Bildirim
LG G2 Lolipop-Kulaklık kontrolü sorunu
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Birader bu forumda az ilerde kulaklık süngeri konusunda marka sıralaması yapacak adamlar var, burada LG kulaklığı yeren öven ondan fazla adam var ama şu sorun sadece benim başıma gelmiş gibi nasıl davranabiliyor millet. Arkada deyin ki olur öyle, yeni versiyon böyle, yada sen yanlış yüklemişin yahut çözümü şudur kardeş....
Bir cevap yahu, basit birşey : Çözümü var mı yok mu? -
Yahu nasıl bir forum oldu burası? Arkadaş az ilerde romlarla rootlarla androide taklalar attıran bir deli nesil var ama şu basit soruya "Şundan ötürü.."diyecek 1 (bir) kişi yok mu yav?
Demek bütün olay Yabancı teknoloji forumları ->Google Translate ->Donanımhaber olayına dönmüş.. üzüldüm, gerçekten üzüldüm...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashPolicy -- 2 Aralık 2015; 23:17:04 > -
Allah bu forumda çare arayanlara yardımcı olsun, kimseye muhtaç etmesin.
Çözüm olarak google uygulamasını uygulamalar menüsünden açarak devredışı bıraktım. Tabi google arama widgeti de otomatik olarak devredışı kaldı, arama işlemlerini tarayıcı üzerinden yapacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu problemle karşılaşabilecek arkadaşlar için yazıyorum: Kendi orjinal kulaklığıyla kullanımda sıkıntı yok ama farklı bir mikrofonlu kulaklık kullanılınca problem oluyor.
Burada bin bir çeşit rom hakkında en ince ayarına kadar bir profesör edasıyla yorum yazan arkadaşlar erinmeyip "Ben böyle bir problem yaşamadım, şu kulaklığı kullanıyorum" deseydi sorunu deneme yanılmaya gerek kalmadan çözerdim. İyi ki aklıma arkadaştan orijinal kulaklık istemek geldi.
Şurada bir kez daha söylüyorum forum kültürü bitmiş, anca marka gömmeye ve emmeye odaklanmış çoğunluk. İşi bilen de "Bunu nasıl anlamamış allan salaaa" gevşekliğinde bir gıdım paylaşmadan tartışma kazanmanın derdine düşmüş..
Biz forumlardan çok yardım gördük, Allah geriden gelenlere yardım etsin...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arka kamera ters çekiyor
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- telefona internetsiz radyo indir
- sunucu bağlantısı açılamadı
- en iyi telefon işlemcisi
- samsung a73 ne zaman çıktı
- nokia g42
- huawei nova 13
- samsung s25 ultra özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X