Şimdi Ara

★★ LG G2 LS980 (Sprint) ANA KONU ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
11
Favori
46.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

quote:

Orijinalden alıntı: head

Arkadaşlar ls980'i aldığı şekilde yani stock rom halinde kullanan var mı?

ne için sormuştunuz?

Hocam cihazda sadece 2gyi aktif eden bir ağ seçeneği var mı diye soracaktım TR cihazlarındaki GSM seçeneği gibi.

Ben bulamadım gsm-umts seçeneğini seçince 3g açılıyor sanırım direk.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ls980'i aldığı şekilde yani stock rom halinde kullanan var mı?

ne için sormuştunuz?

Hocam cihazda sadece 2gyi aktif eden bir ağ seçeneği var mı diye soracaktım TR cihazlarındaki GSM seçeneği gibi.

Ben bulamadım gsm-umts seçeneğini seçince 3g açılıyor sanırım direk.

maalesef stok romda 2g aktifleştirme yok. daha bunun gibi birçok özellik yok hatta. stok kullanmak istiyorsanız en sağlıklısı cloudystock rom kurmanız. bir de sorunuzu tek mesajda sorabilirsiniz

• Arkadaslar beyaz bir sayfa açtığınızda sizin ekranda da yatay ve dikey çizgiler görünüyor mu? @`Raikonen`

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Arkadaslar beyaz bir sayfa açtığınızda sizin ekranda da yatay ve dikey çizgiler görünüyor mu? @`Raikonen`

belli bile olmayan çizgiler var tüm g2lerde. panelle alakalı bir durum ama belli bile olmuyor çok dikkat edilmezse.
  • quote:

quote:

Arkadaslar beyaz bir sayfa açtığınızda sizin ekranda da yatay ve dikey çizgiler görünüyor mu? @`Raikonen`

belli bile olmayan çizgiler var tüm g2lerde. panelle alakalı bir durum ama belli bile olmuyor çok dikkat edilmezse.

Bir tane d802 var onda çizgi görünmüyor ama ls980 olan da belli oluyor pek anlam veremedim o yüzden hocam
  • quote:

quote:

quote:

Bir tane d802 var onda çizgi görünmüyor ama ls980 olan da belli oluyor pek anlam veremedim o yüzden hocam

ls980 panelleri d802'ye göre daha kaliteli paneller. ekran sararması, titreme gibi sorunların hiçbiri yok.

• Selam arkadaslar
    Cihazimiz (ls980) lollipop geldimi
    483 mb.lik sistem guncellemeden bahsediyorum. Bilgisi olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: minik73

Selam arkadaslar
    Cihazimiz (ls980) lollipop geldimi
    483 mb.lik sistem guncellemeden bahsediyorum. Bilgisi olan varmi

lollipop gelmedi fakat zve'ye güncellemediyseniz zve güncellemesi olabilir.
  • Tamam simdi anlasildi. Evet dediginiz gibi

• d802 lollipop yayınlandı.
    bizim model hakkında bilgii olan varmı
  • quote:

d802 lollipop yayınlandı.

1 haftaya falan custom rom ile kurabiliriz ya da sprint erken davranıp güncelleme yayınlar. ama tabii rom daha sağlıklı.
  • quote:

quote:

d802 lollipop yayınlandı.

1 haftaya falan custom rom ile kurabiliriz ya da sprint erken davranıp güncelleme yayınlar. ama tabii rom daha sağlıklı.

Hocam şimdi stock romda 2gye geçiş yok ya lollipop ota üzerinden gelince yine 2gye geçiş olmayacak mı?

Yani tek çare rom atmak mıdır?
  • sccn de custom romu yayınlanmış

ilgili link
    http://sccn.vn/threads/stock-lollipop-5-0-2-d80230d-port-g2-variant-not-l22-isai.9486/

ls980 desteğide var
  • minik73 M kullanıcısına yanıt
    Yükleyen arkadaşlar izlenimlerini paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz daha beklemenizi öneririm xda da bildiğimiz geliştiriciler g3 arayüzlü rom portlar yakın zamanda.

• Arkadaşlar ben stock romdayim ama beklemede çok şarj yiyor bir gecede yuzde 20ye yakın şarj gidiyor sebep.ne olabilir sizde de böyle mi?

• Ya arkadaşlar bir arama yapıp aramayı sonlandirinca maalesef com.android.phone işlemi durduruldu.hatası alıyorum ve hiçbir telefon görüşmesi çağrı günlüğünde Görünmüyor cevapsızLar da görünmüyor önceden oldu telefonu sifirlayinca düzeldi ama tekrar sıfırlamak zor olur sizce çözümü nedir?

• quote:

Ya arkadaşlar bir arama yapıp aramayı sonlandirinca maalesef com.android.phone işlemi durduruldu.hatası alıyorum ve hiçbir telefon görüşmesi çağrı günlüğünde Görünmüyor cevapsızLar da görünmüyor önceden oldu telefonu sifirlayinca düzeldi ama tekrar sıfırlamak zor olur sizce çözümü nedir?

tüm sorunların ve eksik özelliklerin çözümü romdur. sprint rom aşırı çöp kesinlikle tavsiye etmem.
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar bir arama yapıp aramayı sonlandirinca maalesef com.android.phone işlemi durduruldu.hatası alıyorum ve hiçbir telefon görüşmesi çağrı günlüğünde Görünmüyor cevapsızLar da görünmüyor önceden oldu telefonu sifirlayinca düzeldi ama tekrar sıfırlamak zor olur sizce çözümü nedir?

tüm sorunların ve eksik özelliklerin çözümü romdur. sprint rom aşırı çöp kesinlikle tavsiye etmem.

Hocam valla root rom konusunda çok bilgisizim hiç deneyimim yok cihaza bir şey olacak diye korkuyorum.

Rom atsam lollipop güncellemesi gelince tekrar stok roma dönüp mü güncelleme yapmam gerekir?

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Hocam zor bişey değil sadece iyice araştırıp biraz da gözü karartmak lazım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.