Şimdi Ara

Lg G2 kendiliğinden titreşim moduna geçiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
22.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba. Otomatik saat'teki tik'i kaldırdım. Ayarlar > Ses > Sessiz Mod > Sessizlik Zamanı sekmesinde de herhangi bir seçenekte tik yok. Uygulama tercihlerini sıfırladım.

Ancak buna rağmen sabah kalktığımda telefonu titreşim moduna geçmiş görüyorum. Çözümü konusunda bilgi sahibi olan var mı?
  • Bende gece yatmadan sessizce alıyorum ama kendini normale alıyor. sabah bazen tekrar sessizce dönüyor bazende dönmüyor =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimalle ayarlarda geceleri sessize alma gibi bir mod bulunuyordur. kurcalarsanız bulursunuz. bir arkadaş yazmış zaten sessizlik modu kısmından düzeltiliyor diye.
  • Bende telefonu 6 aydır kullanıyorum Son bir aydır var bu hata. Telefon sessiz zamanlaması kapalı takvim otomatik güncelliyor ama daha önce bu olmuyordu niye oluyor diye düşündüğüm de yüklediğim yeni programlar var bir de telefonun otomatik senkronizasyon özelliğini kapattım bildirim çubuğunda kini.. eposta güncellemesin diye

Test edeceğim 3 5 gün daha izinleri gösteren bir Program var onun ile deneyeceğim benim sabah 7 den sonra yapıyor 7 8 arası

• sessizlik modundan düzelmiyor, o ayar aktif bile değil zaten. ama şu tarih saat içindeki otomatik ayar check'ini kaldırdım .. anlarız bakalım sabaha...
  • Eee sonuç alabilen varmı ? Aynı durum bendede mevcut akşam zil ve titreşimde bırakıyorum sabah sessize alıyor enteresan
  • Benim yukarıda yazıp ayar yaptığım iki üç sabah hata devam etti şimdi çok alarm kuruyordum ve hep puzzle var alarm sonrası alarmı azalttım bir tane kullanıyorum bu sabah bir sorun yaşamadım bakalım ne olacak

• Arkadaslar ayni durum bendede var;

Bende de gece tltresim modunda yatiyorum sabah kalktigimda zil sesi açık oluyor. 5 gun once aldım telefonu ama 5 gündür böyle bir sorunum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 26 Ekim 2014; 7:58:36 >
  • Güncellemeden sonra sıfırladın mı telefonu

• bende de tam tersi sessizden sesliye aliyor telefonu kendi kendine, son bir kac gundur farkettim, yok mu bunun bir cozumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepe Kontes

bende de tam tersi sessizden sesliye aliyor telefonu kendi kendine, son bir kac gundur farkettim, yok mu bunun bir cozumu

ARKADASLAR COZUMU BULDUM;

Ayarlar -> Ses-> Sessiz Mod -> Sessizlik Zamanını bu kisma gelin.
    Saat yazan yerleri; 00:00 ~ 00:01 yapin.

Gün yazan yerden bütün gunlerin isaretini kaldirip sessizlik zamanini KAPATIN

islem bu kadar. Benimkisi düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 27 Ekim 2014; 8:53:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt
    sağol hocam bi deneyim bu akşam, umarım düzelir.
  • Telefonumu gece sessizde birakiyorum sabah kendini sesliye aliyor. Daha oncede boyle bi sorun olmustu, ama format atmadan duzelttim. Ayni ayarlari tekrar yaptim bu sefer olmadi.musteri hizmetleri en ufak seyde bile format atin deyip gecistiriyor, bu sorunu formatsiz nasil duzeltebilirim?

• Selam benim de telefonum dün gece durduk yerde titreşim özelliğini kaybetti. Kapatıp açtım, düzeldi. Bir saat kadar önce özellik gene kayboldu. Kapatıp açtım düzeldi. Düşürmedim, aşırı sıcak ya da soğukta bırakmadım. Yeni bir şey yüklemedim bir şey silmedim. Bir yükseltme, güncelleme falan da yapmadım. Sorunu da çözemiyorum. Zaman ayarlamasından şu şu saatler arası sessize al veya sessizden çık olayını da kullanmıyorum geçtin ki 22:00 ile 06:00 arası zaten açık olsa bile o saatler dışında oluyor bu olaylar.
  • Banada aynısı oldu belli saatlerde sessize alıyor telefon kendisini, yüklediğim battery doctor uygulamasından olduğunu anladım.
    Uygulamadaki mod bölümündeki zamanlama ve tasarruf modu ile alakalı bir durum buradaki
    zamanlama ve modların ayarlarını yaparsanız sorunu çözersiniz.
    İnşaallah sizinkide bundadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebServisi

quote:

Orijinalden alıntı: Pepe Kontes

bende de tam tersi sessizden sesliye aliyor telefonu kendi kendine, son bir kac gundur farkettim, yok mu bunun bir cozumu

ARKADASLAR COZUMU BULDUM;

Ayarlar -> Ses-> Sessiz Mod -> Sessizlik Zamanını bu kisma gelin.
    Saat yazan yerleri; 00:00 ~ 00:01 yapin.

Gün yazan yerden bütün gunlerin isaretini kaldirip sessizlik zamanini KAPATIN

islem bu kadar. Benimkisi düzeldi

Çok teşekkür ettim, çözüm budur...

• Hala ayar yapmadan cozen cikmamis:(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.