Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3 saat evvel teknosadan outlet bölümünden lg g2 32gb white aldım.839 lira yazıyordu.50 liralık modagram kodunu kullandım
    789 liraya geldi.valla iyimi yaptım bilmiyorum.ambalajı açılmış ,cihazın arkasında çizikler var yazıyordu
  • ben de hepsiburadadan beyaz renk aldım yarın gelir sanırım hb nin kendi satışında siyah yoktu o sebeple beyaz aldım kılıf önerileriniz nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashes_

n11 de dün%5 indirim vardı artı olarakta 11 tl üyelik indirimi artı ücretsiz kargo 1010 liraya geldi.32 gb beyaz. g3 alacaktım vazgeçtim. aynı batarya neredeyse aynı işlemci.ekran gereksiz..

G3 alaydın iyiydi. Ekran sararıyor bir süre sonra bizde. G3 te de kasa çatlağı sıkıntısı var ama olsun ekran sararmasından iyidir. Gene de hayırlı olsun diyelim artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkrbzk

arkadaşlar 3 saat evvel teknosadan outlet bölümünden lg g2 32gb white aldım.839 lira yazıyordu.50 liralık modagram kodunu kullandım
    789 liraya geldi.valla iyimi yaptım bilmiyorum.ambalajı açılmış ,cihazın arkasında çizikler var yazıyordu

30 temmuz perşembe saat 22:00 gibi outlet bölümünden sipariş verdim.gece saat 00:30 gibi garanti 1 sene ise siparişi iptal edin dedim
    bi baktım ups kargo sabahleyin saat 11 de kapıda.kargoyu açtım baktımki faturada 1 sene garantili yazıyor .direk geri yolladım
    TEKNOSA dan outlet alanl arkadaşlar dikkat etsin.benim gibi tufaya gelmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanb53

G2 alacaklar için bilgi: höparlor sesi çok iyi değil, eşime aldım, moto g ile kıyaslanınca bariz fark var, net ve gur degil, diger ozellikleri çok iyi

avrupa standartlarıyla ilgili bir durum var. onun için sesi yazılımsal olarak kısılmış. bende amerika versiyonu ls980 g2 var. onun sesi gayet güzel. yani normal diğer telefonlar gibi.
  • Haftasonuna özel Teknosa, Bimeks, Vatan vs kampanyası oluyormu arkadaşlar?
    Bir de en güncel seri D802 32GB değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 31 Temmuz 2015; 14:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanb53

G2 alacaklar için bilgi: höparlor sesi çok iyi değil, eşime aldım, moto g ile kıyaslanınca bariz fark var, net ve gur degil, diger ozellikleri çok iyi

avrupa standartlarıyla ilgili bir durum var. onun için sesi yazılımsal olarak kısılmış. bende amerika versiyonu ls980 g2 var. onun sesi gayet güzel. yani normal diğer telefonlar gibi.

Nasıl getireceğiz onu avrupa standartlarına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Antonio-

Yeri değil ama çok arada kaldım LG g2 mi Sony xperia Z1 mi almaliyim?

hangisini aldınız acaba

bende sizin gibi 2 model arasında kaldım

hem g2 hem de z1 kullanan arkadaş varsa yorumu çok makbule geçer
  • Selamlar,
    Lg Türkiye garantili olarak bulabildiğim en makul kampanya gittigidiyor daki bu ürün;
    Bu da maksimum kartlılar için 100 tl puan ile cazip hale geliyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-32gb-beyaz-172412753
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Selamlar,
    Lg Türkiye garantili olarak bulabildiğim en makul kampanya gittigidiyor daki bu ürün;
    Bu da maksimum kartlılar için 100 tl puan ile cazip hale geliyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-32gb-beyaz-172412753

az evvel aldım

Hepsiburada lg garantili

990 a maliyet

3 adet de çek gelecek..onları satsam 900 e gelmiş olur

• http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g2-d802-32-gb-lg-turkiye-garantilicep-telefonu-P67799951
    %5 ve 11 TL indirimle 1017 TL ye aldım.
    503 serisi geldi Kapalı kutu kulaklıklı jelatinleri kapalı şekilde geldi.
    Şarjı %79 dolu geldi ama kullanma belirtisi yok nedenini bilmiyorum.
    garanti belgesi çıkmadı ayrı olarak, kutuda lg türkiye garantilidir yazıyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropii

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g2-d802-32-gb-lg-turkiye-garantilicep-telefonu-P67799951
    garanti belgesi çıkmadı ayrı olarak, kutuda lg türkiye garantilidir yazıyor ama.

%5 indirimi kaçırdım 54 tl fazla vererek alacağım . Garanti belgesi çıkmadıysa sıkıntı beymag ın canlı desteğine sor.

• quote:

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g2-d802-32-gb-lg-turkiye-garantilicep-telefonu-P67799951

imei ve garanti sorgulama yaptınız mı acaba

ve telefon ilk kurulumu siz yaptınız yoksa direk menüye mi girdi

• Evet ilk kurulumu ben yaptım.Ürünü de LG sitesine kaydettim herhangi bir hata vermedi kayıtlı sanırım. @omer14

3 Gün boyunda %5 verdi keşke kaçırmasaydınız.Kurulum klavuzunun sonunda imzalı LG garanti sayfaları var sanırım bu belge yerine geçiyor.@FLaMMiS
  • quote:

Evet ilk kurulumu ben yaptım.Ürünü de LG sitesine kaydettim herhangi bir hata vermedi kayıtlı sanırım. @omer14

3 Gün boyunda %5 verdi keşke kaçırmasaydınız.Kurulum klavuzunun sonunda imzalı LG garanti sayfaları var sanırım bu belge yerine geçiyor.@FLaMMiS

İçinden kulaklık çıktı değil mi? Bende oradan alacağımda. 50 Worldpuana alacağım önerdiğin bir kılıf var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLaMMiS -- 1 Ağustos 2015; 0:45:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLaMMiS

quote:

Evet ilk kurulumu ben yaptım.Ürünü de LG sitesine kaydettim herhangi bir hata vermedi kayıtlı sanırım. @omer14

İçinden kulaklık çıktı değil mi? Bende oradan alacağımda. 50 Worldpuana alacağım önerdiğin bir kılıf var mı ?

Evet orjinal kulaklık çıktı. Kılıf kapaklı sipariş verdim 18 tl ye gelince yorum yaparım mutlaka koruyucu olmalı bu telefon da riskli çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayın arkadaşlar Lg g2'yi elimde bulunan çekle birlikte 929 Tl puan kullanıp 875'e mal oluyor ne dersiniz alınır mı? Bu arada distribütör garantili ürün. Birde Samsung E700f 4g modeli distribütör garantili 950'ye distribütör garantisiz de 850'ye mal oluyor. Hangisi alınır sizce yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atena_burak -- 1 Ağustos 2015; 1:39:03 >
  • Vay be 1,5 sene önce bu konuyu takip ederdim, aldım telefonu, G4 çıktı hala konu aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Rex

Vay be 1,5 sene önce bu konuyu takip ederdim, aldım telefonu, G4 çıktı hala konu aktif

Haha aynen. Ben telefondan sikildim millet almaktan sikilmadi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Rex

Vay be 1,5 sene önce bu konuyu takip ederdim, aldım telefonu, G4 çıktı hala konu aktif

Haha aynen. Ben telefondan sikildim millet almaktan sikilmadi:)

cümle manidar olmuş
  • 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.