Şimdi Ara

lg g2 knock on çalışmama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 16 gb lg türkiye garantil lg g2 i telefonumu çift tıklama ile kapatabilmekteyim ancak ne yapsam da açamamaktayım. kit kat güncellemesini almam da işe yaramadı, herhangi bir şey de yüklemedim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
    not: çözümü forumda varsa da bulamadım.

• Telefona fabrika ayarlarina çevirmeyi denediyseniz ve hala duzelmediyse telefonu servise verin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler. ben de öyle düşünüyorum ama sanırım akşama kalacak. fabrika ayarlarına dönmek yeterli olmazsa hard reset denemeli miyim acaba? ayrıca lg türkiyeyi de aradım dönüşlerini bekliyorum.
  • Aynısı bende de oldu sırası ile 3845#*802# tuşla çıkan menüden settings`e gir altta update touch firmware yazan sekmeye tıkla 5 sn bekle çıkış yap muhtemelen düzelir. .

• Onu denedim. Hatta lg turkiye nin tavsiyesi ile fabrika ayarlarina döndürdüm ama işe yaramadi. Sanırım servis yolu gözüktü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafe -- 23 Nisan 2014; 16:29:51 >
  • Bende de çift tıklama ile kapanıyordu ama açılmıyordu format attım düzelmedi yukardaki yazdığımı yapınca düzeldi sanırım sizin sorun farklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.