Bildirim
lg g2 knock on çalışmama problemi
Addison ADS-56 Universal Ayarlanabilir Siyah Araç Telefon Tutucu : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/Addison-ADS-56-Ara%C3%A7-Telefon-Tutucu/dp/B07CTY3LXM
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Telefona fabrika ayarlarina çevirmeyi denediyseniz ve hala duzelmediyse telefonu servise verin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. ben de öyle düşünüyorum ama sanırım akşama kalacak. fabrika ayarlarına dönmek yeterli olmazsa hard reset denemeli miyim acaba? ayrıca lg türkiyeyi de aradım dönüşlerini bekliyorum. -
Aynısı bende de oldu sırası ile 3845#*802# tuşla çıkan menüden settings`e gir altta update touch firmware yazan sekmeye tıkla 5 sn bekle çıkış yap muhtemelen düzelir. .
Onu denedim. Hatta lg turkiye nin tavsiyesi ile fabrika ayarlarina döndürdüm ama işe yaramadi. Sanırım servis yolu gözüktü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafe -- 23 Nisan 2014; 16:29:51 >
Bende de çift tıklama ile kapanıyordu ama açılmıyordu format attım düzelmedi yukardaki yazdığımı yapınca düzeldi sanırım sizin sorun farklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- arka kamera ters çekiyor
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- telefona internetsiz radyo indir
- redmi note 14 ne zaman çıkacak
- harmonyos 4
- nothing phone 3
- samsung a25 ne zaman çıktı
- silinen numaraları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X