Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Orjinal g2 1 yillik cihazim var... halen 1 yillik daha garantisi var(delta) ... Cihazi aldigim gunden beri kilifla ve temperli cam ile kullandim. Hicbisekilde tornavida dahi degmedi... Zaten 5.0.2 ye de yukselttim orjinal olarak... Cihaz root falanda gormedi... Aslinda cihazimdan da son derece memnunum... Sizce cihazimin bu durumda 2. El satmak istesem ne kadar eder? Yeni satan birileri varmi?

n11 den alınma garantisinin bitmesine 6 ay olan lg g2 32gb telefonumu arkadaşa 550 ye verdim. Ama ederi bence 600'dü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meisida

Bu migrostaki ithalatçı garantilidir değil mi? Tr garantili olamaz sanırım.

ithalat evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

beyler konu sıcak fırsatlar ama telefon çok övüldüğü için söyliyeyim, tamam telefon her özelliği ile mükemmel ama bugün itibariyle 3. ekran değişimim olacak. telefon evde dahi düşse kırılıyor. 2 defa serviste 500tl verdim, yarın da 250 tlye herhangi bir yerde yaptıracağım çünkü artık içim kaldırmıyor şu telefona 1250 tl ekstra vermiş olacağım. Daha önce samsung galaxy s2 kullandım ve betonda takla atmasına rağmen kırılmadığını hatırlarım. Bu telefonun ekran çerçevesi o kadar ince ve kalitesiz ki anında kırılıyor. slim armor tarzı kılıf kullanmayı göze alınırsa korur elbette ama onu taktıktan sonra da hiç bir cazibesi kalmıyor.

2 yılda en az 5-6kez 1 metreden düştü beton üstüne ve sert yerlere çizik bile yok orjinal kapağını kullanıyorum 150liraya aldıgım kapak hem soyuldu hem düşünce kenarları kırıldı ama tel sağlam. şans birazda sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

beyler konu sıcak fırsatlar ama telefon çok övüldüğü için söyliyeyim, tamam telefon her özelliği ile mükemmel ama bugün itibariyle 3. ekran değişimim olacak. telefon evde dahi düşse kırılıyor. 2 defa serviste 500tl verdim, yarın da 250 tlye herhangi bir yerde yaptıracağım çünkü artık içim kaldırmıyor şu telefona 1250 tl ekstra vermiş olacağım. Daha önce samsung galaxy s2 kullandım ve betonda takla atmasına rağmen kırılmadığını hatırlarım. Bu telefonun ekran çerçevesi o kadar ince ve kalitesiz ki anında kırılıyor. slim armor tarzı kılıf kullanmayı göze alınırsa korur elbette ama onu taktıktan sonra da hiç bir cazibesi kalmıyor.

Ben 2 seneyi askin suredir kullaniyorum. 2nci g2 yi aldim . Dogrudur ekrani hassas eski teli denizden donerken dusurdum tasa denk geldi ve o ic acitan cit sesi .
    Yanliz slim armor kilif yetmiyo anlayacaginiz temperli camda lazim ama cihaz cok hassas degil . Yani bir cok kez dusurdum ama kirilmadi. Spigen kilif temperli cam sonrasinda hic sikinti yasamadim. Hatta gecenlerde cebimden cumburlop kuvete suya dustu 3 saniye filan suyun icinde kaldi ama kuruttum 3 gun filan kafayi yedi simdi cok.sukur saglam . Bu arada sakin 250 lik ekrandan taktirma hocam ben yaptim o hatayi 1 hafta sonra yenilettim o da 1 hafta sonra patlayinca satip yeni tel aldim

• şans mı bilemiyorum neredeyse 3 defa düşürdüm, 3'ünde de kırıldı ekran. İlkini anlıyorum dışarıdaydım da diğer ikisi evde, bence ekran çerçevesinin ince ve kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.

