 17 Temmuz 2015; 10:18:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende lg g2 almak istiyorum. burada uygun fiyatları vermişsiniz. birşeyi merak ediyorum. bu telefonda hafıza kartı yok format durumunda bilgiler resimlerin hepsi siliniyor mu? yoksa telefonun resimleri kalıyor işletim sistemi mi yenileniyor? bunu merak ettim cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horozkentliii

merhaba arkadaşlar bende lg g2 almak istiyorum. burada uygun fiyatları vermişsiniz. birşeyi merak ediyorum. bu telefonda hafıza kartı yok format durumunda bilgiler resimlerin hepsi siliniyor mu? yoksa telefonun resimleri kalıyor işletim sistemi mi yenileniyor? bunu merak ettim cevaplarsanız sevinirim.

Ustam arkadaş bugün teknosa mağazadan sipariş vermiş lg g2 32 gb 1000 tl beyaz başka bir mağazadan gelecekmiş format olayı kolay tam temizliyerek de format atabilirsin yada resimlerin falan birşey olmadan da format atabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın ustam. Rahatlıkla telefonu alabilirim.

• arkadaşlar media mark'dan g2 satın aldım yarın şubeden teslim alacağım şu versiyon olayı kafama takıldı kutu üzerinden herhangi bir kontrol yapabiliyormuyuz versiyon
    falan ,marmara forumdan teslim alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

arkadaşlar media mark'dan g2 satın aldım yarın şubeden teslim alacağım şu versiyon olayı kafama takıldı kutu üzerinden herhangi bir kontrol yapabiliyormuyuz versiyon
    falan ,marmara forumdan teslim alacağım..

Ustam kutu üzerinde cihazın üretim tarihi yazar mesela 503(2015 yılı 3.ayda üretilmiş) mesela 408(2014 yılı 8. Ayında üretilmiş)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam teşekkür ederim,benim için riskli olan bir üretim tarihi var mı? yani şu tarihden önceki ni alma diyebileceğiniz..
  • quote:

anladım hocam teşekkür ederim,benim için riskli olan bir üretim tarihi var mı? yani şu tarihden önceki ni alma diyebileceğiniz..

Ustam senin cihaz 501 502 veya 503 olabilir hicbir farki yok ama tabi ki en son uretim olmasi iyidir tabi kutuyu acarken besmeleyle açalım

• sağolasın hocam teşekkür ederim..besmelesiz açmamaya dikkat edicem
  • quote:

sağolasın hocam teşekkür ederim..besmelesiz açmamaya dikkat edicem

Hocam kaça aldınız bide kaç gb?

• 32 gb 1050 TL aldım 150.-TL kampanya kuponu vardı..
  • randa R kullanıcısına yanıt
    Bir şey sormak istiyorum size annemin maaş kartı var finans bank ondan alabilir miyiz telefonu ?

• güzelbirhikaye G kullanıcısına yanıt
    Maas karti olmuyo sanirim kampanya kosullarinda cardfinans kredi kartlari gecerlidir diye ozellikle belirtmisler

• Hazır konu sıcakken sorayım, gg veya n11 üzerindden (taksit yapabilmek için soruyorum) LG G2 32 GB alabileceğim en düzgün yer neresidir acaba? LG TR Garantili olursa daha iyi olur.
  • Ankara Kızılay AVM B2 (-2. Kat) Beko-KVK Mağzalarında

Sıfır 503 Seri LG G2 32 GB, LG Türkiye Garantili Cihaz 1100 TL

Mediamarkt: 1300TL
    Teknosa: 1200TL
  • Yeri değil ama çok arada kaldım LG g2 mi Sony xperia Z1 mi almaliyim?

• Alamayin artik yazik paraniza:) biz lg g3 alanlara bile onermiyoriz

• Teknosa kampkampanyasından aldım,ikinci g2 im,bu paraya daha iyisi yok...

• 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.