Şimdi Ara

Lg G2 mi G Flex mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2 ay once lg g2 aldim. Lg kalitesi kuskuya dusurmustu ancak iyiki diyorum simdi, iyiki almisim. Benim almama yakin vakitlerde flex konusu cikti ortaya. Aklim orada kaldi anlayacaginiz. Sizce flexle takas yapayim mi ? Ips i dusuk fark edermiyim ? Birde bu tarz proje telefonlar sonradan cok tutulmuyor, ileride satarken sıkıntı cekermiyim ? Cok soru oldu, istediginizi cevaplayiniz efendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı telefonun yamuk ve 6" hali, değermi bence değmez, satarken fiyat kırarak illa satarsın, seveni vardır ama 2-3 yıl kullanılacak bir telefona benzemiyor. Performans üstün değil, kamera üstün değil, sadece tipi için verilir mi ? Zevk meselesi.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    performans ı pılı daha ustun..
    720p ekran ve3500 pıl var g2 ye gore ortalama 1 saat fazla ekran suresı verır :)

boyutlarını onemsemezsenız alınabılıri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

performans ı pılı daha ustun..
    720p ekran ve3500 pıl var g2 ye gore ortalama 1 saat fazla ekran suresı verır :)

boyutlarını onemsemezsenız alınabılıri.

720p de s800 efsane olmuş valla 3 yıl akar bu alet
  • Telefonu inceleme fırsatım oldu. Ekran konusunda g2 ile arasında fark göremedım açıkcası. Ama g2 den daha hızlı çalışıyordu. Hatta gözlerıme inanamadım valahı :) inanılmaz stabil. Ama sonuçda proje telefon. Ilgı çekmek, sıradısı bı tasarım ıstıyosanız gflex harıka bı tercıh olur. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.