260 tl' ye taktırdım hocam, şuan iyi duruyor inşallah bir şey olmaz. Adamlar garanti de vermiyoruz dediler, bir şey olsa yeniletme şansım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 5 Ocak 2016; 0:04:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysim47

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Orjinal g2 1 yillik cihazim var... halen 1 yillik daha garantisi var(delta) ... Cihazi aldigim gunden beri kilifla ve temperli cam ile kullandim. Hicbisekilde tornavida dahi degmedi... Zaten 5.0.2 ye de yukselttim orjinal olarak... Cihaz root falanda gormedi... Aslinda cihazimdan da son derece memnunum... Sizce cihazimin bu durumda 2. El satmak istesem ne kadar eder? Yeni satan birileri varmi?

n11 den alınma garantisinin bitmesine 6 ay olan lg g2 32gb telefonumu arkadaşa 550 ye verdim. Ama ederi bence 600'dü.

hocam 1 ay evvel sıfır ama yurtdısı kaıtsız telefonu 550 ye aldım. imei attırdım.sıkıntısı olmadan kullanıyorum . şarjı falan çok memnun edici. 600 demişti satıcı 3 tane alıcam diyerek 550ye indirdim.

• Nerden aldınız hocam. Ben ankarada yaşıyorum. Sahibinden.comda satılan pek çok yurtdışı sıfır cihaz mevcut. Yakın zamanda birinden alacağım. Nelere dikkat etmeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu58

Nerden aldınız hocam. Ben ankarada yaşıyorum. Sahibinden.comda satılan pek çok yurtdışı sıfır cihaz mevcut. Yakın zamanda birinden alacağım. Nelere dikkat etmeliyim

+1

• Campolist C kullanıcısına yanıt
    telefonculardan fiyat aldık zaten bir kısmı 600 eder dedi bir kısmı 400 e alırım dedi vs. burda kaçağını zaten 550 ye veriyorlardı doğrudur bunu verdiğim arkadaşta biliyor zaten
  • Sahibinden veya 2. el LG2 alacağım 500-550 arası. Sahibinden.com da güveilir satıcı varmıdır o telefonlardan alan oldumu.
  • nereden alıyorsunuz güvenli bir satıcı var mı acaba bu ucuza alabileceğimiz yurtdısı ama reflush olmayan toplama telefon olmayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

http://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu?k=D802&sra=hpa&sf=1

619 TL

Hocam ne diyorsuunuz bu urunler icin. N11 de de bir satici buldum adamm kutusuz faturasiz satiyor 600 liraya.

• Bunlar alinir mi ya da suanda en uygun nerede hangi firsat ile almaj mumkun garantiliyi

• clonare C kullanıcısına yanıt
    http://m.n11.com/lg-g2-sifir-orjinal-32gb-P91271723?cid=604001&gclid=CNa43oS9l8oCFcgYGwodZqIHXA

Büyük ihtimal onarılmış cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

http://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu?k=D802&sra=hpa&sf=1

619 TL

Bunun yanına bir de aksiyon kamerası almak lazım. Bu paraya g2 tam macera olur.
  • s.a. arkadaşlar klon imei g2 alsam sorun yaşarmıyım? 500 tl gibi bir fiyat.Güncellemeleri alamıyoruz sanırsam ama rom atıncada imei uçuyor mu?
  • Rmzn3450 kullanıcısına yanıt
    2. el gerçeğini alın bence.Kopya cihaz alacağınız yer garanti veriyor mu?

• Tam emin değilim ama vermiyor 10 günlük garanti veriyor diye hatırlıyorum.Neden çok mu problem çıkıyor?
  • bunlar orjinalse cok iyi fiyat ama nasil bu kadar dusuk olabilir bilmiyorum.
    439 tl orjinal diyor ama yalan olabilir mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g2-d802-2-yil-garantili-sifir-urun-kapida-odeme-imkani-magaza-265239383/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.