Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozidane

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

Hocam çok sağolun.

önemli değil ne demek :) fakat şu aralar aosp romları pek önermiyorum. özellikle vanir rom denemeyin derim. stabillikten uzak bayaa. resurrection remix çok iyi ama.

ressyrection remixi ne yaptımsa kuramadım beceremedim ben cloudy2.2 batarya konusunda süper o yüzden vazgeçmiyorum dpi380 kılçıksız balık şu anda whatsappta bildirimde herşeyi okuyorum zaten ses dosyası yükledim oda süper

hocam ses modu farkettiriyor mu gercekten? ben aldim alali bu sekilde kullaniyorum modlu :)

ettirmez mi süper oluyor hemde :) çok yüksek çıkış yapıyor ama ekolayzır ayarını yapmadan ve en kötü ep630 ile dinleyeceksin yoksa patates olur sağır olursın tizden çok aşırı yüksek çıkıyor ses kaliteli mi ekona bağlı

poweramp kullanıyorum zaten orjinal kendi kulaklığı quadbeat 2 ile mükemmel oluyor o zaman ses çıkışı

edit: şunu söyleyeyim mükemmel kulaklık çıkışı için poweramp kesinlikle önerimdir. ekolayzer'den ön ayarı tekno yapın. bas ve tiz ikilisini %65-70 yapın. diğer taraftan Stereo X kısmını %50 yapın. sırf bu ayar için poweramp satın aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 2 Mart 2015; 17:31:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam çok sağolun.

önemli değil ne demek :) fakat şu aralar aosp romları pek önermiyorum. özellikle vanir rom denemeyin derim. stabillikten uzak bayaa. resurrection remix çok iyi ama.

ressyrection remixi ne yaptımsa kuramadım beceremedim ben cloudy2.2 batarya konusunda süper o yüzden vazgeçmiyorum dpi380 kılçıksız balık şu anda whatsappta bildirimde herşeyi okuyorum zaten ses dosyası yükledim oda süper

hocam ses modu farkettiriyor mu gercekten? ben aldim alali bu sekilde kullaniyorum modlu :)

ettirmez mi süper oluyor hemde :) çok yüksek çıkış yapıyor ama ekolayzır ayarını yapmadan ve en kötü ep630 ile dinleyeceksin yoksa patates olur sağır olursın tizden çok aşırı yüksek çıkıyor ses kaliteli mi ekona bağlı

poweramp kullanıyorum zaten orjinal kendi kulaklığı quadbeat 2 ile mükemmel oluyor o zaman ses çıkışı

edit: şunu söyleyeyim mükemmel kulaklık çıkışı için poweramp kesinlikle önerimdir. ekolayzer'den ön ayarı tekno yapın. bas ve tiz ikilisini %65-70 yapın. diğer taraftan Stereo X kısmını %50 yapın. sırf bu ayar için poweramp satın aldım

Resmini çekermisin dostum bende deneyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler ls980 modelin kronik sorunu var mi
    4g si trde calisir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

beyler ls980 modelin kronik sorunu var mi
    4g si trde calisir mi

Dostum kamera sarı leke dokumatik EKRAN kulakık sesi hoparlör sesi gps Wifi 3g bluetoth dene öyle al

• quote:

4g si trde calisir mi

kronik sorunu yok gibi 4 cihaz aldım şimdiye kadar.

4g altyapısı gelince tabii ki tr'de çalışacaktır.
  • quote:

quote:

4g si trde calisir mi

tel fazla isininca ekran sari oluyormus oyle bisey var mi
    bir de teli nerden ne kadar aldiniz acaba

• quote:

quote:

quote:

4g si trde calisir mi

tel fazla isininca ekran sari oluyormus oyle bisey var mi
    bir de teli nerden ne kadar aldiniz acaba

bende hiç öyle bir problem olmadı. aldıklarımda da öyle bir problem olmadı. fiyat da yerine göre değişir söylemeye gerek yok

• Hocam 4g çalışır demişsiniz ama bizim cihazlar malum yöntem ile kayıt edilmiş 3g olan bir telefondan alınmıştır imei diye tahmin ediyorum 4g de sorun çıkma ihtimali var sanırım.

• quote:

Hocam 4g çalışır demişsiniz ama bizim cihazlar malum yöntem ile kayıt edilmiş 3g olan bir telefondan alınmıştır imei diye tahmin ediyorum 4g de sorun çıkma ihtimali var sanırım.

Bu sehir efsanesine inanmayın 3G olmayan bir telefon imei de olsa 3g niz çalışır.

• quote:

Hocam 4g çalışır demişsiniz ama bizim cihazlar malum yöntem ile kayıt edilmiş 3g olan bir telefondan alınmıştır imei diye tahmin ediyorum 4g de sorun çıkma ihtimali var sanırım.

benim imei 2g çok eski bir telefon olmasına rağmen hsdpa kullanabiliyorum çok rahat.

imei ile şebeke kanalınızın bir alakası yoktur.
  • Hocam öncelikle bilgi için teşekkür ederim. http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lollipop-grola-rom-5-0-1-t3028569 bu linkte ki romu nasıl yükleyeceğim bi de denemeye değer mi hocam

• quote:

Hocam öncelikle bilgi için teşekkür ederim. http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lollipop-grola-rom-5-0-1-t3028569 bu linkte ki romu nasıl yükleyeceğim bi de denemeye değer mi hocam

kesinlikle önermiyorum şimdilik. stabil çalışan bir rom değil.

• Sağolun hocam cm 11 devam o zaman

• http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-international-lollipop-stock-g2-d802-t3058129 burda ki romu bizim cihaza uyduracak bir yardımsever var mı

• quote:

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-international-lollipop-stock-g2-d802-t3058129 burda ki romu bizim cihaza uyduracak bir yardımsever var mı

maalesef burdaki kimsenin o kadar bilgisi yok. portlanmasını bekleyin

• Haftaya gelecekmiş hocam biraz bekleriz

• Üstad sayende kaç aydır g3 rom ile kullanıyorum. Acaba android 5 lolipop için de bir rehber yayınlarmısın. Açıkcası merakla bekliyorum.

• ahmetugur152 kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef daha bizim versiyona çıkmadı lolipop

• Arkadaşlar ls980'i aldığı şekilde yani stock rom halinde kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: head

Arkadaşlar ls980'i aldığı şekilde yani stock rom halinde kullanan var mı?

ne için sormuştunuz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.