Arkadaşlar LG G2 alacağım. Ön yüzey için cam koruyucu film alacağım. Bunun yanında arka yüzey için kılıf almam gerekli mi sizce? Bir zamanların iphone 3gs arka yüzeyine benzettim. O cihazda hatırladığım çok çizilmeler oluyordu. Bu cihazda da aynı durum söz konusu olur mu? Kılıfsız kullanılır mı sizce? Teşekkürler.
jelatin + kılıf kullanmanı tavsiye ederim. kılıfla hem çiziklerden hem de herhangi bir düşme durumunda hasardan korumuş olursun telefonunu. quickwindow kılıf düşünmez misin ?
piaybackP
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler. Quickwindow kılıf tarzı kılıfları pek beğenmiyorum, fazlalık gibi geliyorlar, o yüzden o tarz değilde sadece arka yüzeye yönelik bir kılıf düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: YakeBilisim
Bu mesaj silindi.
Slim armor kılıflar gayet şık duruyor bence ama gene de git bayisinde bi gör derim sağlamlığını da test etmiş olursun tabi telefonu yere atmaya yüreğin dayanırsa :D
Spigen kiliflar en iyisi.
Daha ucuz olarak silikon kiliflar var ben ondan kullaniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Atilla35-1905
up
quote:
Orijinalden alıntı: BaybarsHan61
quote:
Orijinalden alıntı: Atilla35-1905
up
Alıntıları Göster
Teşekkürler arkadaşlar, Spigen Slim Armor kılıfa karar verdim. Yardımlarınız için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: uguryes
Teşekkürler arkadaşlar, Spigen Slim Armor kılıfa karar verdim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Bir arkadaşım Spigen'in Türkiye sitesinde sipariş verdi. 1 haftadır tedarik sürecinde yazıyor. Maillere geri dönüş yapmıyorlar. Telefonları da sürekli meşgul çalıyor. Para karttan çekildi bile. İptal seçeneği de yok. Sitede bir yamukluk var. Bu ürünü alabileceğim neresi var acaba başka bilen var mı?
Bir de ön yüz için düşmelerde cam kırılmasını önleyecek bir ekran koruyucu önerebilir misiniz? Teşekkürler.
LG G2 BİZDE 1395 TL 16 GB CIHAZ FIYATI VE TUM AKSESUAR KILIF STIKER MALZEMESI BULUNMAKTADIR...
uguryesU
kullanıcısına yanıt
spigen.com.tr ile benim sorunum daha farklı. Slim Armor ve ekran koruyucu sipariş verdim. Normal ödeme hatalı olunca, mali order ile tamamladım. Adamlar yolladılar, 1 ay oldu ama ücret tahsil eden yok. Kaç kere aradım "Arkadaş ücreti neden tahsil etmiyorsunuz?" diye "Tamam, işleme alacağız." diyorlar ama ücreti ödeyebilmiş değilim henüz. Böyle olunca, sanki kılıf benim değil gibi hissediyorum. Alın la artık şu parayı, ölümlü dünya, borçlu gideriz, sakat iş.
quote:
Orijinalden alıntı: celcelet
spigen.com.tr ile benim sorunum daha farklı. Slim Armor ve ekran koruyucu sipariş verdim. Normal ödeme hatalı olunca, mali order ile tamamladım. Adamlar yolladılar, 1 ay oldu ama ücret tahsil eden yok. Kaç kere aradım "Arkadaş ücreti neden tahsil etmiyorsunuz?" diye "Tamam, işleme alacağız." diyorlar ama ücreti ödeyebilmiş değilim henüz. Böyle olunca, sanki kılıf benim değil gibi hissediyorum. Alın la artık şu parayı, ölümlü dünya, borçlu gideriz, sakat iş.
Bende bu telefonu kullanıyorum. netten kılıf almak isteyenler için çinden getirttiğim kılıfı tavsiye ederim. tam 20 günde elime ulaştı. gayet güzel şık bir kılıf. burda aynı kılıfa 50 tl civarı para istiyorlar. ben 15 tl ye aldım kargo zaten ücretsiz. aldığım elemanın linkini veriyorum. güven problemi yaşayanlar için. bu arada siyah aldım ben. ama gözüm sarıda kaldı valla :) teşekkürler.
Bende bu telefonu kullanıyorum. netten kılıf almak isteyenler için çinden getirttiğim kılıfı tavsiye ederim. tam 20 günde elime ulaştı. gayet güzel şık bir kılıf. burda aynı kılıfa 50 tl civarı para istiyorlar. ben 15 tl ye aldım kargo zaten ücretsiz. aldığım elemanın linkini veriyorum. güven problemi yaşayanlar için. bu arada siyah aldım ben. ama gözüm sarıda kaldı valla :) teşekkürler.
Merhaba. uyku modu derken tam olarak neyi kastettiniz anlamadım. telefonun ekran kilidini kapatmadan kılıfın kapagını kapatınca resimdeki saat gözüküyor ardından kayboluyor. çağrı geldiğinde falan küçük pencereden cevaplayabiliyorsunuz. kaliteside gayet güzel kötü diyemem. kalınlık meselesi ise öyle abartı bir kalınlık yok. teşekkürler.
esevetnov
kullanıcısına yanıt
Tamamdır. Benim soramadığım şeyi siz anlayıp cevaplamışsınız. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: kazimyilmaz2009
Tamamdır. Benim soramadığım şeyi siz anlayıp cevaplamışsınız. Teşekkürler.
peki bu nillkin in kılıfları mıknatıslı herhangi bir zarar veriyor mu telefona bu konuda bir tecrübeniz oldu mu??
quote:
quote:
Bir arkadaşım Spigen'in Türkiye sitesinde sipariş verdi. 1 haftadır tedarik sürecinde yazıyor. Maillere geri dönüş yapmıyorlar. Telefonları da sürekli meşgul çalıyor. Para karttan çekildi bile. İptal seçeneği de yok. Sitede bir yamukluk var. Bu ürünü alabileceğim neresi var acaba başka bilen var mı?
Bir de ön yüz için düşmelerde cam kırılmasını önleyecek bir ekran koruyucu önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Eğer hala darbelere karşı koruyucu film ile ilgileniyorsanız,OtterBox 360 Ön-Arka koruyucu film ürününü öneririm, aşağıdaki linklerden ürünü inceleyebilirsiniz.
Ön Kapağı Mıknatıslı kılıflar, oluşturdukları manyetik alandan ötürü zamanla cihazın ekranına ve kendisine zarar vermektedirler.Dikkat ederseniz hiçbir cihaz üreticisi orijinal aksesuarlarında mıknatıs gibi manyetik ortam oluşturacak materyalleri kullanmamaktadırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: yake_bilisim
Ön Kapağı Mıknatıslı kılıflar, oluşturdukları manyetik alandan ötürü zamanla cihazın ekranına ve kendisine zarar vermektedirler.Dikkat ederseniz hiçbir cihaz üreticisi orijinal aksesuarlarında mıknatıs gibi manyetik ortam oluşturacak materyalleri kullanmamaktadırlar.
Nilkin kılıflardan bir tanede ben sipariş ettim. Çok güzel gözüküyorlar... Bakalım ne zaman gelecek.