Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon çıkalı 2 sene oldu hocam kronik bi problemi yok.Az çok problemleri belli.Benm için tek problemi ısınma ama ısınmayan telefon yok. açın kullanın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 18 Ağustos 2015; 16:34:41 >
  • telefonu ilk alınca uygulanacak ölü piksel falan test kodları var mi teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon arama ekranına 3845#*802# tuşlayın. Menüler açılacak, "HW Device Test" menüsü altında "LCD Test" bölümü var. Ölü piksel kontrolü yapabilirsiniz böylece

@emre4335
    Açtım kullanıyorum, çok memnun kaldım
  • arkadaşım eşine discovery alacak tı çok aktif kullanıcı değil
    ben lg g2. lg g2 mini, lg g3 beat bunlardan birini önereceğim çok fazla para ayırmıyor sanırım lg g2 mini fiyat olarak uygun sizce alınır mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U and I

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Rex

Vay be 1,5 sene önce bu konuyu takip ederdim, aldım telefonu, G4 çıktı hala konu aktif

Haha aynen. Ben telefondan sikildim millet almaktan sikilmadi:)

telefon sikiyorsa ben almaktan vazgeçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu firsat arkadaslar?

Dolar aldi basini gidiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: fparanormal

Yok mu firsat arkadaslar?

Var kardeşim var. Fırsat var ama senden saklıyorduk. Şimdi "fırsat yok mu?" diye sordun ya, hemen fırsatları açıklayacağız.

Boş mesaj atıp da milleti fırsat var diye bu sayfaya yönlendirmeye çok mu heveslisiniz?

• quote:

Buyur arkadaşım.

LG ile ilgili bütün fiyatlar burada. Beğendigini al.

http://m.akakce.com/c/?c=04003&s=1&m=LG&f=

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurmayın adam öldü..

• quote:

Orijinalden alıntı: BonzArt

quote:

Var kardeşim var. Fırsat var ama senden saklıyorduk. Şimdi "fırsat yok mu?" diye sordun ya, hemen fırsatları açıklayacağız.

Boş mesaj atıp da milleti fırsat var diye bu sayfaya yönlendirmeye çok mu heveslisiniz?

Sakin gencler sakinnn

• Hepsiburada lg türkiye garantili, 1100 tl. 100 maximum puan, 100 de hediye ceki ile 900 tl ye geliyor. Bence iyi fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluehouse

Hepsiburada lg türkiye garantili, 1100 tl. 100 maximum puan, 100 de hediye ceki ile 900 tl ye geliyor. Bence iyi fiyat.

Dün ben de gördüm. acaba bundan daha avantajlı var mı? ayrıca heiye çeki 250tl imiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Hepsiburada lg türkiye garantili, 1100 tl. 100 maximum puan, 100 de hediye ceki ile 900 tl ye geliyor. Bence iyi fiyat.

Dün ben de gördüm. acaba bundan daha avantajlı var mı? ayrıca heiye çeki 250tl imiş

Forumda bir arkadaşdan, gelecek çekler karşılığında 100 tl indirim çeki aldım. Toplamda 920 tl ye geldi.
  • quote:

quote:

quote:

Forumda bir arkadaşdan, gelecek çekler karşılığında 100 tl indirim çeki aldım. Toplamda 920 tl ye geldi.

Nasıl olıuyor hocam gelecek çekleri kullandırabiliyoz mu? Ben de alayım bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onea54 -- 27 Ağustos 2015; 23:14:21 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl olıuyor hocam gelecek çekleri kullandırabiliyoz mu? Ben de alayım bir tane

çek satış bölümünde ilanlar var hocam..

• Arkadaşlar şuan Sıfır 32 Gb Siyah Renk LG G2 bulma şansımız varmıdır acaba ? Baktığım kadarıyla pek bir yerde yok.Gören/duyan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • teknosada
    16gb 999
    32gb 1199

16gb neyse de 32gb fiyatı neden bu kadar yüksek anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

teknosada
    16gb 999
    32gb 1199

16gb neyse de 32gb fiyatı neden bu kadar yüksek anlamıyorum

Çünkü hala bir canavarrrr

• 2 arkadasimin ve benim telefonum g2. Gecen sene aldim. Ekran ust kisimlarinda sararma oldu. Arkadaşlarimda da durum ayni. Ayrica ekranin orta kisminda dokunmatik çalışmiyor. Performans gerçekten iyi ama bu sorunda çok kötü

• Bu telefon 3310'dan sonra efsane olacak.
  • 
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.