Şimdi Ara

LG G2 Lolipop-Kulaklık kontrolü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G2 kitkattayken kulaklık tuşlarıyla şarkı kontrolü mümkündü, kulaklıktaki tuşa basınca ototmatik olarak müzik çalar başlıyordu. Şimdi kulaklık tuşuna basınca Google sesli arama açılıyor, bunu düzletmenin bir yolu var mı acaba?

• Birader bu forumda az ilerde kulaklık süngeri konusunda marka sıralaması yapacak adamlar var, burada LG kulaklığı yeren öven ondan fazla adam var ama şu sorun sadece benim başıma gelmiş gibi nasıl davranabiliyor millet. Arkada deyin ki olur öyle, yeni versiyon böyle, yada sen yanlış yüklemişin yahut çözümü şudur kardeş....

Bir cevap yahu, basit birşey : Çözümü var mı yok mu?
  • Yahu nasıl bir forum oldu burası? Arkadaş az ilerde romlarla rootlarla androide taklalar attıran bir deli nesil var ama şu basit soruya "Şundan ötürü.."diyecek 1 (bir) kişi yok mu yav?

Demek bütün olay Yabancı teknoloji forumları ->Google Translate ->Donanımhaber olayına dönmüş.. üzüldüm, gerçekten üzüldüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashPolicy -- 2 Aralık 2015; 23:17:04 >
  • Allah bu forumda çare arayanlara yardımcı olsun, kimseye muhtaç etmesin.

Çözüm olarak google uygulamasını uygulamalar menüsünden açarak devredışı bıraktım. Tabi google arama widgeti de otomatik olarak devredışı kaldı, arama işlemlerini tarayıcı üzerinden yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu problemle karşılaşabilecek arkadaşlar için yazıyorum: Kendi orjinal kulaklığıyla kullanımda sıkıntı yok ama farklı bir mikrofonlu kulaklık kullanılınca problem oluyor.

Burada bin bir çeşit rom hakkında en ince ayarına kadar bir profesör edasıyla yorum yazan arkadaşlar erinmeyip "Ben böyle bir problem yaşamadım, şu kulaklığı kullanıyorum" deseydi sorunu deneme yanılmaya gerek kalmadan çözerdim. İyi ki aklıma arkadaştan orijinal kulaklık istemek geldi.

Şurada bir kez daha söylüyorum forum kültürü bitmiş, anca marka gömmeye ve emmeye odaklanmış çoğunluk. İşi bilen de "Bunu nasıl anlamamış allan salaaa" gevşekliğinde bir gıdım paylaşmadan tartışma kazanmanın derdine düşmüş..

Biz forumlardan çok yardım gördük, Allah geriden gelenlere yardım etsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.