Bildirim
lg g2 knock on çalışmama problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefona fabrika ayarlarina çevirmeyi denediyseniz ve hala duzelmediyse telefonu servise verin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. ben de öyle düşünüyorum ama sanırım akşama kalacak. fabrika ayarlarına dönmek yeterli olmazsa hard reset denemeli miyim acaba? ayrıca lg türkiyeyi de aradım dönüşlerini bekliyorum. -
Aynısı bende de oldu sırası ile 3845#*802# tuşla çıkan menüden settings`e gir altta update touch firmware yazan sekmeye tıkla 5 sn bekle çıkış yap muhtemelen düzelir. .
Onu denedim. Hatta lg turkiye nin tavsiyesi ile fabrika ayarlarina döndürdüm ama işe yaramadi. Sanırım servis yolu gözüktü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafe -- 23 Nisan 2014; 16:29:51 >
Bende de çift tıklama ile kapanıyordu ama açılmıyordu format attım düzelmedi yukardaki yazdığımı yapınca düzeldi sanırım sizin sorun farklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X