Şimdi Ara

LG G2 Kullanılan Ram Miktarı Neden Çok Fazla ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG G e975 te kullanılan ram ortalama 500 mb civarıydı ve 1 gb tan fazla boşta ram kalıyordu . Fakat LG G2 de 800 MB ram zor kalıyor . Acaba bunun nedeni nedir ve kullanılabilir ram miktarını artırmanın bir yolu yok mu ?

• Kullanılmayan rami ne yapacaksın hocam boşver bende 600 max kalıyor bence boşuna takmayın o kadar.
  • cihazın fazla ram tüketmesini bir hata gibi görmeyin. bu gayet normal bi durum android sistemi kendisini otomatik olarak ayarlar. tabi arkada çalışan uygulamalarada bağlı örneğin cok ram tüketen bi uygulama facebook tur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IWaTCHMaNI kullanıcısına yanıt
    bu senin için neden önemli... bende g2 kullanıyorum 400 ile 800 arasında değişiyor telefon yağ gibi akıyor hiç bir sıkıntı yaşatmıyor. 16 gb ın 15 i dolu.. şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım... android sürekli ram harcamak isteyen bir sistem bunun önüne geçemezsin.. 4 gb ram de olsa kalan 1 gb ve altı olurdu.. sorun yok bence...

• valla alt modelde daha fazla kullanılabilir ram olunca dikkatimi çekti ramin önemi bir kaç uygulama üst üste açınca belli olur . tek uygulamada tabiki bir sorun çıkmaz...
  • bir diğer soracağım şeyde her flash belleği otg ile telefon algılar mı ? bende sandisk cruzer blade 8gb flash bellek var eğer çalışacaksa ona göre otg kablosu almayı düşünüyorum . birde bu kablo dışında kablosuz çift taraflı usb şeklinde bir aparat yok mu ?
  • IWaTCHMaNI kullanıcısına yanıt
    ben 1tb hdd taktım flim izledim hiç bir sıkıntı yaşamadım. her türlü flashı çalıştırır.

• Bende de vardı ram hastalıgı ama isterse 50 mb kalsın etki etmiyor ki

• Hala androidin windows mantığı ile çalıştığını düşünen var alışmadı insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: IWaTCHMaNI

bir diğer soracağım şeyde her flash belleği otg ile telefon algılar mı ? bende sandisk cruzer blade 8gb flash bellek var eğer çalışacaksa ona göre otg kablosu almayı düşünüyorum . birde bu kablo dışında kablosuz çift taraflı usb şeklinde bir aparat yok mu ?

hocam şunu soruyorsun sanırım. http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-16gb-dt-microduo-usb-20-micro-usb-otg-dtduo-16gb/productDetails.aspx?productId=bd500949&categoryId=970

• quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

quote:

Orijinalden alıntı: IWaTCHMaNI

bir diğer soracağım şeyde her flash belleği otg ile telefon algılar mı ? bende sandisk cruzer blade 8gb flash bellek var eğer çalışacaksa ona göre otg kablosu almayı düşünüyorum . birde bu kablo dışında kablosuz çift taraflı usb şeklinde bir aparat yok mu ?

hocam şunu soruyorsun sanırım. http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-16gb-dt-microduo-usb-20-micro-usb-otg-dtduo-16gb/productDetails.aspx?productId=bd500949&categoryId=970

aynen bu kardeşim . bunun 16 lığı işimi görür heralde ...

• ram programlarıni sildigimden beri aklima gelmiyor ram düşüyormu cikiyormu ne durumda cihaz sana bunu hisettirmiyor bile gayet yeterli durumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.