Şimdi Ara

LG G2 için Sıcak Fırsatlar (908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.225
Cevap
145
Favori
970.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bakıyorum telefon cidden iyi. diğer telefonlara bakıyorum g2 herşeyi yapıyor zaten gerek yok diğerlerini almaya. Kaç sene geçmiş üzerinden süper de fiyatı var. Zor tutuyorum almamak için bir iki sene sonra ne durumda olur diye merak ediyor insan
  • ben ağustos başında 32GB'lığını 950 TL'ye almıştım. Şimdiye kadar en ufak problem çıkarmadı maşallah. Gerçekten çok iyi, hızlı ve yetenekli bir telefon. En azından tam bir fiyat/performans canavarı

Ama buna Android 6 gelecek mi gelmeyecek mi kesin değil herhalde :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktoluna

2 arkadasimin ve benim telefonum g2. Gecen sene aldim. Ekran ust kisimlarinda sararma oldu. Arkadaşlarimda da durum ayni. Ayrica ekranin orta kisminda dokunmatik çalışmiyor. Performans gerçekten iyi ama bu sorunda çok kötü

Aynı orta taraf dokunmama sorunu bende de çıktı. Ne yapmayı planlıyorsunuz? Tamir için fiyat sordunuz mu?
  • Garantisi var. Bu hafta insaAllah garantiye vermeyo düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ealtun kullanıcısına yanıt
    Koruyucu film varsa çıkarmayı denediniz mi.

• aktoluna kullanıcısına yanıt
    Sizden rica etsem, servisin garanti kapsamında ücretsiz olarak anakart pilini değiştirip değiştirmediğini de öğrenebilir misiniz? G2 telefonumun şarjı tamamen bitip kapandığı zaman tarih ve saat sıfırlanıyor hep.

• Paralel( delta) g2 32 gb alalı bir yıl oldu, dertsiz tasasız kullanıyorum 990 a mal olmuştu. Alacaklara hala tavsiye ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Sizden rica etsem, servisin garanti kapsamında ücretsiz olarak anakart pilini değiştirip değiştirmediğini de öğrenebilir misiniz? G2 telefonumun şarjı tamamen bitip kapandığı zaman tarih ve saat sıfırlanıyor hep.

Benimk teli paralelden aldım hocam
  • Ben de haziran 2014' te intelcell garantili cepport yada ceppaketten almıştım. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadım ve kullanmaya devam ediyorum.
  • Arkadaşlar 800-900 lira civarı büyük ekranlı telefon lazım. Aklıma LG g2 geldi ancak 1200 lira civarında geziniyor hâlâ. Bir de normal birisi için (sürekli yeni modeli gerekmeyecek, çok büyük oyunlar falan oynamayacak birisi) için hâlâ yeterli bir model mi sizce?
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    O paraya g3 alınır. Daha uygun fiyata iyi modeller var artık g2 tavsiye etmem. Ekran sararma sorunu da malum.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

O paraya g3 alınır. Daha uygun fiyata iyi modeller var artık g2 tavsiye etmem. Ekran sararma sorunu da malum.

Hocam bütçeyi 10000 liraya bile yükseltebileceğimizi sanmıyorum, zorlarsak çıkar ancak. Başka marka telefon tavsiyeniz var mıdır? Aklıma G2 geldi benim, android tarafını pek bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tereddüt yaşayan varsa hiç çekinmesin.
    2 yıllık bi geçmişi olmasına rağmen hala alınabiliecek bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Arkadaşlar 800-900 lira civarı büyük ekranlı telefon lazım. Aklıma LG g2 geldi ancak 1200 lira civarında geziniyor hâlâ. Bir de normal birisi için (sürekli yeni modeli gerekmeyecek, çok büyük oyunlar falan oynamayacak birisi) için hâlâ yeterli bir model mi sizce?

Hala yeterli ve yeterli olmaya devam edecek bir cihaz. G3 ile göz boyayanlara aldanmayın. Tamam kamera vs olarak iyi ama bataryası tamamen çöp. Ekran konfigürasyonu batarya ile tutmadı. Ben G2 ile 4-5 saat ekran süresi alırken G3 kullandığımda sadece 3 saat civarı kullanım süresi alabildim.

Ha derseniz ki kamera çok önemli ama yanımda powerbank taşırım G3 alın. Telefon 1 yıldır bende sarı ekran sorunundan korkarak gittim 200 lira fazla verdim TR garantili aldım. Ama ne hikmetse bir türlü ekranı sarartamadım. Yeni serilerinde sararma kesinlikle yok.

G3'te de çatlama sorunlarını inceleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Arkadaşlar 800-900 lira civarı büyük ekranlı telefon lazım. Aklıma LG g2 geldi ancak 1200 lira civarında geziniyor hâlâ. Bir de normal birisi için (sürekli yeni modeli gerekmeyecek, çok büyük oyunlar falan oynamayacak birisi) için hâlâ yeterli bir model mi sizce?

Hala yeterli ve yeterli olmaya devam edecek bir cihaz. G3 ile göz boyayanlara aldanmayın. Tamam kamera vs olarak iyi ama bataryası tamamen çöp. Ekran konfigürasyonu batarya ile tutmadı. Ben G2 ile 4-5 saat ekran süresi alırken G3 kullandığımda sadece 3 saat civarı kullanım süresi alabildim.

Ha derseniz ki kamera çok önemli ama yanımda powerbank taşırım G3 alın. Telefon 1 yıldır bende sarı ekran sorunundan korkarak gittim 200 lira fazla verdim TR garantili aldım. Ama ne hikmetse bir türlü ekranı sarartamadım. Yeni serilerinde sararma kesinlikle yok.

G3'te de çatlama sorunlarını inceleyin derim.

Teşekkür ederim hocam. Kamera da o kadar önemli değil, batarya da aslında. Büyük ekranlı, uygun fiyatlı, çok kasmayan bir telefon olsa yeter. Fotoğraf da çeksin tabii ki ama iyi çeksin yeter, "Şu şu şekilde biraz daha iyi" falan olaylarına gerek yok.

Bataryası da iyi diyorsunuz. O zaman G2 aramaya devam. Ama 1000 liranın altına bulabilsem keşke.

• Sıfır G2 düşünen varsa elimde bir adet var.
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Ben G2'den Xperia C4'e geçtim. N11 kampanyalarıyla 1000 lira altına alınabilir büyük ekranlı bir model olarak tavsiye ederim. Bütçeyi zorlamaya gerek yok derseniz büyük ekranlı 600 liralık Lenovo A7000 var.
  • Adamlar ne telefon yapmis be, ciddi anlamda devrim niteliginde bi yenilik gelmedigi surece eskimeyecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Ben G2'den Xperia C4'e geçtim. N11 kampanyalarıyla 1000 lira altına alınabilir büyük ekranlı bir model olarak tavsiye ederim. Bütçeyi zorlamaya gerek yok derseniz büyük ekranlı 600 liralık Lenovo A7000 var.

Bir inceleyeyim hocam. Tesekkur ederim.

• 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.