Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 480mrt

Adamlar ne telefon yapmis be, ciddi anlamda devrim niteliginde bi yenilik gelmedigi surece eskimeyecek gibi

Aynen öyle. G3 alacaktım fakat uzun araştırmalar sonucu G2'de karar kıldım. Mayıs ayından beri kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı. En önemliside şarj konusu, çok memnun ediyor kullanıcıyı.
  • Arkadaslar g3 mü g2 mi Xperia Z3 mü yoksa Xperia Z2 mi tavsiyeleriniz için teşekkürler 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihBalikci

1200 lira demişsiniz 32gb lık olanını 999 liraya buldum güvenilir mi sizce
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-32-gb-black-195184051?gclid=Cj0KEQiA496zBRDoi5OY3p2xmaUBEiQArLNnKwMJnM7vIuGAw9AFJoe6rumbSTKW0_QDfL7cti7lbvIaAod88P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

C900 optimum model diyor farki ne

• uygun fiyata distributor garantili satan yer var mı
  • Abi ben internetten 2.el olarak aldım. Cihazın yeni daha 1 ay önce garantisi bitmiş. Tertemiz kullanılmış. Soyulma, dökülme cihazda yok. Lg g2 32gb Beyaz kutulu, kutu aksesuarları ve faturası ile birlikte 675TL ye aldım. İçerisine de CloudyG2 3.3 sürümünü yükledim. Sıfır fiyatı neden bu kadar pahalı diyen arkadaşlara ithafen evet o hala bir CANAVAR.
  • g3 sattım g2 aldım g2 nin kıymetini bilin ekran dışında g3 leş.
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    niye önermiyorsunuz?
  • Şu g2 2016ya bile karizmayı çizdirmeden girdi ya helal olsun.

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Meizu m2 Note ya da Lenovo p70 ikilisinden birini al kullan bana teşekkür edersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 25 Aralık 2015; 14:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bu telefon 3310'dan sonra efsane olacak.

Haklısın kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

niye önermiyorsunuz?

Hocam g3 te stabillik pek yok 4k ekran 3000 lik bataryaya fazla gelmiş makina hantal çalışıyor.

G2 ise tam bir hız canavarı birçok testte de G3 ü tokatlıyor.

İki cihazı da kullanmış biriyim G2 nin G3 ü testlerde tokatlamasından ziyade günlük kullanım keyfi alamadım G3 ten G2 yi arattı bana o yüzden sıfır g2 aldım şimdi acayip keyifle kullanıyorum.
  • Arkadaş şu g2 500-600 bandına düşmedi bi bıktım MTK lı çin telefonlarından..[sm=s15.gi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    Ben de tam iki sene önce yeni yıl arifesinde N11'den süper bi kombo ile almıştım telefonu, hala kullanıyorum.

Telefon süper, işlemci, hafıza en yeni telefonlardan eksiği yok. Ayrıca bu çerçeve inceliğini G3 ve G4'te bile yakalayamadılar; sadece iki adet sorunu var.

1- Gece kamera çekimleri başarısız, az ışık oldu mu kalite bozuluyor, suluboya resme dönüyor. Oysa ki alırken youtube'daki zenci elemen 2013'ün en iyi kameralı 5 telefonu diye lanse etmişti. Fakat bu sorun Android'lerin hemen hepsinde var.

2- Telefon ses şiddeti. Kendi ahizesinin sesi en yüksek seviyede bile bazı aramalarda çok düşük oluyor, telefonu kulağıma yapıştırarak kullanmak zorunda kalıyorum gürültülü ortamlarda. Çok ilginçtir Skype ve benzeri uygulamalarda böyle bir sıkıntı yok, yani olay GSM bağlantısı ile ilgili. Root yaparak çözdüğünü söyleyenler var internette.

• arkadaşlar telefonun 32 liğini 459 liradan veren satıcılar var sahibinden de. yurt dışı cihazları ve tabi ki imei çakılmış. ne dersiniz alınır mı bu cihazlar.
  • Bu cihazın GPS i doğru durust çalışmıyor, navigasyon uygulaması açtığımda konumu net tespit edemediği için doğru yön tarifi de vermiyor. Ve bu sorun kronik diye biliyorum, sizde yok mu böyle bir şey? Tamam kullanımı filan çok güzel de GPS bildiğin çalışmıyor, sorunsuz filan diyenler olmuş cihaz için, bu arkadaşlar hiç navigasyon kullanmıyor mu?

• bl0ck kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyor demeyelimde çok yavaş diyelim yandex te kavşağı kaçırttı bana :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Heh aynen öyle, çalışıyor tarifi veriyor ama giderken konum geç düştüğü için geç uyarıyor, dönmem gereken yeri geçmiş oluyorum mesela. Bu şu demek, cihazı alan navigasyon kullanmayacaksa alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl0ck

Bu cihazın GPS i doğru durust çalışmıyor, navigasyon uygulaması açtığımda konumu net tespit edemediği için doğru yön tarifi de vermiyor. Ve bu sorun kronik diye biliyorum, sizde yok mu böyle bir şey? Tamam kullanımı filan çok güzel de GPS bildiğin çalışmıyor, sorunsuz filan diyenler olmuş cihaz için, bu arkadaşlar hiç navigasyon kullanmıyor mu?

1sene boyunca yandex, son 2-3aydır da google haritaları kullanıyorum. Her iki programda da gps sıkıntısı yaşamadım.

• arkadaşlar linkteki ilan için ne düşünüüyorsunuz. riske girmeye değer mi. fiyat oldukça uygun.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g2-32gb-P91271723
  • quote:

Orijinalden alıntı: flintstones

arkadaşlar linkteki ilan için ne düşünüüyorsunuz. riske girmeye değer mi. fiyat oldukça uygun.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g2-32gb-P91271723

onla bunun arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.