Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasıl yani hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flintstones

nasıl yani hocam.

Yani demek istediğim eğer riske girip bu tarz yerlerden telefon alacaksam en uygunu almak daha mantıklı.Tahminimce bunlar aynı yerden temin ediyorlar
  • Arkadaşlar spot diye lanse edilmiş ürünler var bazı sitelerde. Aslı astarı nedir. Elimde iphone 4 var. Lg2 alacağım ama bütçem çok az. 500-600 e satılan g2 alınır mı ? İşimi görsün yeter. Ne dersiniz ? Öğrenci işi tavsiyeler nelerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar en son piyasasi nedir bu cihazin ikinci el turkiye garantili olanlarin ? ona gore bakinayim sifir bulamayacagim sanirim iyi fiyattan.

• Arkadaşlar mevzuyu pek bilmeyenler var. Ben biraz araştırdım 500-600 bandında satılan telefonlar yurtdışından getirilen REFUBRISHED (yenilenmiş) cihazlar. Şahsen ben bulaşmadım.
  • Telefonu gencpa garantiye verdim. Cumartesi verdim 1 hafta sonra carsamba teslim aldim. Ekrani degistirdiler ve hic bi sorun cikarmadilar. Ilgilerde cok iyiydi. Paralel ithalat diye basta cekinmistim ama gayet iyi calisiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Orijinalden alıntı: bl0ck

Bu cihazın GPS i doğru durust çalışmıyor, navigasyon uygulaması açtığımda konumu net tespit edemediği için doğru yön tarifi de vermiyor. Ve bu sorun kronik diye biliyorum, sizde yok mu böyle bir şey? Tamam kullanımı filan çok güzel de GPS bildiğin çalışmıyor, sorunsuz filan diyenler olmuş cihaz için, bu arkadaşlar hiç navigasyon kullanmıyor mu?

1sene boyunca yandex, son 2-3aydır da google haritaları kullanıyorum. Her iki programda da gps sıkıntısı yaşamadım.

google haritalar peki netleşiyor mu? bu aralar sorun var galiba iyice yaklaşınca netleşmiyor türkiye haritası

• quote:

quote:

Bu cihazın GPS i doğru durust çalışmıyor, navigasyon uygulaması açtığımda konumu net tespit edemediği için doğru yön tarifi de vermiyor. Ve bu sorun kronik diye biliyorum, sizde yok mu böyle bir şey? Tamam kullanımı filan çok güzel de GPS bildiğin çalışmıyor, sorunsuz filan diyenler olmuş cihaz için, bu arkadaşlar hiç navigasyon kullanmıyor mu?

1sene boyunca yandex, son 2-3aydır da google haritaları kullanıyorum. Her iki programda da gps sıkıntısı yaşamadım.

google haritalar peki netleşiyor mu? bu aralar sorun var galiba iyice yaklaşınca netleşmiyor türkiye haritası

• quote:

Orijinalden alıntı: merkep

quote:

quote:

Daha dün kullandım. Herhangi bir sıkıntı görmedim.

• Ozellikle bazi hatta problem var yeri farkli.gosterebiliyor sorun ondan kaynaklaniyor. Ben.vodafon da sorun yasamadim.

• uzak durun replika yada tester cihazlarıdır. İmeilerde sıkıntı çıkabilir.
  • ozellikle kitkatli g2 ormanda 10 kaplan gucundedir. 1 senedir lolipoptaydim . gecenlerde kitkate dondum. tel ucusa gecti. en az 2 sene daha gider.
    not:g2 since 2013
  • Bu migrostaki ithalatçı garantilidir değil mi? Tr garantili olamaz sanırım.
  • beyler konu sıcak fırsatlar ama telefon çok övüldüğü için söyliyeyim, tamam telefon her özelliği ile mükemmel ama bugün itibariyle 3. ekran değişimim olacak. telefon evde dahi düşse kırılıyor. 2 defa serviste 500tl verdim, yarın da 250 tlye herhangi bir yerde yaptıracağım çünkü artık içim kaldırmıyor şu telefona 1250 tl ekstra vermiş olacağım. Daha önce samsung galaxy s2 kullandım ve betonda takla atmasına rağmen kırılmadığını hatırlarım. Bu telefonun ekran çerçevesi o kadar ince ve kalitesiz ki anında kırılıyor. slim armor tarzı kılıf kullanmayı göze alınırsa korur elbette ama onu taktıktan sonra da hiç bir cazibesi kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 1 Ocak 2016; 22:54:15 >
  • Migrosun fiyatı iyiymiş. İthalatçı garantilidir %99... J5 almamış olsaydım kapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood

http://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/35956295-62404-lg-g2-d802-cep-telefonu-beyaz

üstad stokta yok ki birden heyecenlandım ve stok yokkkkk
  • Pek takip edemiyorum buraları almayı düşünüyorum bu fiyat iyimidir?

http://www.teknosa.com/urunler/125071105/lg-802-g2-16gb-white-akilli-telefon
  • Orjinal g2 1 yillik cihazim var... halen 1 yillik daha garantisi var(delta) ... Cihazi aldigim gunden beri kilifla ve temperli cam ile kullandim. Hicbisekilde tornavida dahi degmedi... Zaten 5.0.2 ye de yukselttim orjinal olarak... Cihaz root falanda gormedi... Aslinda cihazimdan da son derece memnunum... Sizce cihazimin bu durumda 2. El satmak istesem ne kadar eder? Yeni satan birileri varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Orjinal g2 1 yillik cihazim var... halen 1 yillik daha garantisi var(delta) ... Cihazi aldigim gunden beri kilifla ve temperli cam ile kullandim. Hicbisekilde tornavida dahi degmedi... Zaten 5.0.2 ye de yukselttim orjinal olarak... Cihaz root falanda gormedi... Aslinda cihazimdan da son derece memnunum... Sizce cihazimin bu durumda 2. El satmak istesem ne kadar eder? Yeni satan birileri varmi?

Bu arada cihazim 32gb olan versiyon... Kararsiz kaldim yorumlarinizi bekliyorum...

• 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.